Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad

Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Belek / CentrumVrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Belek / Centrum - videoVrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Belek / Centrum - videoVrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Belek / Centrum - videoVrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Belek / Centrum - videoVrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Belek / Centrum - videoVrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Belek / Centrum - videoVrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Belek / Centrum - videoVrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Belek / Centrum - videoVrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Belek / Centrum - videoVrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Belek / Centrum - videoVrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Belek / Centrum - videoVrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Belek / Centrum - videoVrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Belek / Centrum - videoVrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Belek / Centrum - videoVrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Belek / Centrum - videoVrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-1Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-2Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-3Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-4Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-5Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-6Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-7Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-8Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-9Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-10Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-11Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-12Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-13Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-14Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-15Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-16Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-17Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-18Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-19Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-20Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-21Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad, Interieur Foto-22
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Belek / Centrum
 • 210 m²
 • 4+1
 • 2
 • 1
 • 3
 • VERKOCHT
 • 2 km
 • 2.5 km
 • 35 km
Immo nr. BLK-062

Top 3 Redenen om te Kopen

• Volledig ingerichte villa
• Dichtbij het centrum van Belek en de zee
• Klaar om in te trekken

Volledig Ingerichte Triplex Villa in Belek met Jaccuzi

Volledig ingerichte villa's bevinden zich in Belek. Belek is beroemd om zijn golfcentra, Spa's en stranden met blauwe vlag. In deze regio vindt u veel historische plaatsen zoals Aspendos, Perge en Sillyon. Belek is een geweldige regio dankzij de stranden, golfcentra en zijn natuurlijke schoonheid.

Villa's te koop in Belek liggen dicht bij sociale en lokale voorzieningen. Deze villa's liggen op 2,5 km van het strand, op 2 km van het stadscentrum en op 35 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Het villacomplex bestaat uit 4 villa's. Het complex beschikt over een conciërge, een bewakingscamera, een buitenzwembad en een goed ontworpen tuin.

In dit complex is slechts één villa te koop

De villa met 4 slaapkamers is 210 m² groot en heeft een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een toilet, een ein-suite badkamer en een balkon.

De villa wordt volledig gemeubileerd verkocht. De triplex-villa is uitgerust met keukenapparatuur, airconditioners voor elke kamer, bubbelbad, stalen deur, zonne-verwarming, IED-verlichting, intercom, zonwering en een TV-satelliet.

DEZE VİLLA's ZİJN VERKOCHT

Algemene Kenmerken van Vrijstaande Belek Villa's in het Complex met Zwembad

ZwembadIn een complexConciergeBeveiligingscameraTuinAirconditioningRolgordijnenTV SatellietMeubelenEn-suite Badkamer KeukenapparatuurOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag*Prijs update op 24.10.2019 17:30:45

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Duplex 3+1 Woning Centraal Gelegen in Belek KadriyeDuplex 3+1 Woning Centraal Gelegen in Belek Kadriye55.000 €3+1Kadriye / BelekCaretta VillasCaretta Villas59.500 €2+1Centrum / BelekTotaal Gerenoveerde Semi-Vrijstaande Villa in Kadriye BelekTotaal Gerenoveerde Semi-Vrijstaande Villa in Kadriye Belek65.000 €3+1Kadriye / BelekGemeubileerde Huizen met Hotel Concept in AntalyaGemeubileerde Huizen met Hotel Concept in Antalya78.500 €2+1Centrum / Belek