Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Winstgevend Commercieel Vastgoed in het Centrum van Belek

Winstgevend Commercieel Vastgoed in het Centrum van Belek, Belek / CentrumWinstgevend Commercieel Vastgoed in het Centrum van Belek, Belek / Centrum - videoWinstgevend Commercieel Vastgoed in het Centrum van Belek, Belek / Centrum - videoWinstgevend Commercieel Vastgoed in het Centrum van Belek, Belek / Centrum - videoWinstgevend Commercieel Vastgoed in het Centrum van Belek, Belek / Centrum - videoWinstgevend Commercieel Vastgoed in het Centrum van Belek, Belek / Centrum - video
Prijs 688.200 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Belek / Centrum
  • 448 m²
  • 2017
  • 4.5 km
  • 30 km
  • 1.2 km
Immo nr. TIC-131

Top 3 Redenen om te Kopen

 In de gewilde locatie van Belek
 Beste kans op een winstgevende investering
 Omgeven door sociale voorzieningen

Commercieel Vastgoed Nabij de Golfbaan en de Sociale Voorzieningen in het Belek Centrum

Commercieel onroerend goed te koop is gelegen in Belek. Deze regio staat bekend om zijn strand, golfclubs en winstgevende investeringskeuzes voor alle investeerders en kopers. Als u een winstgevende investering in het gebied Belek wil doen, zal deze regio zijn geweldig voor je.

Commercieel vastgoed te koop in Belek is 30 km naar de internationale luchthaven van Antalya, 1,2 km naar de golfbanen, 4,5 km naar het strand en 700 mt naar Toeristische Staat. Deze commerciële accommodatie is omgeven door een markt, winkelcentra, apotheken, parken, cafés en nog veel meer.

Het gebouw bestaat uit duplex woningen en commerciële eenheden. Het gebouw is uitgerust met een buiten parkeerplaats en een tuin. Het commerciële pand heeft 448 m² met keuken en toilet. Het commerciële pand heeft tevens een opslag voor straddle trucks achterin.

Algemene Kenmerken van Winstgevend Commercieel Vastgoed in het Centrum van Belek

Commerciële / Belek / Centrum

ParkeerplaatsTuinOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 688.200 €*Prijs update op 12.09.2020 18:00:26

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties