Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

2 slaapkamer appartement met zeezicht

2 slaapkamer appartement met zeezicht, Alanya / Mahmutlar2 slaapkamer appartement met zeezicht, Alanya / Mahmutlar - video2 slaapkamer appartement met zeezicht, Alanya / Mahmutlar - video2 slaapkamer appartement met zeezicht, Alanya / Mahmutlar - video2 slaapkamer appartement met zeezicht, Alanya / Mahmutlar - video2 slaapkamer appartement met zeezicht, Alanya / Mahmutlar - video2 slaapkamer appartement met zeezicht, Alanya / Mahmutlar - video2 slaapkamer appartement met zeezicht, Alanya / Mahmutlar - video2 slaapkamer appartement met zeezicht, Alanya / Mahmutlar - video2 slaapkamer appartement met zeezicht, Alanya / Mahmutlar - video2 slaapkamer appartement met zeezicht, Alanya / Mahmutlar - video2 slaapkamer appartement met zeezicht, Alanya / Mahmutlar - video
Deel pagina
Algemene Fotos
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Alanya / Mahmutlar
 • 105 m²
 • 2+1
 • 2
 • 2
 • 2007
 • 9
 • Instapklaar
 • 50 m
 • 300 m
 • 45 min
Immo nr. ALN-099

Prachtig appartementen met zeezicht in Alanya, Turkije

Zeezicht appartementen gelegen in Alanya, Mahmutlar, Turkije. Dit mooie 2 slaapkamers appartement met zeezicht heeft het voordeel dat het slechts een korte loopafstand van het zandstrand. Er zijn vele sociale voorzieningen, zoals een van de locaties het meest populair restaurant. Het gebied heeft een sterk residentieel karakter, met vergelijkbare ontwikkelingen in de omgeving. Het gebied wordt momenteel bediend door de internationale luchthaven van Antalya, het hele jaar geopend en met de vluchten van een naar alle grote luchthavens over de hele wereld.

Alanya appartementen te koop

De appartementen ontwikkeling biedt een groot buitenzwembad, fitness centrum, aangelegde tuinen, buiten een eigen parkeerplaats terrein alsmede onderhoud en de veiligheid ter plaatse. Er zijn paar appartementen nog te koop in Alanya.

Alanya woningen zijn meest gunstige woningen in Turkije met zijn kwaliteit levesstijl

Alanya is gelegen op een schiereiland dat wordt door het Taurus gebergte grenst in het noorden en de Middellandse Zee in het zuiden van Turkije. Deze oude stad heeft een lange en interessante geschiedenis, die kunnen worden ontdekt door een bezoek aan het kasteel. Dit is gelegen op de top van de heuvel die Alanya domineert, en forned een deel van de stad bescherming voor vele jaren. Hieronder, op zeeniveau is de Rode Toren museum om meer over Alanya en waar je kunt zien de bogen die deel uitmaakt van de scheepsbouw gevormd te ontdekken. Verder weg, een reis naar de bergen en een bezoek aan Dimcay is een must. Een duik in het verfrissende ijskoude water of gewoon om te ontspannen in een van de vele restaurants.

Algemene Kenmerken van 2 slaapkamer appartement met zeezicht

LiftZwembadFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24TuinAirconditioningDoucheBalkonOpen plan keukenStrand (0-500 m.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Orion Resort VOrion Resort V39.000 €Std, 1+1, 2+1, 4+1 dpAvsallar / AlanyaCrown City AppartementenCrown City Appartementen41.000 €Studio, 1+1, 2+1, 3+1dpAvsallar / AlanyaEmerald Dreams AppartementenEmerald Dreams Appartementen41.000 €1+0, 1+1, 2+1, 4+1Avsallar / AlanyaOrion Garden AppartementenOrion Garden Appartementen41.000 €Std, 2+1, 2+1 dp, 3+1 dpAvsallar / Alanya