Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara

Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Antalya / LaraVolledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Antalya / Lara - videoVolledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Antalya / Lara - videoVolledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Antalya / Lara - videoVolledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Antalya / Lara - videoVolledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Antalya / Lara - videoVolledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Antalya / Lara - videoVolledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Antalya / Lara - videoVolledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Interieur Foto-1Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Interieur Foto-2Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Interieur Foto-3Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Interieur Foto-4Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Interieur Foto-5Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Interieur Foto-6Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Interieur Foto-7Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Interieur Foto-8Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Interieur Foto-9Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Interieur Foto-10Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Interieur Foto-11Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Interieur Foto-12Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Interieur Foto-13Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Interieur Foto-14Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Interieur Foto-15Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Interieur Foto-16Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Interieur Foto-17Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Interieur Foto-18Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Interieur Foto-19Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara, Interieur Foto-20
Prijs 92.300 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Lara
 • 165 m²
 • 3+1
 • 3
 • 2
 • 2005
 • 6
 • Klaar om te verhuizen
 • 8 km
 • 100 m
 • 15 km
Immo nr. AYT-2025

Top 3 redenen om te kopen

• Op een perfecte locatie
• Betaalbare prijs
• Geschikt voor Turks staatsburgerschap

Volledig gemeubileerd onroerend goed te koop op een centrale locatie in Lara

De lichte woning is gelegen in Lara, Antalya. Lara, een van de meest populaire gebieden van Antalya, heeft een wereldwijde reputatie met zijn stranden, wereldberoemde stranden met blauwe vlag en geweldige vakantiemogelijkheden. De regio, die enorm rijk is aan sociale voorzieningen, kent hoogwaardige restaurants, cafés en winkelcentra. Lara biedt een actief sociaal leven met een rustige en vredige levensstijl.

Het centrale pand ligt op loopafstand van dagelijkse voorzieningen zoals markten, buurtbazaars, ziekenhuizen, banken en scholen, evenals sociale voorzieningen zoals winkelcentra, cafés, restaurants en stranden. Het pand ligt op 100 m van het nabijgelegen strand en Terracity AVM, 350 m naar Laura AVM, 500 m naar Shemall AVM en Medical Park Hospital, 8 km naar het stadscentrum, 9 km naar Kaleiçi en 15 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Het woongebouw van 6 verdiepingen heeft een parkeerplaats buiten, een lift, een conciërge, een tuin en een 24/7 beveiligingssysteem.

Soorten eigenschappen

3 slaapkamer woning heeft een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een toilet, een en-suite badkamer en 2 balkons.

Volledig gemeubileerde woning in Lara heeft veel interieurkenmerken zoals stalen deur, warmte-isolatie, witgoed, airconditioning in elke kamer, aardgas en combiketel, zonwering, garderobe en zonne-energiesysteem.

Algemene Kenmerken van Volledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara

Appartement / Antalya / Lara

LiftParkeerplaatsAirconditioningTV SatellietDoucheBadkuipMeubelenBarbequeEn-suite Badkamer BalkonAparte keukenStrand (0-500 m.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 92.300 €*Prijs update op 15.02.2021 11:41:36

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Goed Gelegen Moderne Appartementen in Antalya KonyaaltiGoed Gelegen Moderne Appartementen in Antalya Konyaalti91.300 €3+1 dpKonyaalti / AntalyaAppartement 400 m naar de Işıklar-straat in het centrum van AntalyaAppartement 400 m naar de Işıklar-straat in het centrum van Antalya90.000 €2+2Centrum / AntalyaVastgoed dichtbij het Sarısu-strand in KonyaaltıVastgoed dichtbij het Sarısu-strand in Konyaaltı96.600 €2+1, 3+1, 3+1 dpKonyaalti / AntalyaComfortabel appartement dichtbij de waterval in AntalyaComfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya97.500 €2+1Lara / Antalya