Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand

Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Antalya / KonyaaltiAppartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-1Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-2Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-3Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-4Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-5Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-6Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-7Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-8Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-9Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-10Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-11Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-12Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-13Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-14Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-15Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-16Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-17Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-18Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-19Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-20Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-21Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand, Interieur Foto-22
Prijs vanaf 55.500 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Konyaalti
 • 60 m² - 190 m²
 • 1+1, 2+1 dp
 • 1, 2
 • 1, 2
 • 2016
 • 4
 • Instapklaar
 • 7 km
 • 600 mt
 • 25 km
Immo nr. AYT-608

Top 3 Redenen om te Kopen

• Dichtbij het strand
• Kwaliteit interieurontwerp
• Verschillende kamertypes

Hoge Kwaliteit Appartementen te Koop in Liman met Alarm Systeem

Antalya is een beroemd paradijs voor toeristen met veilige, schone 'blauwe vlag' stranden, prachtige archeologische gronden, oude rots groeves, kastelen en goed bewaard gebleven amfitheaters. De stad telt vele prachtige vakantieresorts.

Appartementen te koop in Antalya, Konyaalti zijn erg dichtbij het strand, markten, cafés, restaurants, winkels, moskee, openbare bazaars, banken, scholen, ziekenhuizen, apotheken en bushaltes. Appartementen te koop dichtbij het strand zijn op slecht 600 meter van het beroemde strand van Konyaalti, 4 km naar de 5M Migros winkelcentrum, 7 km naar Antalya stadscentrum en 25 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Appartementen te koop in Liman zijn gelegen in de wijk Liman. Konyaalti is een modern en goed ontwikkeld toeristisch gebied van de stad. De regio is een zeer populair gebied geworden voor vakanties en permanent leven met alle voorzieningen in de buurt.

Het nieuwe appartementencomplex in Liman bestaat uit 1 blok met 4 verdiepingen met in totaal 22 appartementen. Alle appartementen in het complex zijn gebouwd met een hoge kwaliteit en moderne architectuur. Hoge kwaliteit appartementen in Konyaalti hebben vele faciliteiten zoals een goedl-ontworpen tuin, auto parkeerplats, congiërge, zwembad en 24/7u beveiligingssysteem met camerabewaking.

Er zijn 2 types van beschikbare appartementen te koop 

1 slaapkamer appartementen, 60-70 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

2 slaapkamer duplex appartement, 190 m² met een woonkamer, een gescheiden keuken, 2 badkamers, een terras en een balkon.

Deze appartementen beschikken over vele interieur faciliteiten zoals een alarmsysteem, garderobekamer, keukenapparatuur, rolluiken en een TV-satelietsysteem. 

Algemene Kenmerken van Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand

Appartement / Antalya / Konyaalti

LiftZwembadIn een complexConciergeParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinAirconditioningRolgordijnenTV SatellietDoucheKeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (500-1.000 m.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1+1 Appartement55.500 €2+1 Appartement167.000 €*Prijs update op 12.03.2021 16:05:03

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Gloednieuwe appartementen dichtbij het strand in AntalyaGloednieuwe appartementen dichtbij het strand in Antalya55.000 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Konyaalti / AntalyaNieuwe appartementen in complex dichtbij zee in Konyaalti AntalyaNieuwe appartementen in complex dichtbij zee in Konyaalti Antalya54.300 €1+1, 2+1 dpKonyaalti / AntalyaBriljant ruime appartementen dicht bij voorzieningen in MuratpaşaBriljant ruime appartementen dicht bij voorzieningen in Muratpaşa55.800 €2+1 Centrum / AntalyaAppartementen met kans op huurinkomsten in AntalyaAppartementen met kans op huurinkomsten in Antalya56.000 €1+1Centrum / Antalya