Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Wat is Bruto en Netto Vierkante Meter en Waarom is het Belangrijk?

27.1.2018

Experts zeggen dat vastgoed een van de beste investeringen is die u kunt doen en dat de overzeese vastgoedmarkt elk jaar in populariteit groeit. Het bezit van een huis of appartement in Turkije verleidt veel buitenlandse investeerders met de belofte van lage prijzen en lucratief langetermijnrendement.

Zoals met elke aankoop van vastgoed waar ook ter wereld, is het echter de moeite waard om alles in detail te onderzoeken voordat u het geld overhandigt. Evenals met inbegrip van wettigheid zoals bewoning certificaat, eigendomsbewijzen en de toestand van het vastgoed, een aspect dat u zal helpen, is het onderzoeken van de bruto en netto vierkante meter van een potentiële woning.

Wat is het Verschil Tussen het Bruto en Netto Vierkante Meters?

Bruto vierkante meters is de hoeveelheid ruimte binnenin een woning van de grenzen muren naar binnen. Externe, bruto vierkante meters omvatten buitengebieden zoals aangelegde tuinen of parkeerplaatsen of gemeenschappelijke voorzieningen als het project een appartementencomplex is. Interne bruto vierkante meters verwijzen naar gebieden zoals liften of openbare trappen.

Gross omvat ondersteunende kolommen en de onbruikbare regio's omdat dit de totale grootte van de bouwplaats is.

Netto vierkante meter is de hoeveelheid ruimte in een huis die fysiek kan worden gebruikt. Dit kan verder worden gedefinieerd door externe netto vierkante meter zoals balkons en terrassen of interieur netto vierkante meters wat verwijst naar de bruikbare ruimte van binnenkamers.

Helaas is er in Turkije geen vaste norm voor het adverteren van vastgoed en potentiële kopers zien een drastisch verschil als het gaat om de grootte van vastgoed, omdat sommige agenten netto gebruiken en anderen bruto gebruiken.

Alvorens een vastgoed te kopen, moet alles in detail worden onderzocht.

Waarom is het Belangrijk?

Als u eigenschappen op het internet of in brochures vergelijkt en er wordt geadverteerd in bruto en één in netto, lijkt de grotere misschien een koopje, terwijl het in feite te duur is volgens de huidige marktwaarde.

Ook als het vastgoed wordt geadverteerd in bruto, maar slechts drie vierden van die ruimte is bruikbare nettodosering, is dat huis dat ruim lijkt op papier, in feite een stuk kleiner dan je dacht dat het was.

Gelukkig verkopen de meeste hardwarewinkels tegenwoordig lasermeetsinstrumenten die al het harde werk voor je doen en kan direct de nettometing berekenen, wat het meest cruciale aspect is. Het land registratiekantoor kan de totale bruto vierkante meter van een privévilla of appartementencomplex bevestigen.

Als de villa of het appartement is off plan of nog in de fasen van de bouw ligt, vraag dan om plattegronden en om de aangegeven hoeveelheid bruto- en nettoruimte die in het contract moet worden opgenomen, die dan moet worden gelegaliseerd.

Als u vragen over dit onderwerp heeft, neem dan contact op met een van onze ervaren verkoopvertegenwoordigers door contact met ons op te nemen op +90 242 324 54 94. Zij zullen u graag om al uw vragen te beantwoorden.

Immo Nieuws23.2.2018
Antalya Homes is aan het Rennen voor Goedheid
19.2.2018
De Turkse Economie en de Vastgoedmarkt in 2018
27.1.2018
Wat is Bruto en Netto Vierkante Meter en Waarom is het Belangrijk?
2.1.2018
Antalya Homes Accepteert nu Bitcoin voor Turkse Vastgoed Verkopen
20.12.2017
Ontvangen de Eigendoms Bewijs is nu Makkelijker voor Buitenlandse Kopers
6.12.2017
2023 Visie van Turkije Toerisme
10.11.2017
De Internationale Turkije Vastgoedbestand Uitwisseling
11.10.2017
Vooruitzichten van Turkije een Jaarlijkse Groei van 5.5% tot 2020
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP