Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Amerikanen zien Turkije als een aantrekkelijke vastgoed investeringsmogelijkheid

13.01.2012

Volgens een artikel van December 2011 in de New York Times, leidt de relatief stabiele Turkse economie, tezamen met zijn centrale ligging t.o.v. het oosten en het westen, tot een toegenomen belangstelling van Noord-Amarikanen in vastgoed investeringen in Turkije.

De belangrijkste focus van buitenlandse vastgoedbeleggers is, zoals verwacht, gericht op grote en centrale gebieden, zoals Istanbul. Daar de eigendommen hier vaak duur zijn, en vaak groter uitvallen dan men op het oog heeft, wordt het vaak niet aangeprezen als de "beste koop". Volgens het advies in het artikel,  is dit omdat de woningen die niet centraal zijn gelegen in Istanbul,  waarschijnlijk hun waarde niet kunnen behouden en de waarde niet met met dezelfde consistentie als andere accommodatie in Istanbul opgevoerd wordt. Ondanks dit, zijn veel lokale verkopers succesvol vermarkten van hun eigenschappen voor buitenlandse investeerders.

Noord-Amerikanen zijn duidelijk niet de enige buitenlanders die hebben geacht Turkije tot een veilige en rendabele land waar voor hun geld te investeren zijn. In een zeer korte tijd heeft meegemaakt Istanbul een instroom in het belang van het Midden-Oosten, Turkse landen en Europeanen.

Volgens een wet partner die in dit New York Times artikelen, 60% van de buitenlandse investeringen in vastgoed komt nog steeds uit het Midden-Oosten, terwijl slechts 20% komt uit een mix van Europa en de VS. Dit aantal zal naar verwachting stijgen.

Het is duidelijk dat de aankoop van onroerend goed in Turkije is niet zo gemakkelijk als eenvoudig vinden van een geschikte investering en het overhandigen van het geld. Buitenlanders meestal moeten slagen voor een controle achteraf uit het leger, een proces in zich. Dit proces kan worden afgerond in minder dan een maand. Het is ook nodig voor een koper om ervoor te zorgen dat hun land hen in staat stellen om te investeren in Turks vastgoed.

Zodra goedkeuring is voldaan, zal een buitenlandse investeerder waarschijnlijk wenden tot een bank of een lening huis. Indien de koper is momenteel werkzaam, of heeft een belofte van werkgelegenheid, kan elke grote bank cheque krediet-en financiële status. Met deze informatie in de hand, zal de bank waarschijnlijk financiering verlenen aan buitenlanders.

Terwijl de Noord-Amerikanen (en Europeanen), meestal het aangaan van een hypotheek akkoord van maar liefst 30 jaar, zijn Turkse hypothecaire leningen overeenkomsten meestal afgesloten voor tien jaar. Ook kan de Turkse rente niet kunnen concurreren met de tarieven in zijn eigen land. Het is om deze reden dat veel buitenlandse kopers te zoeken financiering van de banken in hun land van herkomst.

Afgezien van hypotheek betalingen, moet een buitenlandse koper ook bewust zijn van bijkomende kosten, zoals het sluiten van de kosten, die al dan niet hoger zijn dan ze gewend zijn. Aardbeving verzekering, advocaat kosten, makelaar commissies en onroerende voorheffing moet worden verwacht.

Buitenlandse kopers draaien hun aandacht naar Turkije. Ze vinden huis in Turkije als een aantrekkelijk en aantrekkelijk land om te investeren.

Immo Nieuws19.09.2020
U kunt een woning kopen met cryptovaluta met slechts één klik
19.08.2020
Architecturale huisstijlen in Turkije
11.08.2020
Ontdek dat het eerste nummer van Turkish Realty is gepubliceerd!
27.07.2020
Beste plaatsen om een ​​vakantiehuis te kopen in de Middellandse Zee
16.07.2020
Het is het Juiste Moment om Vastgoed te Kopen in Turkije
14.07.2020
Nieuwe Voorkeuren op de Turkse Vastgoedmarkt na Covid-19
4.07.2020
Auto kopen in Turkije en reizen naar Turkije
26.06.2020
Van Antalya Homes Emlak AŞ tot Tekçe Overseas Gayrimenkul AŞ
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP