Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

2 villa's samen te koop in Belek Antalya

2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum - video2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum - video2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum - video2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum - video2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum - video2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum - video2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum - video2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum - video2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum - video2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum - video2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum - video2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum - video2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum - video2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum - video2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum - video2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum - video2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum - video2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum - video2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum - video2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Belek / Centrum - video2 villa's samen te koop in Belek Antalya, Interieur Foto-12 villa's samen te koop in Belek Antalya, Interieur Foto-22 villa's samen te koop in Belek Antalya, Interieur Foto-32 villa's samen te koop in Belek Antalya, Interieur Foto-42 villa's samen te koop in Belek Antalya, Interieur Foto-52 villa's samen te koop in Belek Antalya, Interieur Foto-62 villa's samen te koop in Belek Antalya, Interieur Foto-72 villa's samen te koop in Belek Antalya, Interieur Foto-82 villa's samen te koop in Belek Antalya, Interieur Foto-92 villa's samen te koop in Belek Antalya, Interieur Foto-102 villa's samen te koop in Belek Antalya, Interieur Foto-112 villa's samen te koop in Belek Antalya, Interieur Foto-122 villa's samen te koop in Belek Antalya, Interieur Foto-132 villa's samen te koop in Belek Antalya, Interieur Foto-142 villa's samen te koop in Belek Antalya, Interieur Foto-152 villa's samen te koop in Belek Antalya, Interieur Foto-162 villa's samen te koop in Belek Antalya, Interieur Foto-172 villa's samen te koop in Belek Antalya, Interieur Foto-182 villa's samen te koop in Belek Antalya, Interieur Foto-192 villa's samen te koop in Belek Antalya, Interieur Foto-20
Prijs 346.800 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Belek / Centrum
 • 200 m²
 • 4+1 trplx
 • 3
 • 6
 • 2001
 • 3
 • Klaar om te verhuizen
 • 2 km
 • 2 km
 • 35
 • 4 km
Immo nr. BLK-073

Top 3 Redenen om te Kopen

• 2 vrijstaande villa's in dezelfde tuin
• Een nieuw gebouwd zwembad
• Geschikt voor een druk gezinsleven

Triplex-villas met Open Haard en 6 Balkons Garanderen Ontspannend Leven in Belek Antalya

Villas met 4 slaapkamers is gelegen in Belek, Serik, Antalya. De regio telt vele golfbanen die vaak bezocht worden door golfliefhebbers. Er bevinden zich talrijke mooie hotels, markten en restaurants in de regio. Belek heeft een natuurlijke schoonheid en historische bezienswaaridgheden. Natuur en sport zijn hier met mekaar verweven.

De triplex-villas ligt op 2 km van het strand en het centrum van Belek, op 4 km van de Cornelia Golf Club, op 10 km van het centrum van Serik, op 8 km van het busstation Serik en op 35 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Belek villas te koop heeft een tuin van 550 m² op een terrein van 883 m². Het complex is ontworpen met functies zoals booster, parkeerplaats buiten en een zwembad. In de tuin staan prachtige palmbomen en diverse fruitbomen.

Er zijn hier 2 villa's te koop

4 slaapkamer triplex villas zijn 200 m² bestaat uit een woonkamer, een open keuken, een garderobekamer, een berging, een toilet, 2 badkamers, een en-suite badkamer en 6 balkons.

De hoge Kwaliteitsvillas zijn uitgerust met veel faciliteiten zoals keukenapparatuur, veranda, zonneenergie, douchecabine, ligbad, open haard, TV-satellietsysteem en internet. Een van de villa's heeft ook een aardgassysteem.

Deze 2 villa's moeten samen worden gekocht. De prijs is de totale prijs van hen.

Algemene Kenmerken van 2 villa's samen te koop in Belek Antalya

Villas / Belek / Centrum

ParkeerplaatsTuinTV SatellietDoucheBadkuipEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 346.800 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Villa's op loopafstand van het stadscentrum van BelekVilla's op loopafstand van het stadscentrum van Belek315.000 €4+1 triplexCentrum / BelekModerne villa met hoogwaardige apparatuur in Belek KadriyeModerne villa met hoogwaardige apparatuur in Belek Kadriye300.000 €4+1Kadriye / BelekHoogwaardige privévilla in het centrum van BelekHoogwaardige privévilla in het centrum van Belek385.000 €3+1 dpCentrum / Belek