Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Winkels die Huurinkomsten Garanderen in Istanbul

Winkels die Huurinkomsten Garanderen in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu
0 €Geverifieerde prijs
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Istanbul / Beylikduzu
  • 15 m² - 365 m²
  • 09/2010
  • 4
  • Instapklaar
  • 4 km
  • 54 km
Immo nr. TIC-116

Top 3 Redenen om te kopen

 125 nationale en internationale merken
 Gegarandeerde huurinkomsten
 Het meest actieve winkelcentrum in de regio

Gegarandeerde Huurinkomsten in het Actieve Winkelcentrum in Beylikdüzü

De winkels in Beylikdüzü bieden grote mogelijkheden voor investeerders vanwege hun centrale ligging en toegankelijkheid. Het winkelcentrum is gelegen op de kruising van de E-5 en TEM snelwegen; dankzij de nabijheid van ziekenhuizen, congres- en tentoonstellingscentra, scholen, hotels, residentiële projecten en villa's, belooft het winkelcentrum huurinkomstengarantie en continue activiteit aan kopers.

Commerciële eigendommen in Istanbul liggen op 400 meter van de Universiteit van Beykent, 700 meter van het Dünya Göz Ziekenhuis, 1,8 km van het Tüyap Congres- en Expositiecentrum, 54 km van de luchthaven van Istanbul en 74 km van de luchthaven Sabiha Gökçen.

Het commerciële gedeelte bestaat uit een winkelcentrum van 4 verdiepingen met een binnenoppervlak van 35.000 m². Het winkelcentrum heeft ook een bioscoop met 9 zalen, een bowlingbaan, cafés, restaurants en fast-food gebieden, een entertainment gebied, een binnen- en buitenparkeerplaats met een capaciteit van 1500 auto's, een hypermarkt en 125 wereldberoemde merken.

Het winkelcentrum heeft winkels te koop van 15 m² tot 365 m².

Als u wilt investeren in een commercieel vastgoed in Istanbul Turkije, bent u bij ons aan het juiste adres.

Algemene Kenmerken van Winkels die Huurinkomsten Garanderen in Istanbul

Commerciële / Istanbul / Beylikduzu

LiftOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraStrand (1-5 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

0 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Nieuwbouw Winkels in Istanbul Nabij Sociale VoorzieningenNieuwbouw Winkels in Istanbul Nabij Sociale Voorzieningen46.200 €Esenyurt / IstanbulCommerciële Winkels in Residentieel Complex in IstanbulCommerciële Winkels in Residentieel Complex in Istanbul79.600 €Esenyurt / IstanbulCommerciële Hotelkamers met Investeringskansen in IstanbulCommerciële Hotelkamers met Investeringskansen in Istanbul80.900 €1+1, 2+1Esenyurt / IstanbulStraatkantwinkels met Huurgarantie in IstanbulStraatkantwinkels met Huurgarantie in Istanbul82.800 €Basaksehir / Istanbul