Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Woningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex

Woningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Alanya / ObaWoningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Alanya / Oba - videoWoningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Alanya / Oba - videoWoningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Alanya / Oba - videoWoningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Alanya / Oba - videoWoningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Alanya / Oba - videoWoningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Alanya / Oba - videoWoningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Alanya / Oba - videoWoningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Alanya / Oba - videoWoningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Alanya / Oba - videoWoningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Alanya / Oba - videoWoningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Alanya / Oba - videoWoningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Alanya / Oba - videoWoningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Alanya / Oba - videoWoningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Alanya / Oba - videoWoningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Alanya / Oba - videoWoningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Alanya / Oba - videoWoningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Alanya / Oba - videoWoningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Alanya / Oba - videoWoningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Interieur Foto-1Woningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Interieur Foto-2Woningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Interieur Foto-3Woningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Interieur Foto-4Woningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Interieur Foto-5Woningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Interieur Foto-6Woningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Interieur Foto-7Woningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Interieur Foto-8Woningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex, Interieur Foto-9
Prijs vanaf 109.000 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Oba
 • 55 m² - 188 m²
 • 1+1, 2+1, 2+1 dp, 4+1 dp
 • 1, 2, 3
 • 1, 2, 4
 • 03/2022
 • 5
 • In opbouw
 • 3,5 km
 • 50 m
 • 39 km
Immo nr. AYT-2061

Top 3 redenen om te kopen

• Aan het strand
• Geweldig uitzicht op zee
• Luxe complexe kenmerken

Hoogwaardige eigendommen aan het strand in Turkije Alanya met rijke complexe functies

De woningen zijn gelegen in een van de centrale wijken in de wijk Oba in Alanya. Huizen aan het strand in Turkije Alanya liggen dicht bij alle dagelijkse en sociale voorzieningen zoals markten, scholen, banken, geldautomaten, bossen, wandelpaden, winkelcentra, cafés en bars. De appartementen liggen op 3,5 km van het stadscentrum van Alanya, 39 km van de internationale luchthaven Gazipaşa en 130 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Gebouwd op een terrein van 2.230 m², heeft het wooncomplex 5 verdiepingen met een blok en in totaal 40 luxe appartementen. Het complex heeft een receptie, business room, bibliotheek, gym, spa, binnen- en buitenzwembaden, kinderspeeltuin, hobbyruimte, lodge, beachclub en conciërge.

Soorten eigenschappen

Appartementen met 1 slaapkamer hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

De appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken, 2 badkamers en 2 balkons.

Dakterras-duplex-appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken, 2 badkamers, een toilet, een balkon en een terras.

Dakappartementen met 4 slaapkamers, een woonkamer, een open keuken, 3 badkamers, 3 balkons en een terras.

Woningen te koop in Turkije Alanya hebben keramische vloeren op badkamers, inkomhallen en keukens. De hallen en de woonkamers zijn verlicht met spot- en ledverlichting, keukenkasten zijn voorzien van MDF LAM en granietmarmer. Tevens beschikken de appartementen over een stalen deur, airco's, witgoed, video intercom systeem, PVC deur en ramen.

Algemene Kenmerken van Woningen aan het strand in Turkije Alanya in een luxe complex

Appartement / Alanya / Oba

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinAirconditioningTV SatellietDoucheBadkuipEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAan het StrandZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1+1 Appartement109.000 €2+1 Appartement129.000 €4+1 Appartement369.000 €*Prijs update op 16.03.2021 16:27:20

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Moderne Vastgoedbeleggingen op Perfecte Locatie in AlanyaModerne Vastgoedbeleggingen op Perfecte Locatie in Alanya108.600 €4+1 dp, 5+1 dpCentrum / AlanyaAppartementen te koop nabij het winkelcentrum in AlanyaAppartementen te koop nabij het winkelcentrum in Alanya107.000 €2+1, 4+1 dpOba / AlanyaSleutelklare Appartementen in AlanyaSleutelklare Appartementen in Alanya110.000 €3+1, 4+1Mahmutlar / AlanyaRecent Voltooid Alanya Vastgoed te KoopRecent Voltooid Alanya Vastgoed te Koop110.000 €2+1, 3+1, 4+1Oba / Alanya