Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Zee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe

Zee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe, Alanya / TepeZee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe, Alanya / Tepe - videoZee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe, Alanya / Tepe - videoZee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe, Alanya / Tepe - videoZee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe, Alanya / Tepe - videoZee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe, Alanya / Tepe - videoZee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe, Alanya / Tepe - videoZee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe, Alanya / Tepe - videoZee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe, Interieur Foto-1Zee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe, Interieur Foto-2Zee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe, Interieur Foto-3Zee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe, Interieur Foto-4Zee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe, Interieur Foto-5Zee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe, Interieur Foto-6Zee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe, Interieur Foto-7Zee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe, Vloer Plannen-1Zee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe, Vloer Plannen-2Zee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe, Vloer Plannen-3
Prijs 320.000 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Tepe
 • 150 m²
 • 4+1 dp
 • 3
 • 1
 • 09/2021
 • 2
 • Onder constructie
 • 6 km
 • 8 km
 • 47 km
Immo nr. ALN-330

Top 3 redenen om te kopen

• Prachtig uitzicht op de Middellandse Zee
• 10 minuten afstand tot het centrum van Alanya
• Privé zwembad, tuin en otomatic gesloten garage

Panoramisch Uitzicht 4 Slaapkamer Villa's op 10 Minuten Afstand van Alanya Centrum in Tepe

Vrijstaande villa's bevinden zich in Alanya, 450 meter boven de zeespiegel. De wijk Tepe trekt veel aandacht met zijn weelderige groene zones en uitzicht op zee. Tepe is een van de beste regio's met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Er is een breed scala aan luxe vastgoedprojecten van woningen tot villa's. Verplaatsing is erg makkelijk met het openbaar vervoer. Dankzij deze voordelen is deze regio de afgelopen tijd zeer gegeerd bij veel buitenlandse en binnenlandse investeerders.

De duplex villa's zijn verweven met de bomen. Villa's in Alanya Turkije bevinden zich op 12 km naar het kasteel van Alanya, 9 km naar de Damlataş-grot, 8 km naar het Cleopatra-strand, 47 km naar de luchthaven Gazipaşa-Alanya, 6 km naar het centrum van Alanya en 130 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Het villacomplex bestaat uit 5 onafhankelijke villa's op een terrein van 2.000 m². Elke villa beschikt over een privé zwembad, een tuin en een afgesloten garage met van op afstand bedienbare deur.

Er zijn 5 villa's te koop hier

4 slaapkamer villa's zijn 160 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, 3 badkamers, studeer-logeerkamer, garderobekamer en een balkon.

Alle villa's omgeven door natuurschoon bieden een ongehinderd uitzicht op het kasteel op het schiereiland en de Middellandse Zee. De instapklare villa's zijn uitgerust met de nieuwste interieurmaterialen. De villa's van Alanya zijn uitgerust met een stalen deur, 5 meter hoge plafonds, panoramische ramen en keukenapparatuur.

Algemene Kenmerken van Zee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe

Villas / Alanya / Tepe

ZwembadIn een complexOverdekt ParkeerplaatsTuinKleedkamerDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 320.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Villa's met Privé Zwembad temidden Natuur in AlanyaVilla's met Privé Zwembad temidden Natuur in Alanya306.000 €4+1Demirtas / AlanyaLuxe Centrale Villa's met Zee en Kasteelzicht in AlanyaLuxe Centrale Villa's met Zee en Kasteelzicht in Alanya300.000 €5+1 trpCentrum / AlanyaFamilieformaat Villa met Privaat Zwembad in AlanyaFamilieformaat Villa met Privaat Zwembad in Alanya329.900 €5+2Bektas / AlanyaKwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in AlanyaKwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya345.000 €2+1Bektas / Alanya