Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Vrijstaande Villas in een Groot Complex

Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Istanbul / BasaksehirVrijstaande Villas in een Groot Complex, Istanbul / Basaksehir - videoVrijstaande Villas in een Groot Complex, Istanbul / Basaksehir - videoVrijstaande Villas in een Groot Complex, Istanbul / Basaksehir - videoVrijstaande Villas in een Groot Complex, Istanbul / Basaksehir - videoVrijstaande Villas in een Groot Complex, Istanbul / Basaksehir - videoVrijstaande Villas in een Groot Complex, Interieur Foto-1Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Interieur Foto-2Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Interieur Foto-3Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Interieur Foto-4Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Interieur Foto-5Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Interieur Foto-6Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Vloer Plannen-1Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Vloer Plannen-2Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Vloer Plannen-3Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Vloer Plannen-4
Prijs vanaf 576.000 €
 • Algemeen Details
 • Istanbul / Basaksehir
 • 405 m²
 • 4+2 tp
 • 3
 • 2
 • 2014
 • 4
 • Klaar om te verhuizen
 • 1 km
 • 15 km
 • 10 km
Immo nr. IST-109

Vrijstaande Villas met Hobby Tuin

Vrijstaande Villa is gelegen op een centrale locatie Basaksehir, Istanbul. Het ligt dicht bij de 3.airport. Er is recht nex naar het winkelcentrum. Veel sociale voorzieningen zoals ziekenhuizen, apotheken, cafes, markten en het openbaar vervoer. Ataturk International Airport ligt op slechts 10 km afstand van hier.

Een investering kans om niet te missen. Beleggers die willen twee keer winnen, kan het appartement te huren en kan beginnen om winst te maken.

Luxe complex ontwerp in villa, woonplaats en rijtjeshuizen concept. Er zijn 26 villas, 80 woonplaats, 12 rijtjeshuizen en 27 winkels. Er zijn vele sociale voorzieningen zoals een zwembad, een fitnessruimte, een douche, een kleedkamer, een wandelpaden, een zonneterras en een auto parkeerplaats voor twee auto's.

4 slaapkamers vrijstaande villas zijn 405 m² met 2 woonkamer, een open keuken, 3 badkamers, 2 WC's, een wasruimte, een balkon en een terras.

Algemene Kenmerken van Vrijstaande Villas in een Groot Complex

Villas / Istanbul / Basaksehir

SaunaZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAparte keukenStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Vrijstaande en Halfvrijstaande Huizen in Beylikduzu met JachthavenVrijstaande en Halfvrijstaande Huizen in Beylikduzu met Jachthaven428.500 €3+1 dp, 5+2, 6+2Beylikduzu / IstanbulRijtjeshuizen met Eigen TuinRijtjeshuizen met Eigen Tuin338.000 €3+1 tpBasaksehir / IstanbulVillas in een Prachtige NatuurVillas in een Prachtige Natuur579.000 €3+1Zekeriyakoy / IstanbulLuxe Villas Genest met de NatuurLuxe Villas Genest met de Natuur624.000 €2+1, 3+1Zekeriyakoy / Istanbul