Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Huis Antalya | Huizen te koop in Antalya | Huis kopen in Antalya

Helaas, er zijn weinig Villa, Vakantiehuis aanbiedingen in Antalya. Er is geen een villa bouwvergunning in het centrum van Antalya en wijk Konyaalti. Achter de 5-sterren hotels in Lara, vindt u een aantal villa gronden. U kunt bouwen villa's in Antalya volgens uw dromen.

Het hebben van een villa in Antalya

Iedereen droomt van het bezitten van een villa. Het bezitten van een villa in Antalya is echt een geweldige ervaring. Niet alleen krijg je een onberispelijke kwaliteit villa's, ze zijn betaalbaar. Hoewel, er zijn een paar dingen die een Antalya huiseigenaren moeten in gedachten houden.

Onderhoud van het pand

Het onderhouden van een huis is niet iets dat men kan negeren. Het behoud van een villa kan saai en tijdrovend zijn, maar is essentieel om te houden van de waarde en de esthetiek van uw villa. Door regelmatig plannen onderhoud, een villa eigenaar staat om op te slaan een hoop geld.

Dit onderhoud verbruikt geld en daarom moet men gereserveerd wat geld voor hen. Het is waarschijnlijk dat op een dag de eigenaar zal de rioolleidingen, kelder, airconditioning, en oven te repareren en een nieuwe oprit, dak, riolering etc. te krijgen Als je niet gereserveerd wat geld op voorhand, kon je vast in een te binden. Als goede praktijk, probeer dan de vernietiging van 3% van de oorspronkelijke uw huis kosten voor onderhoud.

Je moet ook alle rookmelders controleren elke keer in een tijdje. Ze kunnen eruit zien alsof ze werken, maar tot ze worden getest, gaan ervan uit dat ze niet werken. Brandblussers zijn geen uitzondering en je moet ook laten controleren eenmaal per in een tijdje. Als u nog niet hebt gedaan, plaats een paar in de buurt van de slaapkamers en net buiten de keuken.

Als je een klein budget, probeer een aantal thuis garantie. In de booming banksector van Turkije, zal dit niet iets dat is moeilijk te verwerven. Als je kocht een oud huis in Antalya, en streven ernaar om hen nieuwe eens te meer, kan thuis garantie een echte redder in nood. Controleer dit Ottoman House

Get Help

Eerlijk gezegd, niemand is perfect. De meeste mensen kunnen niet repareren, zelfs een kleine schakelaar. Het bezitten van een villa of huis in Antalya maakt het niet beter of makkelijker. Daarom, als je de nummers van een paar goede elektriciens, loodgieters, timmerlui, enz., bij de hand, zorg ervoor dat u volledig gebruik maken van hen. Niet alleen zullen zij de klus te klaren beter dan de meeste eigenaren, zullen ze het sneller gedaan.

Gezien de omvang van de meeste accommodatie in Antalya, kunnen DIY reparatie kost veel tijd, en tijd is geld. Door het inhuren van een professional, bespaart u een hoop tijd, en dus geld. Dit is vooral waar als je nodig hebt om verschillende dingen te vervangen rond uw villa.

Als u een villa aan zee

Mensen houden van het bezit van villa's aan zee. De reden waarom mensen graag Antalya villa is omdat de meeste zijn gelegen aan de zee. Of het nu het geluid van de golven of de nabijheid van het strand, hebben aan de kust villa's aangetrokken scores van potentiële kopers naar Antalya.

Het bezitten van een strand appartement in Antalya lijkt geweldig, maar je moet de luchtvochtigheid voorwaarde (voor elektronica), de geur van de zee en het zand in de lucht te overwegen. Dit zal waarschijnlijk toenemen onderhoudskosten.

Het hebben van een huis aan het strand in Antalya (of villa) moeilijk kan lijken voor de meeste mensen, maar het nemen van de bovenstaande in aanmerking genomen, kan worden gemaakt in een vrij gemakkelijke taak.


Woningen met BetalingsplanNIEUW!Alle(7)12Maand(7)24Maand(0)36Maand(0)48Maand(0)60Maand(0)( %0 rente )

TypeAlle(35)Appartement(88)Villas(35)Land(10)Commerciële(28)

SlaapkamerAlle35Studio(0)1+1(0)2+1(0)3+1(2)4+1(13)5+1(12)6+(9)

PrijsklasseAlle(35)100.000-150.000 €(1)150.000-200.000 €(3)200.000-300.000 €(10)300.000-500.000 €(10)500.000-1.000.000 €(9)1.000.000 €(4)

Toon Alleen Zeezicht Woningen

Stad, GebiedALLE ANTALYA(35)KONYAALTI(6)LARA(4)AKSU(2)DOSEMEALTI(15)KALEICI(1)KEPEZ(4)KUNDU(3)

GA NAAR
TOP