Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Zeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin

Zeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Alanya / KonakliZeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Alanya / Konakli - videoZeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Alanya / Konakli - videoZeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Alanya / Konakli - videoZeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Alanya / Konakli - videoZeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Alanya / Konakli - videoZeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Alanya / Konakli - videoZeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Alanya / Konakli - videoZeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Alanya / Konakli - videoZeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Alanya / Konakli - videoZeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Alanya / Konakli - videoZeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Alanya / Konakli - videoZeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Alanya / Konakli - videoZeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Vloer Plannen-1Zeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Vloer Plannen-2Zeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Vloer Plannen-3Zeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Vloer Plannen-4Zeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Vloer Plannen-5Zeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Vloer Plannen-6Zeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Vloer Plannen-7Zeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Vloer Plannen-8Zeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin, Vloer Plannen-9
Prijs vanaf 362.900 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Konakli
 • 162 m² - 270 m²
 • 3+1, 4+1
 • 3, 6
 • 2
 • 07/2021
 • 2
 • Off-plan
 • 10 km
 • 700 mt
 • 53 km
Immo nr. ALN-353

Top 3 Redenen om te Kopen

• Uitzicht op bergen en zee
• Centrale ligging van Konaklı
• Bevoorrechte wooncomplexfaciliteiten

3 en 4 Slaapkamer Twin en Private Villas Korte Afstand tot de Zee in Alanya, Konakli

Berg-en zeezicht villa's zijn gelegen in een centrale locatie van Konaklı. Deze regio is een bekende vakantiebestemming vanwege zijn geweldige ligging. Er bevinden zich hier veel sociale voorzieningen zoals restaurants, cafés, winkels en watersport faciliteiten. Indien u op zoek bent naar een villa te koop in Alanya, is Konaklı een ideale keuze voor jou.

Villa's te koop in Alanya liggen op 700 meter van de zee, 53 km naar de luchthaven Gazipaşa-Alanya en 10 km naar het centrum van Alanya en Kleopatrastrand. Alanya villa's te koop zijn omgeven door strand, winkelcentra, restaurants en Konaklı centrum.

Het residentiële villa complex is gebouwd op 5.200 m² grondoppervlakte en ligt 60-80 meter boven de zeespiegelALN. Het bestaat uit een totaal van 11 villa's, inclusief 2-verdiepingen privé- en twin villa types. Het residentiële complex is uitgerust met een generator, hydrofoor, bewakingscamera systeem en een automatisch tuin irrigatiesysteem. Het complex is omgeven door aromatische planten die specifiek zijn voor de Middellandse Zee, wandelpaden met fruitbomen, decoratief bad, barbecueplaats, basketbal, volleybal- en tennisbanen en een kinderspeelplaats.

Er zijn 4 types villa's te koop in dit residentiële complex

3 slaapkamer twin villa's zijn 162 m² met een woonkamer, een open keuken, 2 badkamers, een en-suite badkamer en 2 terrassen.

4 slaapkamer twin villa's zijn 162 m² met een woonkamer, een open keuken, 2 badkamers, een en-suite badkamer en 2 terrassen.

3 slaapkamer privé villa is 270 m² met een woonkamer, een open keuken, 3 badkamers, een toilet, 3 en-suite badkamers en 2 terrassen.

4 slaapkamer privé villa is 240 m² met een woonkamer, een open keuken, 3 badkamers, een toilet, 3 en-suite badkamers en 2 terrassen.

De villa's van Alanya zijn voorzien van een privé zwembad en een uin. Elke villa beschikt over een overdekte parkeerplaats met capaciteit voor één auto, motor of fiets. Elke villa biedt gemakkelijke toegang tot terras vervoer via een lift.

Algemene Kenmerken van Zeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin

Villas / Alanya / Konakli

LiftZwembadIn een complexOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTuinBarbequeEn-suite Badkamer BalkonOpen plan keukenStrand (500-1.000 m.)Zeezicht
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

3+1 Villas362.900 €4+1 Villas384.200 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Zeezicht Villa's 600 m van Strand in Alanya KargicakZeezicht Villa's 600 m van Strand in Alanya Kargicak350.000 €4+1 dp,4+1,10+1Kargicak / AlanyaKwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in AlanyaKwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya345.000 €2+1Bektas / AlanyaNieuwe Villa's te Koop AlanyaNieuwe Villa's te Koop Alanya402.000 €3+1Kargicak / AlanyaAuthentieke Huizen met Fantastisch Uitzicht op Zee in AlanyaAuthentieke Huizen met Fantastisch Uitzicht op Zee in Alanya419.000 €3+1 TriplexCentrum / Alanya