Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand

Appartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Bodrum / GumuslukAppartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Bodrum / Gumusluk - videoAppartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Bodrum / Gumusluk - videoAppartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Bodrum / Gumusluk - videoAppartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Bodrum / Gumusluk - videoAppartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Bodrum / Gumusluk - videoAppartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Bodrum / Gumusluk - videoAppartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Bodrum / Gumusluk - videoAppartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Bodrum / Gumusluk - videoAppartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Bodrum / Gumusluk - videoAppartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Bodrum / Gumusluk - videoAppartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Bodrum / Gumusluk - videoAppartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Bodrum / Gumusluk - videoAppartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Bodrum / Gumusluk - videoAppartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Interieur Foto-1Appartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Interieur Foto-2Appartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Interieur Foto-3Appartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Interieur Foto-4Appartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Interieur Foto-5Appartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Interieur Foto-6Appartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Interieur Foto-7Appartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Interieur Foto-8Appartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Interieur Foto-9Appartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Interieur Foto-10Appartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Interieur Foto-11Appartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Interieur Foto-12Appartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand, Interieur Foto-13
Prijs vanaf 485.600 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Bodrum / Gumusluk
 • 310 m²
 • 4+1
 • 4
 • 1
 • 06/2019
 • 2
 • Klaar om te verhuizen
 • 25 km
 • 500 mt
 • 60 km
Immo nr. BJV-0006

Top 3 redenen om te kopen

• Prachtig uitzicht op zee
• Prive strand en breed gebruik
• Moderne architectuur

Luxe appartementen aan het strand in Bodrum Gumusluk met privéstrand

Gumusluk ligt aan de westkust van Bodrum. Het is een bevoorrechte en gewilde woonwijk met zijn intacte baaien en mediterraan klimaat dat geïnteresseerd is door reisliefhebbers en bezoekers die van plan zijn een appartement te kopen in Bodrum, Mugla. Gumusluk is een van de meest ideale plekken om te wonen aan de Egeïsche kust met dagelijkse en sociale voorzieningen zoals cafés, restaurants, winkels, apotheken, enz.

Appartementen te koop in Bodrum Gumusluk liggen op 4 km van de Gumusluk-pier, 25 km naar het stadscentrum van Bodrum en het openbare ziekenhuis van Bodrum, 60 km naar de luchthaven Bodrum - Milas.

Het complex is gelegen op een perceel van 11.000 m² en omvat 82 appartementen. Het complex biedt on-site services, zoals een privéstrand met een pier om te zonnebaden, een fitnessruimte, een sauna, een stoomkamer, een basketbalveld, een kinderspeeltuin, een parkeerplaats, 24/7 bewaking en 2 restaurants.

Alle appartementen hebben 2 verschillende typen en kunnen worden vermeld als appartementen op de tuinvloer en op de bovenste verdieping. De appartementen op de bovenste verdieping hebben een terras binnen de indeling met een woonkamer, wasruimte, slaapkamers, een open binnenplaats (die indien nodig kan worden omgevormd tot een kamer met een oppervlakte van 56m²). De appartementen zijn uitgerust met comfortabele voorzieningen, zoals een en-suite badkamer, jaloezieën, keukenapparatuur, slimme thuissystemen, witgoed en een generator.

Algemene Kenmerken van Appartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand

Appartement / Bodrum / Gumusluk

SaunaLiftIn een complexFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningRolgordijnenTV SatellietEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAan het StrandZeezicht
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 485.600 €*Prijs update op 27.04.2021 16:21:58

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Zeezicht appartementen te koop in Bodrum MuglaZeezicht appartementen te koop in Bodrum Mugla237.800 €3+1, 3+1 dpGundogan / BodrumZeezicht onroerend goed met privéstrand in Bodrum AdabüküZeezicht onroerend goed met privéstrand in Bodrum Adabükü185.000 €1+1, 2+1, 4+1Centrum / BodrumLuxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in BodrumLuxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum590.000 €2+1, 3+1 dpYalikavak / Bodrum