Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Waarom Luxe Onroerend Goed Internationale Kopers Aantrekt in Kalkan

12.11.2018

Vele buitenlanders hebben hun huis gekocht in Turkije, ofwel kopen om te investeren, een zomerverblijf of verblijf in het land gedurende het hele jaar. De populariteit is niet moeilijk te begrijpen, daar Turkije een unieke leefstijl en betaalbare prijzen voor vastgoed aanbied. Maar luxe onroerend goed in Kalkan heeft een meer hoogstaande status verkregen, als zijnde het beste van de Turkse onroerend goed markt.

Daar waar vele buitenlandse kopers zich geregeld vasthouden aan een basisbudget naar Altinkum aan de Egeïsche kust of de bruisende regio Fethiye trekt, lokt Kalkan investeerders die de crème de la crème van de leefstijl aan de Turkse Rivièra willen, en veel meer. Het is tevens de regio die bij veel Britten in het algemeen bovenaan de lijst van wensen staat, waarvan er al vele wonen met officiële verblijfsvergunningen.

Zonder enige twijfel staat deze luxe vastgoedsector in Turkije zij-aan-zij met de grote miljonaire herenhuizen in Bodrum en de elite buurten van Istanbul. Maar wat onderscheidt Kalkan van de naastgelegen resorts Kas en Patara en waarom komen huizenkopers en investdeerders op deze luxe af?

Waarom Kopers Gek Zijn op Luxe Onroerend Goed in Kalkan

1: Indrukwekkende Uitzichten en Oneindig veel Zwembaden

Waarom Luxe Onroerend Goed Internationale Kopers Aantrekt in Kalkan

De geografische ligging van Kalkan is in een kleine baai met een extra stuk kustlijn aan de mediterrane zuidzijde. Daar Turkije ruim 5000 mijl aan kustlijn heeft, is de Middellandse Zee voor velen een van de meest kustachtige bestemmingen in het land, met deze prestigieuze status trekt de Turkse Rivièra jagers uit de hele wereld aan.

Vanuit het land liggend aan de kleine baai, stijgen we verder naar het binnenland en het leidt u naar prachtige uitzichten over landschap met blauwe lucht, groene natuurrijke heuvels en een kristalheldere zee. Architecten profiteerden van deze geografische ligging in hun voordeel door de meeste huizen te voorzien van panoramisch glas van muur tot plafond om het zeezicht te bevorderen, bijna alle eigenaren van vastgoed hebben een fantastische uitzicht om mee wakker te worden.

Een ander belangrijk thema, bij 99% van de luxueuze villa's in de stad zijn privé zwembaden aangelegd met nadruk op het adembenemende uitzicht. Door deze trend met zwembaden wordt over het algemeen het buitenleven voortgezet en zijn deze zwembaden een belangrijk verkoopargument voor investeerders en beleggers die hun huizen verhuren voor extra inkomsten.

Waarom Luxe Onroerend Goed Internationale Kopers Aantrekt in Kalkan

2: Ruime Leefruimtes

In het verleden bouwden ze huizen in Turkije met slechts twee voorwaarden in gedachten; bruikbaarheid en goedkoop. Hedendaagse architecturale trends, mensen willen veel ruimte. Dit is waarom de luxueuze huizen in Kalkan het podium betreden daar ze heel veel te bieden hebben.

Omdat Kalkan een mediterrane verblijfplaats is, worden de dagen en avonden grootendeels in de buitenlucht als zijnde 'outdoor leefstijl' en dineert men in de buitenlucht. Stelt u zich voor, de grote terrassen en binnenhofjes om te ontspannen, dineren en het spectaculaire uitzicht bewonderen.

Er zijn veel ruime binnenruimtes en hoewel de goedkope vastgoed objecten 70 tot 110 vierkante meter te bieden hebben, zijn veel villa's in Kalkan voorzien van een oppervlakte 300 vierkante meter of meer, met extra kamers voor veelzijdig gebruik.

Beste Gebied om te Kopen

Kalkan is een luxe Turkse onroerend goedsector op zichzelf, maar er zijn twee opmerkelijke gebieden in de stad die bekend staan om de extravagante panden die vaak voor meer dan 1 miljoen GBP worden verkocht. Prestigieuze gebieden Kisla en Komurluk liggen naast elkaar aan de oostkant van de Kalkan baai.

Op 30 minuten lopen van het oude stadscentrum hebben de wijken geen centrale ligging, maar bieden veel privacy, een essentieel aspect van een miljonair leefstijl. De op het westen gelegen ligging maakt plaats voor een fantastisch uitzicht met zonsondergang en een heerlijke plek op de eerste rij uitzicht stad, met 's nachts prachtige verlichting.

Als uw budget niet zo ver reikt, kijkt u dan naar andere wijken zoals Kalamar Bay, Ortaalan en Kiziltas aan de andere kant van de hoofdweg D400. Het portfolio van vastgoed in deze regio bevat tevens prachtige huizen voor minder dan £ 300.000.

Verder Lezen

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van luxe onroerend goed in Kalkan, staan onze lokale makelaars klaar om uw vragen te beantwoorden en bezichtigingsreizen te regelen. Neem hier contact op, of zie hier ons Kalkan vastgoed portfolio met moderne villa's en appartementen te koop in deze prachtige kustbestemming.

Immo Nieuws15.1.2019
Investeren in Commercieel Vastgoed in Turkije: Gids, Hoe-te-doen en Advies
12.12.2018
In Aanbouw Onroerend Goed zijn nu Beschikbaar voor Turks Staatsburgerschap door Investering
1.12.2018
Het Digitale Tijdperk Van de Eigendomsakte Begint in Turkije
12.11.2018
Waarom Luxe Onroerend Goed Internationale Kopers Aantrekt in Kalkan
29.10.2018
'S Werelds Grootste Luchthaven; Int. Luchthaven Istanbul Geopend
1.10.2018
Ons Kantoor in Spanje is Geopend voor Zaken
24.9.2018
Trabzon Homes Kondigd de Opening aan van Eigen Trabzon Homes Website
19.9.2018
Vereenvoudigde regelgeving op weg naar Turks staatsburgerschap
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP
Werken Bij Ons? Welkom!