Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand

Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Istanbul / CatalcaZeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Istanbul / Catalca - videoZeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Istanbul / Catalca - videoZeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Istanbul / Catalca - videoZeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Istanbul / Catalca - videoZeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Istanbul / Catalca - videoZeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Istanbul / Catalca - videoZeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Istanbul / Catalca - videoZeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Istanbul / Catalca - videoZeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Interieur Foto-1Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Interieur Foto-2Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Interieur Foto-3Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Interieur Foto-4Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Interieur Foto-5Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Interieur Foto-6Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Bouw Fotos-1Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Bouw Fotos-2Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Bouw Fotos-3Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Bouw Fotos-4Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Bouw Fotos-5Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Bouw Fotos-6Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Bouw Fotos-7Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Bouw Fotos-8Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Bouw Fotos-9Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Bouw Fotos-10Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Bouw Fotos-11Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Vloer Plannen-1Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Vloer Plannen-2Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Vloer Plannen-3Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand, Vloer Plannen-4
Prijs 123.700 €Geverifieerde prijs
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Catalca
 • 150 m²
 • 3+1 dp
 • 2
 • 1
 • 10/2019
 • 2
 • Klaar om te verhuizen
 • 100 mt
 • 67 km
Immo nr. IST-390

Top 3 Redenen om te Kopen

• 100 meter wandelafstand van het strand
• Een uur met de wagen naar de luchthaven van Istanbul
• Rustige locatie aan drie zijden omgeven door bos  

Luxe Ontworpen Villa's met 3 Slaapkamers Omgeven door Groene Gebieden in Yalıköy, Çatalca

Villa's in Istanbul te koop bieden een rustig leven weg van het stadslawaai in Yalıköy, Çatalca. Yalıköy is een nieuwe vakantieregio van Istanbul met zijn natuurlijke schoonheden, sportactiviteiten, historische structuren en 12 km lange zandstrand. Deze regio begint het nieuwe investeringsgebied te worden dankzij de ligging in de noordelijke bossen en de adembenemende kust van de Zwarte Zee. Yalıköy ligt dich bij de belangrijkste verkeersaders, zoals de Yavuz Sultan Selim brug, de snelweg E-6 en de luchthaven van Istanbul.

Luxe ontworpen villa's liggen dichtbij vele sociale voorzieningen zoals restaurant, tankstation, bank, winkel en een café. Deze villa's in Istanbul liggen op 100 meter van het strand van Yalıköy, op 67 km van de internationale luchthaven van Istanbul, op 106 km van het Taksimplein, op 59 km van de snelweg TEM en op 50 km van het centrum van Çatalca.

Het villacomplex is omgeven door bos. Er bevinden zich in totaal 8 onafhankelijke villa's in het complex. Elke villa beschikt over een eigen tuin, parkeerplaats, zithoek in de tuin met barbecueplaats en 24/7 bewakingscamera.

Er is slechts één type beschikbare villa te koop

3+1 villa's zijn 150 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een tuinterras.

Villa's met panoramisch uitzicht op zee zijn ontworpen met luxe en hoogwaardige interieurmaterialen zoals een stalen deur, douchecabine, breed balkon en ramen, keukenapparatuur, aardgas, airconditioning-infrastructuur, verlaagd plafond en led-verlichting.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

Algemene Kenmerken van Zeezicht Istanbul Villa's op Loopafstand van het Strand

Villas / Istanbul / Catalca

In een complexParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinDoucheBarbequeKeukenapparatuurInternetBalkonAparte keukenStrand (0-500 m.)ZeezichtStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 123.700 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxe villa's verweven met de natuur in Beykoz RivaLuxe villa's verweven met de natuur in Beykoz Riva277.400 €2+1, 3+1, 4+1, 5+1Beykoz / IstanbulVilla's met zeezicht op loopafstand van voorzieningen in IstanbulVilla's met zeezicht op loopafstand van voorzieningen in Istanbul618.700 €5+1, 7+2Beylikduzu / IstanbulStijlvolle Istanbul Jachthaven Huizen Omgeven door GroengebiedStijlvolle Istanbul Jachthaven Huizen Omgeven door Groengebied706.500 €5+2, 6+2, 7+2Beylikduzu / IstanbulVrijstaande Villa's Ingebed in Natuur|IstanbulVrijstaande Villa's Ingebed in Natuur|Istanbul801.700 €3+1, 4+1, 5+2Buyukcekmece / Istanbul