Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon

Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Trabzon / OrtahisarVrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Interieur Foto-1Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Interieur Foto-2Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Interieur Foto-3Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Interieur Foto-4Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Interieur Foto-5Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Interieur Foto-6Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Bouw Fotos-1Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Bouw Fotos-2Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Bouw Fotos-3Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Bouw Fotos-4Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Bouw Fotos-5Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Bouw Fotos-6Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Bouw Fotos-7Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Bouw Fotos-8Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Bouw Fotos-9Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Bouw Fotos-10Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Bouw Fotos-11Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Bouw Fotos-12Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Bouw Fotos-13Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Bouw Fotos-14Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Bouw Fotos-15Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Vloer Plannen-1Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Vloer Plannen-2Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon, Vloer Plannen-3
Prijs vanaf 203.800 €Geverifieerde prijs
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Ortahisar
 • 240 m² - 240 m²
 • 4+1
 • 4
 • 1
 • 2
 • Onder constructie
 • 8 km
 • 4,5 km
 • 10 km
Immo nr. TRB-091

3 Redenen om te Kopen

• Het enige villaproject in Turkije met hout & steen vakmanschap
• De aanleg van de weg naast het project maakt de stad bereikbaar in 5 minuten
• Het project levert ten minste% 20 winstopbrengst aan de koper

Stenen Villa's in Trabzon met Privétuin

Deze luxe villa's te koop zijn gelegen in de provincie Ortahisar van Trabzon. Deze duplex villa's, verweven met de natuur, zijn slechts een paar minuten rijden met de auto van het stadscentrum. Een prachtige plek om uzelf een te voelen met de natuur en het geluid van vogels. De geschiedenis en het verleden van deze regio  zullen u in deze privé villa's in Trabzon een speciaal gevoel geven. De villa's Trabzon, ongeëvenaard in de Zwarte-Zeeregio, bestaan volledig uit steen en hout met zeer moderne toetsen vermengd met een nostalgische inspiratie.

Er zijn in totaal 14 stenen villa's gebouwd op een terrein van 10.000 m². De villa's van Trabzon hebben een natuurlijke open haard, een barbecue in de tuin en een kleine steenoven. Verwarmingssysteem; warm water wordt voorzien door en warmtepomp en de open haard. Het enige villaproject in Trabzon én in Turkije, dat helemaal is opgebouwd uit hout en steen. Er werden geen ijzeren of betonnen blokken gebruikt voor de constructie van de villa's. Het hout, gemaakt met speciale materialen die worden gebruikt voor isolatie, werd geïmporteerd en geeft bescherming tussen -40 en +70 graden. Deze privé villa's zijn ontworpen om koel te zijn in de zomer en warm te blijven in de winter.

Alle villa's hebben dezelfde plattegrond. Op het niveau van de ingang is er een woonkamer, een zitkamer, een keuken, een open haard (in de woonkamer), een badkamer, een toilet en een patio; op de bovenste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een garderobekamer en 3 en-suite badkamers.

Algemene Kenmerken van Vrijstaande Stenen Villa's in Trabzon

Villas / Trabzon / Ortahisar

In een complexParkeerplaatsTuinKleedkamerTV SatellietDoucheBarbequeEn-suite Badkamer BalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 203.800 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat TrabzonTriplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon192.800 €4+1 trpAkcaabat / TrabzonModerne villa's op 500 meter van het strand in TrabzonModerne villa's op 500 meter van het strand in Trabzon159.800 €5+1Arakli / TrabzonZee en natuurzicht Trabzon-huizen met privétuinenZee en natuurzicht Trabzon-huizen met privétuinen237.200 €5+1 dp, 8+2 trpOrtahisar / TrabzonRuime villa's met privétuin en zwembad in TrabzonRuime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon299.400 €4+2 trpArakli / Trabzon