Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Zeekant Vrijstaande Villa's te Koop in Bodrum

Zeekant Vrijstaande Villa's te Koop in Bodrum, Bodrum / TorbaZeekant Vrijstaande Villa's te Koop in Bodrum, Bodrum / Torba - videoZeekant Vrijstaande Villa's te Koop in Bodrum, Bodrum / Torba - videoZeekant Vrijstaande Villa's te Koop in Bodrum, Bodrum / Torba - videoZeekant Vrijstaande Villa's te Koop in Bodrum, Bodrum / Torba - videoZeekant Vrijstaande Villa's te Koop in Bodrum, Bodrum / Torba - videoZeekant Vrijstaande Villa's te Koop in Bodrum, Interieur Foto-1Zeekant Vrijstaande Villa's te Koop in Bodrum, Interieur Foto-2Zeekant Vrijstaande Villa's te Koop in Bodrum, Interieur Foto-3Zeekant Vrijstaande Villa's te Koop in Bodrum, Interieur Foto-4Zeekant Vrijstaande Villa's te Koop in Bodrum, Interieur Foto-5Zeekant Vrijstaande Villa's te Koop in Bodrum, Interieur Foto-6Zeekant Vrijstaande Villa's te Koop in Bodrum, Interieur Foto-7Zeekant Vrijstaande Villa's te Koop in Bodrum, Interieur Foto-8Zeekant Vrijstaande Villa's te Koop in Bodrum, Interieur Foto-9
Prijs vanaf 1.450.000 €
  • Algemeen Details
  • Bodrum / Torba
  • 250 m² aan 260 m²
  • 3+1
  • 2
  • 2016
  • Klaar om te verhuizen
  • 200 mt
  • 5 mt
  • 35 km

Distance to Bodrum downtown7 km

Immo nr. BDR-5530

Exclusieve Villa's te Koop in Torba Bodrum met een Eigen Tuin

Villa's te koop in Bodrum bevinden zich aan zeezijde van Torba. Torba is een kleine, maar populaire vakantiedorp in Bodrum met prachtige stranden en groene bossen. Het biedt een rustige leefruimte verweven met de natuur. Ook de regio heeft een prachtige historische plek als de Byzantijnse klooster.

Veel sociale voorzieningen, zoals het strand, winkels, bushaltes, cafes, restaurants en openbaar bazaar liggen op slechts een korte loopafstand van hier. Zeekant vrijstaande villa's in Torba zijn 5 m tot aan de zee, 200 meter naar de dichtstbijzijnde winkels en het centrum, 7 km naar Bodrum centrum en 35 km naar de internationale luchthaven van Bodrum.

Er is slechts één type van de beschikbare villa's te koop in hier

3 slaapkamer vrijstaande villa's zijn 250-260 m² met 2 badkamers.

Villa's in Bodrum met een eigen tuin hebben vele functies, zoals de satelliet-tv-systeem en draadloos internet.

Algemene Kenmerken van Zeekant Vrijstaande Villa's te Koop in Bodrum

Villas / Bodrum / Torba

ZwembadIn een complexConciergeParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinTV SatellietDoucheInternetBalkonAparte keukenAan het StrandStrand (0-500 m.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

Prijs vanaf 1.450.000 €

Kostprijs is in Turkse Lira. Prijzen beginnen prijzen. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt.

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Stenen Ontwerp Villa te koop in BodrumStenen Ontwerp Villa te koop in Bodrum1.200.000 €4+1Gumusluk / BodrumGumusluk HuisGumusluk Huis1.100.000 €4+1Gumusluk / BodrumLuxe Villas YalikavakLuxe Villas Yalikavak2.200.000 €4+1Yalikavak / Bodrum6 Slaapkamer Turkije Huis te Koop in Bodrum6 Slaapkamer Turkije Huis te Koop in Bodrum2.250.000 €6+2Yalikavak / Bodrum