Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya

Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Alanya / KargicakZeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-1Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-2Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-3Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-4Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-5Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-6Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-7Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-8Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-9Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-10Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-11Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-12Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-13Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-14Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-15Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-16Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-17Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-18Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-19Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-20Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-21Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Interieur Foto-22Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Vloer Plannen-1Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Vloer Plannen-2Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Vloer Plannen-3Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya, Vloer Plannen-4
Prijs 200.000 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Kargicak
 • 216 m²
 • 3+1 dp
 • 3
 • 4
 • 2019
 • 2
 • Instapklaar
 • 19 km
 • 5 km
 • 28 km
Immo nr. ALN-401

Top 3 Redenen om te Kopen

• Zee- en natuurgezichten
 Zó gelegen dat er ganse dag zonlicht is
 Vredig wonen residentieel complex omgeven door groen

Volledig Gemeubileerde Vrijstaande Villa's met veel Licht in Alanya

Ruime villa's zijn gelegen in een rustige passage omgeven door groene gebieden in de wijk Kargıcak, in Alanya. Alanya is een van de meest welvarende, veilige en prestigieuze wijken van Antalya, Turkije. Het biedt een geweldige levensstijl met zijn natuurlijke schoonheid, blauwe vlag stranden, kwalitatieve restaurants, luxe hotels en sociale voorzieningen. Alanya is de bestemming bij uitstek geworden voor vastgoed kopers die op zoek zijn naar moderne huizen van hoge kwaliteit en geniet de laatste jaren de voorkeur van vele buitenlandse toeristen. Als u een villa wilt kopen in een rustige en groene omgeving, vormt deze locatie de perfecte keuze voor u!

Villa's te koop in Alanya bevinden zich op 5 km van het strand, 19 km naar het centrum van Alanya, 22 km naar het kasteel van Alanya, 28 km naar de luchthaven van Gazipaşa en 145 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Het residentieel complex bestaat uit 16 vrijstaande villa's met 2 verdiepingen. Het complex biedt vele mogelijkheden aan zijn bewoners, zoals een gemeenschappelijk zwembad, fitnesscentrum, sauna, een buiten parkeerplaats, wandelpaden en 24/7u beveiligingssystemen.

Er is slechts één villa te koop in dit complex

De gemeubileerde villa met 3 slaapkamers heeft een oppervlakte van 216 m².

Op de kelderverdieping is er een 45 m² grote algemene gebruiksruimte en opslagruimte.

Op de begane grond; er zijn een woonkamer, een open keuken, een badkamer/toilet, een balkon en 2 terrassen.

Op de eerste verdieping; er zijn 3 slaapkamers, een en-suite badkamer, een badkamer en een balkon.

Op de dakverdieping is er een terras van 15 m².

De villa's in Alanya zijn uitgerust met keukenapparatuur, stalen deur, douchecabine, TV-satellietsysteem, airconditioning, spotlight, PVC-deur en -ramen en een keramische en marmeren vloer. Samengevat is dit een geweldige kans om een zeer prestigieuze villa van de hoogste kwaliteit te kopen in een eersteklas gebied van Alanya.

Algemene Kenmerken van Zeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya

Villas / Alanya / Kargicak

SaunaZwembadIn een complexFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24TuinAirconditioningTV SatellietDoucheMeubelenEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 200.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD

Webinar About Buying Property in Turkey

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Betaalbare halfvrijstaande villa's in Kargıcak AlanyaBetaalbare halfvrijstaande villa's in Kargıcak Alanya149.000 €3+1 dpKargicak / AlanyaDuplex Villa's Uitkijkend over Zee in Kargicak, AlanyaDuplex Villa's Uitkijkend over Zee in Kargicak, Alanya220.000 €4+1Kargicak / AlanyaZeezicht Villa's op Perfecte Locatie in AlanyaZeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya231.000 €4+1Kargicak / AlanyaVilla's met Privé Zwembad temidden Natuur in AlanyaVilla's met Privé Zwembad temidden Natuur in Alanya269.000 €4+1Demirtas / Alanya