Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Zeezicht Vastgoed in de Toplocatie van Trabzon

Zeezicht Vastgoed in de Toplocatie van Trabzon, Trabzon / YalincakZeezicht Vastgoed in de Toplocatie van Trabzon, Trabzon / Yalincak - videoZeezicht Vastgoed in de Toplocatie van Trabzon, Trabzon / Yalincak - videoZeezicht Vastgoed in de Toplocatie van Trabzon, Trabzon / Yalincak - videoZeezicht Vastgoed in de Toplocatie van Trabzon, Trabzon / Yalincak - videoZeezicht Vastgoed in de Toplocatie van Trabzon, Trabzon / Yalincak - videoZeezicht Vastgoed in de Toplocatie van Trabzon, Trabzon / Yalincak - videoZeezicht Vastgoed in de Toplocatie van Trabzon, Trabzon / Yalincak - videoZeezicht Vastgoed in de Toplocatie van Trabzon, Trabzon / Yalincak - videoZeezicht Vastgoed in de Toplocatie van Trabzon, Trabzon / Yalincak - videoZeezicht Vastgoed in de Toplocatie van Trabzon, Trabzon / Yalincak - videoZeezicht Vastgoed in de Toplocatie van Trabzon, Trabzon / Yalincak - videoZeezicht Vastgoed in de Toplocatie van Trabzon, Vloer Plannen-1
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Trabzon / Yalincak
 • 172 m² aan 180 m²
 • 3+1, 4+1
 • 2
 • 2
 • 07/2018
 • 7
 • In opbouw
 • 8 km
 • 3 km
 • 6 km
Immo nr. TRB-094

Vastgoed met Zeezicht in Trabzon

Modern vastgoed in Trabzon bevindt zich in Yalincak. Vanwege de locatie is het steeds een favoriete plek geweest. Natuur, zee en natuurlijke schoonheid zijn met elkaar versmolten; kwaliteit en luxe op een van de mooiste plekken die je kunt vinden. Onroerend goed Trabzon ligt zeer dicht bij de luchthaven, het winkelcentrum, cafés, supermarkten, restaurants, scholen en luxe hotels. Het ligt aan de historische zijderoute. Je zult genieten van het leven  en het project verliest zijn waarde niet. 

Het bestaat uit drie blokken. Vlak naast het zijn de winkels van beroemde internationale automerken. De belangrijkste kenmerken van het project zijn binnen- en buitenparkeerterreinen, camelia's, kinderspeelplaats, terrein om land te bewerken en veilige auto-entry-exit, generator, watertank. Alle gebouwen zijn voorbereid op alle klimaatomstandigheden met warmte- en geluidsisolatie en dubbele beglazing.

Er zijn 2 types beschikbare appartementen hier

3 slaapkamer appartementen zijn 172 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een ensuite badkamer, een garderobekamer, een toilet en 2 balkons.

4 slaapkamer appartementen zijn 180 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een ensuite badkamer, een garderobekamer, een toilet en 2 balkons.

Alle appartementen in Trabzon hebben de centrale verwarming, modulaire interieurs deuren, laminaat parket, keukenapparatuur, warmte-en geluidsisolatie, TV-satellietsysteem, video-intercom systeem, PVC-ramen en stalen deur.

Algemene Kenmerken van Zeezicht Vastgoed in de Toplocatie van Trabzon

LiftIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinKleedkamerTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer BalkonAparte keukenStrand (500-1.000 m.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Ononderbroken Zeezicht Luxe Appartementen in Trabzon YomraOnonderbroken Zeezicht Luxe Appartementen in Trabzon Yomra31.400 €1+1, 3+1Yomra / TrabzonOpen Zeezicht Trabzon Appartementen Nabij Sociale FaciliteitenOpen Zeezicht Trabzon Appartementen Nabij Sociale Faciliteiten32.100 €1+1Ortahisar / TrabzonComfortabele Trabzon Appartementen in Luxe ProjectComfortabele Trabzon Appartementen in Luxe Project32.900 €1+1, 2+1, 3+1, 3+2 dp, 4+1, 4+2 dp, 5+2 dpYalincak / TrabzonAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in TrabzonAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon33.700 €1+1, 2+1, 3+1Yalincak / Trabzon