Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Zeezicht Appartementen met Jacuzzi en Terras in Istanbul

Zeezicht Appartementen met Jacuzzi en Terras in Istanbul, Istanbul / KartalZeezicht Appartementen met Jacuzzi en Terras in Istanbul, Istanbul / Kartal - videoZeezicht Appartementen met Jacuzzi en Terras in Istanbul, Istanbul / Kartal - videoZeezicht Appartementen met Jacuzzi en Terras in Istanbul, Interieur Foto-1Zeezicht Appartementen met Jacuzzi en Terras in Istanbul, Interieur Foto-2Zeezicht Appartementen met Jacuzzi en Terras in Istanbul, Interieur Foto-3Zeezicht Appartementen met Jacuzzi en Terras in Istanbul, Interieur Foto-4Zeezicht Appartementen met Jacuzzi en Terras in Istanbul, Interieur Foto-5Zeezicht Appartementen met Jacuzzi en Terras in Istanbul, Interieur Foto-6Zeezicht Appartementen met Jacuzzi en Terras in Istanbul, Bouw Fotos-1Zeezicht Appartementen met Jacuzzi en Terras in Istanbul, Bouw Fotos-2Zeezicht Appartementen met Jacuzzi en Terras in Istanbul, Bouw Fotos-3Zeezicht Appartementen met Jacuzzi en Terras in Istanbul, Bouw Fotos-4
: op aanvraag
  • Algemeen Details
  • Istanbul / Kartal
  • 41 m² aan 317 m²
  • Std, 1+1, 2+1, 3+1
  • 1
  • 12/2019
  • 30
  • UITVERKOCHT
  • 2 km
  • 8 km
Immo nr. IST-359

Top 3 Redenen om te Kopen

• Uitstekend uitzicht op zee en op het eiland
• Gelegen op een prestigieus punt van Istanbul
• Groot privéterras en tuin

Luxe Appartementen met Uniek Landschap in het Nieuwe Attractieve Centrum, Kartal

Appartementen met zeezicht bevinden zich op een geweldige locatie in Istanbul, Kartal. Kartal staat bekend als de stralende ster van de Anatolische kant en is een nieuw attractief centrum. De regio is een van de meest betrouwbare districten in Istanbul. Deze wijk bevindt zich bovendien op een afstand van 10 minuten van het Fthe financiële centrum en het M'Expo expositiecentrum, 5 minuten van het winkelcentrum en de Bağdat hoofdstraat. Als je een appartement in Istanbul wilt kopen, mag je de privileges van Kartal niet missen.

De unieke appartementen bevinden zich op een steenworp afstand van E-5 snelweg, metro, IDO steiger, jachthavens, snelle trein, kustweg en TEM snelweg. Appartementen te koop in Istanbul zijn 3 km naar Pendik Marina, 2 km naar IstMarina, 2 km naar de kustweg, 600 meter naar Kartal metrostation, 8 km naar de international luchthaven Sabiha Gökçen, 8 km naar IDO Bostanci, 3 km naar Kartal gerechtsgebouw, 3,5 km naar Bağdat hoofdstraat en 2 km naar het snelle treinstation van Yunus.

Ziekenhuizen in de regio: Prive Pendik Hospitaal, privé Pendik Şifa Hospitaal, privéremedie ziekenhuis, Megapol Hospitaal, Dünya Oogheelkundig Hospitaal, Sistem Oogheelkundig Hospitaal en Private Pendik Şifa Medisch Centrum.

Scholen in de regio: Ahmet Şimşek College, Era Technical College, Yakacık Doğa College, Pendik İkbal College, Pendik Era College, privé Kültür Basic High School, privé Eryetis Reis Naval Vocational High School en Final middelbare school.

Winkelcentra in de regio: Real winkelcentrum, İstanbul winkelcentrum, Yiğit winkelcentrum, Vodapol winkelcentrum, Yön winkelcentrum en M1 Kartal winkelcentrum.

Het wooncomplex heeft een oppervlakte van 16.000 m². Het bestaat uit 2 blokken met 30 verdiepingen met een totaal van 264 appartementen, 25 kantoren en 11 winkels. Het complex is een residentie gaande van een studio type  tot 3+1 types, thuiskantoren, kantoren en commerciële panden. Er is een geweldig privéterras en tuin in elk blok. Het complex bevat veel rijke faciliteiten, zoals het 24-uurs beveiligingssysteem met bewakingscamera, parkeerterrein binnen en buiten, buitenzwembad, tennisbaan en basketbalveld, supermarkt, kapper, stomerij, kinderzwembad, fitnesscentrum, sport saloon, sauna, Turks bad, sociale ruimte, speciale tuinarrangementen, winkelcentra, café, restaurants en wandelpaden.

Er zijn 4 types beschikbare appartementen in het wooncomplex

Studio's bedragen 41-63 m².

1 slaapkamer appartementen zijn 83-170 m².

2 slaapkamer appartementen zijn 158-233 m².

3 slaapkamer appartementen zijn 231-281 m².

De superieure woningen zijn ontworpen met eersteklas kwaliteitsmaterialen en bieden een rijkelijke levensstandaard. De luxieuze appartementen hebben een geweldig uitzicht op zee en op het eiland met een eigen jacuzzi en tuin.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

DİT APPARTEMENTENCOMPLEX IS UITVERKOCHT

Algemene Kenmerken van Zeezicht Appartementen met Jacuzzi en Terras in Istanbul

SaunaLiftZwembadIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTurkse BadTuinBadkuipBalkonStrand (1-5 km.)ZeezichtStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Moderne Appartementen op de Gewenste Locatie van EsenyurtModerne Appartementen op de Gewenste Locatie van Esenyurt35.700 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Esenyurt / IstanbulLuxe Appartementen en Thuiskantoren in Istanbul Luxe Appartementen en Thuiskantoren in Istanbul 39.700 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Avcilar / IstanbulLuxe Istanbul Appartementen Wandelafstand Alle VoorzieningenLuxe Istanbul Appartementen Wandelafstand Alle Voorzieningen44.200 €1+1, 2+1Esenyurt / IstanbulKwaliteitsappartementen Nabij Voorzieningen in IstanbulKwaliteitsappartementen Nabij Voorzieningen in Istanbul44.200 €1+1, 2+1Esenyurt / Istanbul