Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Waarom Luxe Onroerend Goed Internationale Kopers Aantrekt in Kalkan

12.11.2018

Vele buitenlanders hebben een huis gekocht in Turkije. Ze kopen om te investeren of omdat ze hier in de zomer willen erblijven of ze opteren voor een verblijf in het land gedurende het hele jaar. Deze populariteit is niet moeilijk te begrijpen daar Turkije een unieke leefstijl tegen betaalbare vastgoed prijzen biedt. Maar in Kalkan heeft het luxe vastgoed een meer hoogstaande status verkregen, als zijnde het beste van de Turkse onroerend goed markt.

Daar waar vele buitenlandse kopers zich geregeld vasthouden aan een basisbudget voor Altinkum aan de Egeïsche kust of de bruisende aantrekkingskracht van de regio Fethiye, lokt Kalkan investeerders die de crème de la crème van de leefstijl aan de Turkse Rivièra prefereren, en veel meer. Het is tevens de regio die bij veel Britten in het algemeen bovenaan hun wenslijst staat. Velen onder hen verblijven er reeds en wonen met officiële verblijfsvergunningen.

Zonder enige twijfel kunnen de luxueuze eigendommen in Kalkan zich scharen naast met de grote miljonaire herenhuizen in Bodrum en bepaalde elitaire buurten van Istanbul. Maar wat onderscheidt Kalkan van de naastgelegen resorts Kas en Patara en waarom komen huizenkopers en investeerders op deze luxe af?

Waarom Kopers Lyrisch zijn over Luxe Onroerend Goed in Kalkan

1: Indrukwekkende Uitzichten en Oneindig veel Zwembaden

Waarom Luxe Onroerend Goed Internationale Kopers Aantrekt in Kalkan

De geografische ligging van Kalkan situeert zich in een kleine baai met een extra stuk kustlijn aan de mediterrane zuidkust. Daar Turkije ruim 5000 mijl aan kustlijn heeft, is de Middellandse Zee voor velen een van de meest aantrekkelijke kustbestemmingen van het land. Met deze prestigieuze status trekt de Turkse Rivièra toeristen vanuit de hele wereld aan.

Vertrekkend vanuit een kleine baai, verder omhoog naar het binnenland leidt de weg u naar prachtige uitzichten over het landschap met blauwe lucht, groene natuurrijke heuvels en een kristalheldere zee. Architecten profiteren van de geografische ligging door de meeste huizen te voorzien van panoramische ramen van vloer tot plafond om het zeezicht te omlijsten. Bijna alle vastgoed eigendommen bezitten een fantastisch uitzicht waarmee het aangenaam wakker worden is.

Een ander belangrijk thema is dat bijna 99% van de luxueuze villa's in de stad een privé zwembad bevatten aangelegd met een adembenemende uitzicht. Door deze trend wordt het wonen naar buiten verlegd en verlengd en vormen deze zwembaden een belangrijk verkoopsargument voor de investeerders en de beleggers die de huizen verhuren voor extra inkomsten.

Waarom Luxe Onroerend Goed Internationale Kopers Aantrekt in Kalkan

2: Ruime Leefruimtes

In het verleden bouwden ze huizen in Turkije met slechts twee zaken in gedachten : bruikbaarheid en goedkoop. De hedendaagse architecturale trend ligt meer op de ruimte. Dit is tevens hetgene waarmee de luxueuze huizen in Kalkan opvallen nl. de hoeveelheid ruimte die ze te bieden hebben.

Omdat Kalkan een mediterrane verblijfplaats is, worden de dagen en avonden grootendeels in de buitenlucht doorgebracht als zijnde 'outdoor leefstijl' en dineert men vaak buiten. Stelt u zich voor, de grote terrassen en binnenhofjes om te ontspannen, dineren en het spectaculaire uitzicht bewonderen.

Er zijn veel royale binnenruimtes en alhoewel goedkope vastgoed objecten 70 tot 110 vierkante meter te bieden hebben, zijn veel villa's in Kalkan voorzien van een oppervlakte ad 300 vierkante meter of meer, met extra kamers voor een veelzijdig gebruik.

Beste Gebied om te Kopen

Kalkan vormt een luxueus Turks vastgoed gebied op zichzelf, maar er zijn twee opmerkelijke locaties in de stad die bekend staan om hun extravagante panden die vaak voor meer dan 1 miljoen GBP worden verkocht. De prestigieuze gebieden Kisla en Komurluk liggen naast elkaar aan en bevinden zich aan de oostkant van de Kalkanbaai.

Op 30 minuten wandelen van het oude stadscentrum hebben de wijken geen centrale ligging, maar bieden wel veel privacy, een essentieel aspect voor een exclusieve leefstijl. De op het westen georiënteerde ligging biedt een fantastisch uitzicht tijdens zonsondergang en is een heerlijke plek met uitzicht op de stad welke 's nachts prachtig verlicht is.

Als uw budget niet zo ver reikt, kijkt u dan naar andere wijken zoals Kalamar Baai, Ortaalan en Kiziltas aan de andere kant van de hoofdweg D400. Het portfolio van vastgoed in deze regio bevat tevens prachtige huizen voor minder dan £ 300.000.

Verder Lezen

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van luxe onroerend goed in Kalkan, staan onze lokale makelaars klaar om uw vragen te beantwoorden en om een bezichtigingsreis te regelen. Neem hier contact op, of zie hier ons Kalkan vastgoed portfolio met moderne villa's en appartementen te koop in deze prachtige kustbestemming.

Immo Nieuws13.04.2021
Frauduleuze methoden van Turks staatsburgerschap worden opgespoord
1.04.2021
Nieuwe Generatie Winstgevende Vastgoedinvesteringen: UNIVA Studentenhuisvesting
3.03.2021
Spain Homes is nu online met zijn vernieuwde gezicht!
16.02.2021
Buitenlandse investeerders willen hun vastgoed in Turkije houden!
4.02.2021
Bitcoin piekte, winst gerealiseerd in onroerend goed
28.12.2020
De vastgoed koopsgids: Istanbul in 6 talen is gelanceerd
11.11.2020
Het Covid-19-Vaccin is Klaar met de Bijdrage van Turkse Wetenschappers in Duitsland
19.09.2020
U kunt een woning kopen met cryptovaluta met slechts één klik
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP