Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa

Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Bursa / MudanyaZee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Bursa / Mudanya - videoZee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Bursa / Mudanya - videoZee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Bursa / Mudanya - videoZee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Bursa / Mudanya - videoZee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Bursa / Mudanya - videoZee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Bursa / Mudanya - videoZee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Bursa / Mudanya - videoZee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Bursa / Mudanya - videoZee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Bursa / Mudanya - videoZee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Bursa / Mudanya - videoZee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Interieur Foto-1Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Interieur Foto-2Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Interieur Foto-3Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Interieur Foto-4Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Interieur Foto-5Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Interieur Foto-6Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Interieur Foto-7Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Interieur Foto-8Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Interieur Foto-9Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Interieur Foto-10Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Interieur Foto-11Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Interieur Foto-12Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Interieur Foto-13Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Interieur Foto-14Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Interieur Foto-15Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Interieur Foto-16Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Interieur Foto-17Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Interieur Foto-18Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Interieur Foto-19Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa, Interieur Foto-20
Prijs vanaf 107.700 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Mudanya
 • 165 m² - 165 m²
 • 3+1
 • 07/2020
 • 3
 • In opbouw
 • 26 km
 • 2 km
 • 80 km
Immo nr. BRS-044

Top 3 Redenen om te Kopen

• Dicht bij de veerhaven
• Zee- en natuurzicht
• Mogelijkheid van een rustige en stille sociale omgeving

Gloednieuwe Appartementen in de Buurt van de Veerhaven in Bursa

De appartementen met zee en natuurzicht bevinden zich in Mudanya, een van de kustdistricten van Bursa. Mudanya is de meest charmante en levendigste van Bursa en biedt geweldige kansen voor levensstandaarden van hoge kwaliteit met een prachtig uitzicht op de zee en de natuur. Het is de ideale locatie voor zowel de eerste verblijfplaats als de vakantiehuislocatie in Bursa.

Luxe appartementen in Bursa liggen dicht bij vele sociale en dagelijkse voorzieningen zoals apotheken, stranden, markten, restaurants, openbare bazaars, winkels, bushaltes, etc. De appartementen liggen op slechts 2 km van de stranden en op 1 km van Budo Mudanya Sea Bus Pier, 26 km van het centrum van Bursa, 80 km van de luchthaven Bursa Yenişehir.

Het wooncomplex is gebouwd op een terrein van 7.138 m² en bestaat uit 7 blokken, in totaal 42 appartementen. Het complex heeft veel privilege-functies voor bewoners, zoals een zwembad, een fitnesscentrum, binnen en buitenspeeltuinen, een loungeruimte, een 24/7 bewakingscamerasysteem en beveiligingsdiensten.

Er zijn 2 types beschikbare appartementen in dit complex te koop

3-slaapkamer appartementen zijn 165 m².

De duplexappartementen met 5 slaapkamers zijn 330 m².

Appartementen in Bursa te koop zijn uitgerust met hoogwaardige materialen zoals een smart-home systeem, stalen toegangsdeur, keukenapparatuur, dubbele beglazing PVC, decoratief verlichtingssysteem, douche, wandspiegel in hallen, badkamer en keukenkasten, keramiek en laminaat vloeren, kleedkamers en satelliet-tv-systeem.

Algemene Kenmerken van Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa

Appartement / Bursa / Mudanya

ZwembadIn een complexFitnessBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinKleedkamerTV SatellietDoucheKeukenapparatuurBalkonStrand (1-5 km.)Zeezicht
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 107.700 €*Prijs update op 2.04.2021 09:38:33

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Ruime Appartementen op een Centrale Locatie van BursaRuime Appartementen op een Centrale Locatie van Bursa95.100 €4+1 dpNilufer / BursaBursa Woningen in Meest Indrukwekkend Complex van de StadBursa Woningen in Meest Indrukwekkend Complex van de Stad94.300 €2+1Osmangazi / BursaRuime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in BursaRuime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa129.900 €4+2 dpMudanya / BursaInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in NilüferInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer144.900 €5+1 dpNilufer / Bursa