Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Akkerland met restaurantlicentie in Aksu Antalya

Akkerland met restaurantlicentie in Aksu Antalya, Antalya / AksuAkkerland met restaurantlicentie in Aksu Antalya, Antalya / Aksu - videoAkkerland met restaurantlicentie in Aksu Antalya, Antalya / Aksu - videoAkkerland met restaurantlicentie in Aksu Antalya, Antalya / Aksu - videoAkkerland met restaurantlicentie in Aksu Antalya, Antalya / Aksu - videoAkkerland met restaurantlicentie in Aksu Antalya, Antalya / Aksu - videoAkkerland met restaurantlicentie in Aksu Antalya, Antalya / Aksu - videoAkkerland met restaurantlicentie in Aksu Antalya, Antalya / Aksu - videoAkkerland met restaurantlicentie in Aksu Antalya, Antalya / Aksu - videoAkkerland met restaurantlicentie in Aksu Antalya, Antalya / Aksu - video
Prijs 1.150.000 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Antalya / Aksu
  • 13798 m²
  • Klaar om te verhuizen
  • 18 km
  • 23 km
  • 11 km
Immo nr. ARSA-107

Top 3 redenen om te kopen

• Natuurpark en hoofdweg
• Omringd door bos
• Met restaurantvergunning

Akkerland op de Haunt van mensen in Aksu, Antalya

Het land is gelegen in de wijk Topalli in Aksu, Antalya. De regio ligt dicht bij de Kursunlu-waterval, waar mensen genieten van uitstekende natuur en ontspannende weekendactiviteiten. Het biedt een rustige omgeving en gemakkelijke toegang tot elk deel van de stad.

Grond te koop in Turkije Antalya ligt op 400 meter van de Kursunlu-waterval, 11 km van de internationale luchthaven van Antalya, 18 km van het stadscentrum en 23 km van het strand.

Het land heeft een perceeloppervlakte van 13.798 m². Er is een restaurant met parkeerplaatsen, evenementenruimte, zithoeken, kinderspeeltuin, keuken, beveiligingscamera, tuin en 2 toiletten. Het akkerland biedt ook een restaurantvergunning aan. Mis deze uitstekende investeringskans niet!

Algemene Kenmerken van Akkerland met restaurantlicentie in Aksu Antalya

Land / Antalya / Aksu

ParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 1.150.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Landbouwgrond voor investering in Gokdere KonyaaltiLandbouwgrond voor investering in Gokdere Konyaalti715.100 €Konyaalti / AntalyaInvesteringsgrond in het centrum van AntalyaInvesteringsgrond in het centrum van Antalya294.200 €Centrum / AntalyaRuim land in Kepez Met Uitzicht op de Weg en Het BosRuim land in Kepez Met Uitzicht op de Weg en Het Bos1.328.000 €Kepez / AntalyaCommercïele Grond in Antalya, Yenigöl BuurtCommercïele Grond in Antalya, Yenigöl Buurt1.615.300 €Altinova / Antalya