Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Zeezicht Grond te Koop in Antalya

Zeezicht Grond te Koop in Antalya, Antalya / KonyaaltiZeezicht Grond te Koop in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoZeezicht Grond te Koop in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoZeezicht Grond te Koop in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoZeezicht Grond te Koop in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoZeezicht Grond te Koop in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoZeezicht Grond te Koop in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoZeezicht Grond te Koop in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoZeezicht Grond te Koop in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoZeezicht Grond te Koop in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoZeezicht Grond te Koop in Antalya, Vloer Plannen-1
Prijs 273.200 €
  • Algemeen Details
  • Antalya / Konyaalti
  • 3650 m²
  • Klaar om te Bouwen
  • 20 km
  • 20 km
  • 45 km
Immo nr. ARSA-036

Top 3 Redenen om te Kopen

• Geschikt voor villabouw
• Gelegen in de nieuwe ontwikkelingsregio van de stad
• Uitzicht op zee en de stad

Grond te Koop in Antalya Geschikt voor Villa Constructie

Zeezicht grond te koop is gelegen in Geyikbayiri, Antalya. Van hieruit heeft u een 'vogelzicht' op de stad en de baai van Antalya. Het land is gelegen in de oostelijke van bergen van Konyaalti. Het is gelegen aan westkant van een heuvel met een prachtig uitzicht. De omgeving is weelderig groen en heeft een spectaculair uitzicht op de bergen. De hoogte boven zeeniveau bedraagt 750 meter. De plaats Cakırlar met zijn bekende ontbijtrestaurants ligt op 15 minuten afstand, de stad Konyaalti ligt op 20 minuten afstand van hier met de auto. Er stelt zich geen probleem bij verkoop van dit pand aan buitenlanders. Er is een voortuin- en achtertuin wegverbinding. Water en elektriciteit infrastructuur zijn beschikbaar.

Hier zijn er 9 percelen van 400 vierkante meter, met een totaal van 3,650 m2 te koop. U kunt een 2,5 verdiepingen tellende villa bouwen op elk parceel. Elk land te koop in Antalya omvat een 340 vierkante meter grote tuin, naast het villagebouw. De tuin biedt een geschikte plek voor een zwembad. Wilt u een villa land te koop in Geyikbayiri, Konyaalti, Antalya kopen, dan kunt u de naastgelegen grond te koop op onze website bekijken.

Berekening van de villabouw:

Totaal bouwgebied: 270 m² (160 m² netto) + (110 m² terrassen en balkons)
Begane grond: 60 m² + 30 m² terras
1.verdieping: 80 m² + 20 m² balkon
Dak: 20 m² overdekt - 60 m² terras

Algemene Kenmerken van Zeezicht Grond te Koop in Antalya

Land / Antalya / Konyaalti

ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 273.200 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Gron te Koop in LaraGron te Koop in Lara121.000 €Lara / Antalya1100 m² Villa Land in Döşemealtı Dichtbij Hoofdweg1100 m² Villa Land in Döşemealtı Dichtbij Hoofdweg119.700 €Dosemealti / AntalyaGrond te Koop in AntalyaGrond te Koop in Antalya348.500 €Lara / AntalyaWinstgevend Grondstuk Gericht naar Hoofdweg in Kepez AntalyaWinstgevend Grondstuk Gericht naar Hoofdweg in Kepez Antalya423.700 €Kepez / Antalya