Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul

Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Istanbul / KagithaneVoordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Istanbul / Kagithane - videoVoordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Istanbul / Kagithane - videoVoordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Istanbul / Kagithane - videoVoordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Istanbul / Kagithane - videoVoordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Interieur Foto-1Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Interieur Foto-2Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-1Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-2Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-3Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-4Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-5Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-6Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-7Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-8Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-9Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-10Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-11Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-12Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-13Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-14Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-15Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-16Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-17Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-18Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-19Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-20Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul, Vloer Plannen-21
Prijs vanaf 122.100 €Geverifieerde prijs
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Kagithane
 • 57 m² - 198 m²
 • 1+1, 2+1, 3+1
 • 1, 2
 • 1
 • 09/2020
 • 15
 • UITVERKOCHT
 • 8 km
 • 36 km
Immo nr. IST-394

CAMPAGNE DETAILS

De appartementen in Kağıthane bieden een campagne voor huurinkomsten en eenvoudige betalingsplannen. Nieuwbouwappartementen hebben voor u een voordelig aanbod:

3 jaar huurinkomstengarantie tegen een jaarlijks tarief van 5%.

Bel ons vandaag nog voor meer informatie!

Geldig tot 31.05.2021 09:30:00bekijk alle campagnes >>>

Top 3 Redenen om te kopen

• Gelegen in de stralende ster Istanbul, Kağıthane
• Gegarandeerde verhuur
• Wandelafstand tot de metro

Nieuwbouw A+ Appartementen Omringd door Sociale Voorzieningen in Kağıthane, Istanbul, Istanbul

Kağıthane appartementen zijn gelegen in de rijzende ster van de Europese kant, maakt zich klaar om het nieuwe sociale centrum van Istanbul te worden. Dankzij de centrale ligging ligt de regio dicht bij TEM en E-5 verbindingswegen naar het zakencentrum en de metro. Kağıthane is een van de meest geschikte gebieden van Istanbul aan het worden voor stedelijk vervoer. De nabijheid van alle sociale voorzieningen en nieuwe scholen zal Kağıthane associëren als het eerste gebied voor sociale kansen.

Appartementen te koop in Istanbul zijn 3,7 km van het Kanyon Shopping Center, 36 km van de luchthaven van Istanbul, 7 km van de Fatih Sultan Mehmetbrug, 7,5 km van de Dolmabahçetunnel, 8 km van de zee, 400 mt van de metro, 300 mt van het Kağıthane Square Project en 3,5 km van het Çağlayan Courthouse.

Ziekenhuizen in de regio: Istanbul Florence Nightingale Hospital, Amerikaans ziekenhuis, Memorial Şişli Hospital, Privé Apkes Medisch Centrum, Istanbul Medisch Centrum, Mecidiyeköy Hospitadent Tanden Ziekenhuis, Frans Lape Ziekenhuis, Privé Osmanoğlu Ziekenhuis, Acıbadem Fulya Ziekenhuis, Privé Çevre Ziekenhuis, Privé Levent Ziekenhuis, Avicenna Ziekenhuis, Dora Ziekenhuis, Privé Ethica Levent Ziekenhuis, Kolan International Ziekenhuis en Acıbadem Etiler Medical Center.

Scholen in de regio: Biltes College, Bahçeşehir College Etiler, Nef Primary School, Kağıthane Era College, İTA Scholen, Istanbul Trade University, Bilgi University, Beykent University en Istanbul Tecnical University.

Winkelcentra in de regio: Zorlu Center Shopping Mall, Axis Shopping Mall, Trump Shopping Mall, Cevahir Shopping Mall, Vadistanbul Shopping Mall, Akmerkez Shopping Mall, Özdilek Park Shopping Mall, City's Nişantaşı Shopping Mall en Astoria Shopping Mall.

Het residentieel complex bestaat uit 37.229 m² bouwgrond en 7.526 m² projectoppervlakte. Het complex met 2 blokken met 11 en 15 verdiepingen bevat 144 appartementen en 23 commerciële winkels. Het complex is uitgerust met vele privileges zoals een buitenzwembad, binnen- en buiten parkeerplaatsen, sauna, vitaminebar, kinderspeeltuin, cafe, 24/7 bewakingscamerasysteem en beveiliging, sportcentrum, fitnesscentrum en een tuin met wandelpaden.

Er zijn 2 types appartementen beschikbaar in dit complex

1 slaapkamer appartementen zijn 57-141 m² groot met een woonkamer, een open keuken, een badkamer. (Sommige van de 1 slaapkamer appartementen hebben een terras.)

2 slaapkamer appartementen zijn 151 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een en-suite badkamer. (Sommige van de 2 slaapkamer appartementen hebben een terras.)

3 slaapkamer appartementen.

Comfortabele Kağıthane appartementen zijn uitgerust met eersteklas kwaliteitsmaterialen voor uw comfortabele levensstandaard.

Algemene Kenmerken van Voordelige Appartementen in de Rijzende ster Istanbul

Appartement / Istanbul / Kagithane

SaunaLiftZwembadIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinEn-suite Badkamer BalkonOpen plan keukenLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Huizen met zeezicht in Büyükçekmece IstanbulHuizen met zeezicht in Büyükçekmece Istanbul122.000 €2+2 dp, 3+1, 4+1, 4+2 dpBuyukcekmece / IstanbulUnieke Appartementen aan Istanbul KustlijnUnieke Appartementen aan Istanbul Kustlijn121.900 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Beylikduzu / IstanbulModern Ontworpen Appartementen in Istanbul KucukcekmeceModern Ontworpen Appartementen in Istanbul Kucukcekmece122.500 €2+1, 3+1Kucukcekmece / IstanbulIstanbul Appartementen Ontworpen met Moderne ArchitectuurIstanbul Appartementen Ontworpen met Moderne Architectuur123.300 €2+1, 3+1, 4+1Basaksehir / Istanbul