Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Vrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş

Vrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş, Alanya / BektasVrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoVrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoVrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoVrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoVrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoVrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoVrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoVrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoVrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoVrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoVrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoVrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoVrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoVrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoVrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş, Vloer Plannen-1Vrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş, Vloer Plannen-2Vrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş, Vloer Plannen-3Vrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş, Vloer Plannen-4
Prijs vanaf 279.000 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Bektas
 • 198 m² - 433 m²
 • 3+1
 • 3
 • 2
 • 04/2023
 • 2
 • In opbouw
 • 7 km
 • 6 km
 • 47 km
Immo nr. AYT-2043

Top 3 redenen om te kopen

• Uitzicht op zee, de bergen en de stad
• In een elite villacomplex
• Gloednieuwe en luxe villa's

Vrijstaande villa's in een privécomplex dichtbij de stad en alle voorzieningen Alanya Bektas

Villa's die te koop zijn in Alanya zijn gelegen in Bektas, een rustige regio met prachtig uitzicht op zee en het kasteel. De villa's in Alanya zijn slechts een paar minuten rijden naar dagelijkse en sociale voorzieningen zoals markten, restaurants, stranden, ziekenhuizen en scholen. De villa's liggen op 6 km van het dichtstbijzijnde ziekenhuis, 7 km naar het stadscentrum van Alanya en het winkelcentrum Alanyum, 8 km naar het dichtstbijzijnde strand, 10 km naar het kasteel van Alanya, 47 km naar de luchthaven Gazipaşa en 129 km naar de luchthaven van Antalya. Als u een villa in Alanya, Turkije wilt kopen, dan zijn deze villa's de perfecte optie voor u!

Het wooncomplex is gebouwd op een oppervlakte van 4.240 m² en bestaat uit 11 villa's. Alle villa's in het wooncomplex hebben een goed onderhouden privétuin, zwembad en overdekte parkeerplaatsen.

Soorten villa's

De villa's met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken, 3 badkamers, een kleedkamer en 2 balkons.

De villa's met een smart home systeem in Alanya hebben een stalen deur, Amerikaanse persdeur, keramische vloeren, boiler en ondergrondse verwarming.

Algemene Kenmerken van Vrijstaande villa's met zee- en stadszicht in Alanya Bektaş

Villas / Alanya / Bektas

ZwembadIn een complexOverdekt ParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinAirconditioningKleedkamerRolgordijnenTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer BalkonOpen plan keukenZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 279.000 €*Prijs update op 4.03.2021 11:47:10

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Panoramische villa's met zee- en stadszicht in AlanyaPanoramische villa's met zee- en stadszicht in Alanya259.000 €3+1 dpBektas / AlanyaDuplex Villa's Uitkijkend over Zee in Kargicak, AlanyaDuplex Villa's Uitkijkend over Zee in Kargicak, Alanya220.000 €4+1Kargicak / AlanyaPanoramische Villa's met Zee en Natuurzicht in AlanyaPanoramische Villa's met Zee en Natuurzicht in Alanya295.000 €5+1 dp, 7+1 TriplexKargicak / AlanyaLuxe Centrale Villa's met Zee en Kasteelzicht in AlanyaLuxe Centrale Villa's met Zee en Kasteelzicht in Alanya300.000 €5+1 trpCentrum / Alanya