Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Antalya Homes Historie

 

1995
-
2003

Bayram Tekce

Bayram Tekce

Na zijn afstuderen aan de Universiteit van Ankara, DTCF Nederlandse Taal-en Letterkunde, heeft Bayram Tekce zijn carrière begonnen als een professionele VVV gids in het Nederlands en Engels als een trots lid van İstanbul Kamer van Gidsen (IRO). In zijn succesvolle toeristische carrière, hij diende om voormalig president Bill Clinton en vele andere toeristen en bedrijven.

Bayram Tekce and Bill Clinton
2004

Starten van een Real Estate Office

Starten van een Real Estate Office

We hebben ons vastgoed kantoor gevestigd in Adana op 12.July.2004 als een franchise kantoor van internationale onroerend goed merk Century 21 samen met Mustafa Oksuz. Zoals Century 21 in Adana voerden wij zaken in ons kantoor op Gazipasa Bulvari onder de 2 jaar.

Starten van een Real Estate Office
2005

We Verhuisden naar Antalya

We Verhuisden naar Antalya

We hebben besloten om ons bedrijf te verplaatsen naar aantrekkelijke Antalya als een veelbelovende stad met zijn internationale onroerend goed kopers en investeerders. Onze toeristische carrière heeft ons geholpen om foreing mensen te begrijpen en we begonnen te concentreren op de internationale eisen.

We verhuisden naar Antalya
2006

Een Nieuw Merk; Antalya Homes

Een Nieuw Merk; Antalya Homes

We diagram de een stijgende graphics in Antalya. We hebben onze merknaam veranderd in Antalya Homes. We hebben verschillende internationale onroerend beurzen in België, Nederland, Zweden en Finland nam deel voor de eerste keer.

Een nieuw merk; Antalya Homes
2007

Bestseller Antalya Homes

Bestseller Antalya Homes

We werden best verkopende makelaar aan buitenlanders op 2.007 in Antalya. Na België, Nederland, Zweden en Finland, hebben we deelgenomen aan de vastgoedbeurs in Rusland.

Bestseller Antalya Homes
2008

Onze Bouw Activiteiten

Onze Bouw Activiteiten

We hebben 2 constructies in Belek en in Konyaalti, Antalya begon op hetzelfde moment. We waren zeer actief in onroerend goed beurzen in Europa.

Onze Bouw Activiteiten
2009

Projectlevering

Projectlevering

Ondanks het enorme pand crisis op Aarde, heeft Antalya Homes zijn projecten afgerond en leverde de sleutels aan de eigenaars.

Project Delivery
05 / 2010

Nieuwe Internationale Website

Nieuwe Internationale Website

Onze nieuwe website in 8 talen gelanceerd. Wij zijn de meest gezochte makelaar op google in Antalya.

Nieuwe Internationale Website
09 / 2010

Aanbevolen Door de USA

Aanbevolen Door de USA

Wereldwijd Amerikaanse ambassades biedt informatie over lokale bedrijven gids voor Amerikaanse burgers en bedrijven op de website van de regering van de VS, Department of Commerce. Amerikaanse ambassade in Ankara heeft gecontroleerd en geadviseerd Antalya Homes voor Amerikanen als betrouwbare vastgoed partner in Turkije. Controleer hier Antalya Homes bij Export.gov

Aanbevolen door de USA
2011

Weer Vastgoed Bestseller Antalya

Weer Vastgoed Bestseller Antalya

Antalya Homes werd weer de beste verkoper van Antalya naar foreing mensen in 2011. We blijven werken aan kwaliteit van het werk, zonder enige concessie van ons kwaliteitsbeleid.

Weer Vastgoed Best Seller Antalya
2012

Mobiele Website Online

Mobiele Website Online

Mobiele Website Online. De eerste mobiele vastgoedsite in mediterrane wordt gelanceerd. We hebben een project verkoopkantoor in Konyaaltı geopend.

Mobile Website Online
2013

Leider in het Midden-Oosten Vastgoedverkoop

Leider in het Midden-Oosten Vastgoedverkoop

Omdat de wederkerigheid regel wordt stopgezet in Turkije, alle nationaliteiten mogen appartementen en huizen te kopen in Turkije. Daarom is de verkoop van buitenlandse woning is verdrievoudigd in Turkije. Egyptenaren, Saudi, Libische, Algerijnen, Tunesiërs en vele andere GCC burgers hebben een grote belangstelling. Arabische taal kwam de meest gesproken taal in ons kantoor.

Leider in het Midden-Oosten Real Estate Sales
07/2014

Viering van 10.th Jaar

Viering van 10.th Jaar

Dit is onze trots jaar! We hebben 10 jaar in het bedrijfsleven doorgebracht en kreeg een enorme ervaring. Volgens de Turkse Kamer van Koophandel statistieken, 85% van de bedrijven in Turkije, niet kunnen bereiken tot 10 jaar oud. Slechts enkele van hen kan dit welvaart zien. Het is algemeen aanvaard als een bewijs van de professionele manier van zaken en vertrouwen.

Viering van 10.th Jaar
10/2014

Istanbul Homes is Gevestigd!

Istanbul Homes is Gevestigd!

Antalya Homes; als een toonaangevende makelaar in de internationale vastgoedmarkt in Turkije, hebben we het bereiken van een nieuw succes. We hebben vastgesteld "een nieuw kantoor in Istanbul" genoemd İstanbul Homes. We houden de dezelfde traditie en bel het bedrijf in Istanboel als İstanbul Homes Real Estate.

Istanbul Homes is gevestigd!
2015

Het Beste Jaar Ooit

Het Beste Jaar Ooit

Nadat de wederkerigheidsregel in 2013 is stopgezet, is Turkije een zeer populaire bestemming geworden voor internationale kopers van onroerend goed. Onze verkoop is enorm toegenomen in vergelijking met de afgelopen jaren. Antalya Homes, dat actief is in Turkije en internationaal, is in 2015 het best verkopende makelaar geworden.

Antalya Homes dat actief is in Turkije en internationaal, is in 2015 het best verkopende makelaar geworden.
01/2016

Konyaaltı Kantoor is Geopend

Konyaaltı Kantoor is Geopend

We hebben ons tweede kantoor in Antalya geopend in Liman Mahallesi in Konyaaltı, een van de meest populaire locaties voor buitenlanders. Het kantoor van Konyaaltı heeft een zeer goede locatie voor snellere en makkelijker rondleidingen voor onze klanten.

Konyaaltı Kantoor is Geopend
06/2016

We zijn in Alanya

We zijn in Alanya!

Antalya Homes behalen een nieuw succes. Na een groot aantal verkopen hebben we ons kantoor in Alanya gevestigd. Wij kunnen u bij ons snelgroeiend team dienen.

Antalya Homes is begonnen te werken in Alanya.
02/2017

Trabzon Homes is Gevestigd

Trabzon Homes is Gevestigd

Antalya Homes; Als een toonaangevend makelaar op de internationale vastgoedmarkt in Turkije, bereiken we een nieuw succes. We hebben 'een nieuw kantoor in Trabzon' opgericht, genaamd Trabzon Homes. Wij houden dezelfde traditie en bel het bedrijf in Trabzon.

Trabzon Homes is Gevestigd
03/2017

Kantoor in Istanbul Verhuisde Naar Ons Eigen Kantoor

Kantoor in Istanbul Verhuisde Naar Ons Eigen Kantoor

We hebben ons in de sector bewezen als een toonaangevend makelaar in Istanbul. Wij zijn in 2017 naar ons eigen kantoor in Istanbul verhuisd na ons uitstekende succes in Istanbul markt. Ons kantoor is in kantoorgebouw Avrupa Konutları Kale op de snelweg E-5 in Cevizlibağ.

We zijn in 2017 in eigen kantoor in Istanbul verhuisd
07/2017

Antalya Homes is Sterker nu!

Antalya Homes is Sterker nu!

Dag na dag wordt ons bedrijf sterker en meer waardevol. We hebben onze titel gewijzigd van BEPERKT in NAAMLOZE. We hebben ook ons betaalde kapitaal verhoogd naar 2.500.000 TL. Onze nieuwe titel is ANTALYA HOMES EMLAK A.Ş.

Antalya Homes is sterker nu!
08/2017

Antalya Homes is op de Play Store & App Store

Antalya Homes is op de Play Store & App Store

Antalya Homes heeft Android en Apple applicaties vrijgegeven om klanten te helpen zoeken naar vastgoed in Turkije, gemakkelijk, efficiënt en snel. Onze applicaties dienen in 9 talen. Lees verder

Antalya Homes is op de Play Store en App Store
03/2018

GYODER's Nieuwe Lid: Antalya Homes

GYODER's Nieuwe Lid: Antalya Homes NV

Antalya Homes NV is aangesloten bij GYODER op 23 Maart 2018. GYODER is de belangrijkste vastgoed en investeringen in vastgoed vereniging platform van Turkije. De vereniging heeft ongeveer 200 bedrijven, bestaande uit hoofd en subafdelingen, zoals vastgoed, architectuur, recht.

Antalya Homes is aangesloten bij GYODER op 23 Maart 2018
GA NAAR
TOP
Werken Bij Ons? Welkom!