Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Antalya Homes Historie

 

 

 

1995
-
2003

Bayram Tekçe

Bayram Tekçe

Na zijn afstuderen aan de universiteit van Ankara, DTCF, Nederlandse Taal- en Letterkunde, is Bayram Tekçe zijn professionele carrière begonnen als VVV GIDS in het Nederlands en Engels. In deze hoedanigheid is hij tevens een trots lid van de Istanbul Kamer van Gidsen (IRO). Gedurende zijn toeristische loopbaan heeft hij vele particuliere toeristen begeleid alsmede bedrijfsleiders en hoge politieke figuren waaronder voormalig president Bill Clinton.

Bayram Tekce and Bill Clinton
2004

Loopbaanswitch

Loopbaanswitch

Vlak na de eeuwwisseling wijzigde de Turkse staat de wetten op onroerend goed en werd het buitenlanders toegestaan om appartementen en villa’s te kopen in Turkije. Deze nieuwe sector stond nog in zijn kinderschoenen maar Bayram Tekçe besloot om mee op de kar te springen en een nieuwe professionele weg in te slaan. Gebruik makende van zijn opgedane ervaring en kennis in het toerisme besloot hij vastgoedmakelaar te worden. Op 12 juli 2004 opende hıj, tezamen met Mustafa Öksüz, zijn eerste franchise kantoor onder de vleugels van vastgoedgigant Century 21.

Starten van een Real Estate Office
2005

Opening van een Kantoor in Antalya

Opening van een Kantoor in Antalya

De internationale interesse voor onroerend goed in Turkije nam een hoge vlucht en vele buitenlanders reisden af naar Antalya voor een bezichtiging ter plaatse. Om hieraan actief te kunnen participeren, verhuisde Bayram Tekçe zijn kantoor naar het centrum van Antalya. Door de jaren heen heeft hij zich weten op te werken tot een gerespecteerd en betrouwbare agent voor zowel binnen- als buitenlandse kopers.

We verhuisden naar Antalya
2006

Eern Nieuw Merk is Geboren: Antalya Homes

Eern Nieuw Merk is Geboren: Antalya Homes

Een steeds groeiende interesse en profilering noopten Bayram Tekce over te gaan tot de registratie van een officiële merknaam; de geboorte van Antalya Homes was een feit. Meer personeelsleden vervoegden het oorspronkelijke team en er werd deelgenomen aan internationale beurzen in Finland, Zweden, Nederland en België.

Een nieuw merk; Antalya Homes
2007

Bestverkopende aan Buitenlandse Klanten

Bestverkopende aan Buitenlandse Klanten

Tegen deze tijd beleefde Turkije een ongekende booming in onroerend goed en hadden we inmiddels een betrouwenswaardige reputatıe opgebouwd als erkend agent. Dit jaar werden we uitgeroepen tot bestverkopend bedrijf aan buitenlandse klanten. We bleven deelnemen aan internationale beurzen en we exposeerden voor het eerst ook in Rusland.

Bestseller Antalya Homes
2008

Start van Onze Eigen Bouwprojecten

Start van Onze Eigen Bouwprojecten

Mede door de toenemende interesse van investeerders om rechtstreeks te kopen van de constructeur, startten we met 2 eigen bouwprojecten; 1 in Belek en 1 in het centraal geleden Konyaaltı district. Gedurende het volledige jaar bleven we deelnemen aan Europese en Russische beurzen wat onze reputatie van professioneel bedrijf bevestigde en ons aanzien in de markt nog deed stijgen.

Onze Bouw Activiteiten
2009

Afwerking van Projecten

Afwerking van Projecten

Wereldwijd lieten zich de effecten van de economische crisis van 2008 nog goed voelen. Desondanks bleef Antalya Homes zijn projecten afwerken en werden de sleutels, volgens plan, aan de nieuwe eigenaars overhandigd. De nasleep van de crisis resulteerde in een daling van het aantal kopers maar Antalya bleef de nummer 1 voor buitenlanders op zoek naar een eigen huis in Turkije. Wij waarborgen onze klanten 100% betrouwbaarheid met betrekking tot de ontvangst van de eigendomtitels.

Project Delivery
05 / 2010

Nieuwe Internationale Website

Nieuwe Internationale Website

Het internet veranderde de marketing- en reclamewereld voorgoed en wij konden niet achterbljven. Daarom werd er een nieuwe website gelanceerd toegankelijk in acht talen. Dit laat geïnteresseerden toe om onze portfolio te bekijken in hun eigen taal wat gedetailleerde informatie een stuk toegankelijker maakt. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot het meest gegoogelde immobiliënkantoor in de regio Antalya.

Nieuwe Internationale Website
09 / 2010

Opgenomen in de USA Expert Database

Opgenomen in de USA Expert Database

Wereldwijd bieden Amerikaanse ambassades informatie over lokale bedrijven wat dient als een soort van gids voor Amerikaanse burgers en bedrijven die zich bevinden in het buitenland. In 2010 heeft het Handelsdepartement van de Amerikaanse Ambassade ons bedrijf doorgelicht en opgenomen in hun database. Antalya Homes wordt op hun website geadviseerd als betrouwbare handelspartner op het gebied van vastgoed. U kan hier zelf Antalya Homes controleren via Export.gov.

Aanbevolen door de USA
2011

Weer Vastgoed Bestseller Antalya

Weer Vastgoed Bestseller Antalya

De wereldwijde monetaire crisis is zo goed als voorbij en dit resulteert in een vernieuwde belangstelling voor onroerend goed in Turkije. Onze bestendige kwaliteitspolitiek beantwoordt volledig aan de hoge eisen van de buitenlandse klant. Alle eigendomstitels worden afgeleverd via een gestroomlijnd proces. In dit jaar worden we weer uitgeroepen tot bestverkopende makelaar aan buitenlanders in Antalya. Gestaag blijven we verder werken aan het verbeteren van onze kwaliteit.

Weer Vastgoed Best Seller Antalya
2012

Mobiele Website Online

Mobiele Website Online

De moderne technologie staat niet stil en in het kader daarvan lanceren wij onze mobiel-vriendelijke website. Het laat iedereen toe onze portfolio te bekijken vanop de smartphone of iPad. Met 1 druk op de knop kunnen bezoekers ons bereiken of ons onroerend goed in detail bekijken. Daarenboven openden we onze 2de kantoor in Antalya in de wijk Konyaaltı.

Mobile Website Online
2013

Leider in de Verkoop Midden-Oosten

Leider in de Verkoop Midden-Oosten

Turkije heeft de regel van de wederkerigheid opgeheven waardoor het nu voor meer nationaliteiten mogelijk wordt om onroerend goed in Turkije aan te kopen. De aanvraag vanuit het Midden-Oosten heeft zich hiermee verdrievoudigd. Onze Arabisch sprekende medewerkers staan volledig ter beschikking van o.a. Egyptische, Lybische en Tunesische klanten. Opnieuw zijn we hierdoor de bestverkopende makelaar aan buitenlanders in Antalya.

Leider in het Midden-Oosten Real Estate Sales
07/2014

Vieren van het 10 jarig Zakenjubeleum

Vieren van het 10 jarig Zakenjubeleum

Volgens een rapport van de Turkse Kamer van Koophandel haalt 85% van de ondernemingen niet het 10de jaar; dit betekent dus voor ons een opwindende mijlpaal. We zijn ervan overtuigd dat het onze integriteit en eerlijkheid is die ons hiertoe gebracht heeft. Wij hechten veel belang aan het aangaan en onderhouden van lange termijn relaties en al onze medewerkers hebben dezelfde instelling.

Viering van 10.th Jaar
10/2014

De Opstart van Istanbul Homes

De Opstart van Istanbul Homes

Volgens hetzelfde beproefde businessmodel zijn we trots een kantoor te kunnen openen op de Europese zijde van Istanbul, een drukke metropool bestaade uit 39 districten. We hebben gekozen voor een naam die ligt in de lijn van onze traditie, namelijk Istanbul Homes. Ook hier is ons streefdoel de kopers waar voor hun geld te bieden. Vanzelfsprekend hanteren we hier dezelfde waarden en normen als in Antalya.

Istanbul Homes is gevestigd!
2015

Het Topjaar 2015

Het Topjaar 2015

Onze branches boeken recordbrekende cijfers in de verkoop en scoren torenhoog in de tevredenheidsstatistieken. Meer dan ooit is Turkije een topper wat betreft de handel in onroerend goed. Ons team is intensief bezig met het opvolgen van de markttrends om zo efficiënt mogelijk hierop in te spelen zonder daarbij de servickwaliteit uit het oog te verliezen. In dit jaar is ons kantoor Antalya alweer de best verkopende makelaar.

Antalya Homes dat actief is in Turkije en internationaal, is in 2015 het best verkopende makelaar geworden.
01/2016

Het Kantoor in Konyaaltı Opent zijn Deuren

Het Kantoor in Konyaaltı Opent zijn Deuren

Antalya blijft zijn reputatie eer aan doen als populaire Middelandse zee bestemming bij kopers. Om aan de stijgende vraag te voldoen, werd er overgegaan tot de opening van een tweede kantoor in Antalya. Dit kantoor situeert zich in de wijk Liman gelegen in het district Konyaaltı. De locatie is centraal gekozen in functie van een makkelijke bereikbaarheid.

Konyaaltı Kantoor is Geopend
06/2016

Kantoor Alanya Opent zijn Deuren

Kantoor Alanya Opent zijn Deuren

Het district Alanya wint meer en meer aan populariteit bij buitenlanders. Dit uit zich tevens op de onroend goed markt. De gunstige prijzen per vierkante meter vormen een ideale basis voor budgetkopers en mensen die voor de eerste maal in het buitenland kopen. Met ons kantoor in Alanya zitten we dichter bij onze doelgroep en kunnen we een gerichte en efficiënte service verlenen.

Antalya Homes is begonnen te werken in Alanya.
02/2017

De Opening van ons Kantoor in Trabzon

De Opening van ons Kantoor in Trabzon

Een ander recordbrekend gebied qua belangstelling voor Turkije vormt het Noord-Oosten van het land en met name de streek van Trabzon. Bepaalde verschillen in lokale tradities en cultuur noopten ons tot het openen van kantoor ter plaatse. Via experts die vertrouwd zijn met de gebruiken van een publiek afkomstig uit het Midden Oosten lukt het ons om ook deze markt op een professionele manier te bedienen. Trabzon Homes vormt hiermee een volwaardig lid van de Antalya Homes Real Estate Inc.

Trabzon Homes is Gevestigd
03/2017

Onze Vestiging in Istanbul verhuist naar een Nieuwe Locatie

Onze Vestiging in Istanbul verhuist naar een Nieuwe Locatie

Na een geslaagde opstart in Istanbul werd het tijd om uit te kijken naar een nieuw kantoor. De keuze viel op het kantoorgebouw Avrupa Konutları Kale. Dit complex vormt met zijn comfortabele ontvangstruimte, private kantoren, ruime werkplaatsen en verfijnd design interieur een ideale professionele werkplek Zijn directe ligging aan de E5 snelweg in Cevizlibağ verzekert een makkelijke toegankelijkheid.

We zijn in 2017 in eigen kantoor in Istanbul verhuisd
07/2017

Antalya Homes Blijft Groeïen

Antalya Homes Blijft Groeïen

Ons bedrijf omvat nu kantoren in Antalya, Istanbul en Trabzon en daarom werd besloten een kapitaalsverhoging naar 2,500,000 TL door te voeren en de omvorming van een Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar een Naamloze Vennootschap. Onze nieuwe naam is nu Antalya Homes Emlak A.Ş.

Antalya Homes is sterker nu!
08/2017

Antalya Homes is op de Play Store & App Store

Antalya Homes is op de Play Store & App Store

Antalya Homes heeft Android en Apple applicaties vrijgegeven opdat klanten efficiënter en sneller hun weg zouden vinden naar onze portfolio. Ook de laatste nieuwsberichten zijn hierop real-time beschikbaar. Onze applicaties zijn toegankelijk in 9 talen. Lees verder

Antalya Homes is op de Play Store en App Store
08/2017

De eerste verkoop van onroerend goed met Bitcoin ter wereld

De eerste verkoop van onroerend goed met Bitcoin ter wereld

In september 2017 deed Bayram Tekce, de voorzitter van Tekce Overseas Gayrimenkul AS, waarschijnlijk de eerste onroerendgoedverkopen met cryptocurrency ter wereld. Hij maakte het mogelijk om een onroerend goed veilig te kopen met cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum, Ripple, met het gemak van creditcards en zonder beïnvloed te worden door fluctuerende wisselkoersen. Ga voor gedetailleerde informatie naar het gerelateerde nieuws.

De eerste verkoop van onroerend goed met Bitcoin ter wereld
07/2018

We hebben het GYODER Property Export Committee opgericht!

We hebben het GYODER Property Export Committee opgericht!

Bayram Tekce, voorzitter van Tekce Overseas Gayrimenkul AS, heeft het GYODER Property Export Committee opgericht, een niet-gouvernementele organisatie, om ervoor te zorgen dat buitenlandse investeerders probleemloos in onroerend goed in Turkije kunnen investeren en het tempo van onroerendgoedinvesteringen in Turkije te verhogen. De macht en invloed van de commissie zal enorme voordelen opleveren voor de Turkse vastgoedmarkt en internationale investeerders. Ga voor gedetailleerde informatie naar het gerelateerde nieuws.

We hebben het GYODER Property Export Committee opgericht!
10/2018

Eerste Buitenlandse Vestiging van Tekçe Overseas SA

Eerste Buitenlandse Vestiging van Tekçe Overseas SA

Het toonaangevende makelaarskantoor Antalya Homes verruimt zijn horizonten met de oprichting van een kantoor in Spanje. De eigenaar Bayram Tekçe en zijn broer Özkan Tekçe richten daartoe Tekce Overseas SA op. Geheel in de lijn van hun traditie kiezen ze voor de naam spainhomes.com. Met de in eigen land verworven zakelijke kennis richten ze zich nu op vastgoed in Spanje. Het kantoor in Benalmádena, Malaga is operationeel vanaf 01.10.2018,

Eerste Kantoor in het Buitenland van Tekçe Overseas SA
05/2019

Istanbul Homes - Kantoor Göztepe Opent

Istanbul Homes - Kantoor Göztepe Opent

Met 39 districten is Istanbul de drukste sector van de Turkse vastgoedmarkt; hier opereren we onder het merk Istanbul Homes ®. Weopenenden ons tweede kantoor in Göztepe, Istanbul om alzo onze klanten nog sneller en efficiënter van dienst te kunnen zijn. Ons adres: Merdivenköy Mah. Nur Sok., Business Istanbul, Kadıköy, İstanbul.

Istanbul Homes - Kantoor Göztepe Opent
10/2019

Tekce Academy is Opgericht

Tekce Academy is Opgericht

Sinds 2004 wordt Antalya Homes Emlak A.Ş. aangedreven door mensen die mogelijkheden creëren en alle kansen grijpen om tot succes te komen. Wij zijn gepassioneerd door het stimuleren van professionele groei. TEKCE Academy werd opgericht met als doel te voorzien in een goed geplande ontwikkeling van onze huidige en toekomstige medewerkers en dit zowel op professioneel als op persoonlijk niveau. Op 01.10.2019 startte TEKCE Academy met zijn eerste trainings- en opleidingsprogramma.

Tekce Academy is Opgericht
10/2019

Verankering in de Bursa Vastgoedmarkt

Verankering in de Bursa Vastgoedmarkt

Met behulp van het door ons opgestelde en beproefde bedrijfsmodel, verankerden we ons in Bursa. Onze bedrijfswaarden, de beste prijsgarantie en het gloednieuwe kantoor maken het ons mogelijk om nog meer mensen te bereiken dan ooit tevoren. Onze naam in dit gebied luidt: Bursa Homes ®, filiaal van Antalya Homes Emlak A.Ş.

Verankering in de Bursa Vastgoedmarkt
01/2020

We hebben GİGDER!

We hebben GİGDER!

Bayram Tekçe, de vice-voorzitter en een van de 12 stichtende leden van de vereniging, heeft de Real Estate International Promotion Association (GİGDER) opgericht door vertegenwoordigers van de vastgoedsector in Turkije onder het dak van een vereniging te verzamelen. Het doel van de vereniging is om het potentieel te creëren om jaarlijks 20 miljard BDI te ontvangen en om de vastgoedsector te institutionaliseren. Ga voor gedetailleerde informatie naar het gerelateerde nieuws hier en klik hier om de directie van GIGDER te bekijken.

We hebben GİGDER!
06/2020

Onze Nieuwe Titel: Tekçe Overseas Gayrimenkul AŞ

Onze Nieuwe Titel: Tekçe Overseas Gayrimenkul AŞ

We blijven ons bedrijf verder ontwikkelen door op de hoogte te blijven van de verwachtingen voor de buitenlandse vastgoedmarkt. Daarom hebben we onze officiële bedrijfstitel gewijzigd van Antalya Homes Emlak AŞ in Tekçe Overseas Gayrimenkul AŞ (Tekce Overseas Vastgoed NV) met onze visie om de wereldleider te zijn op de overzeese vastgoedmarkt. Lees het gerelateerde nieuws.

Onze Nieuwe Titel: Tekçe Overseas Gayrimenkul AŞ
06/2021

Nieuwe kantoren in Ankara, Belek en Bodrum

Nieuwe kantoren in Ankara, Belek en Bodrum

Tekçe Overseas Gayrimenkul AS blijft zijn naam in heel Turkije bekendmaken! We blijven groeien met onze nieuwe kantoren in Ankara, Bodrum en Belek om u professioneel van dienst te zijn en meer vastgoedopties te bieden in een groter geografisch gebied. Klik hier om de locaties van onze kantoren te zien.

Nieuwe kantoren in Ankara, Belek en Bodrum
GA NAAR
TOP