Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba

Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Alanya / ObaAppartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Alanya / Oba - videoAppartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Alanya / Oba - videoAppartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Alanya / Oba - videoAppartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Alanya / Oba - videoAppartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Alanya / Oba - videoAppartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Alanya / Oba - videoAppartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Alanya / Oba - videoAppartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Alanya / Oba - videoAppartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Alanya / Oba - videoAppartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Alanya / Oba - videoAppartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Alanya / Oba - videoAppartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Alanya / Oba - videoAppartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Alanya / Oba - videoAppartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Alanya / Oba - videoAppartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Alanya / Oba - videoAppartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Interieur Foto-1Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Interieur Foto-2Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Interieur Foto-3Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Interieur Foto-4Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Interieur Foto-5Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Interieur Foto-6Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Interieur Foto-7Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Interieur Foto-8Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Interieur Foto-9Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Interieur Foto-10Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Interieur Foto-11Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Interieur Foto-12Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Interieur Foto-13Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Interieur Foto-14Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Interieur Foto-15Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Interieur Foto-16Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Interieur Foto-17Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Interieur Foto-18Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Vloer Plannen-1Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Vloer Plannen-2Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Vloer Plannen-3Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Vloer Plannen-4Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Vloer Plannen-5Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Vloer Plannen-6Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba, Vloer Plannen-7
69.000 € % 14
Prijs vanaf 59.000 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Oba
 • 53 m² - 160 m²
 • 1+1, 2+1, 3+1 dp
 • 1, 2
 • 1, 2
 • 2017
 • 4
 • Instapklaar
 • 1 km
 • 200 mt
 • 30 km
Immo nr. ALN-275

CAMPAGNE DETAILS

Geldig tot 30.11.2020 09:30:00bekijk alle campagnes >>>

Top 3 Redenen om te Kopen

• Op loopafstand van ziekenhuis, strand, winkelcentrum en restaurant
• Hoogwaardige materialen
• Betaalbare prijzen volgens andere projecten

Alanya Instapklare Appartementen met Modern Ontworpen Interieurs

Appartementen zijn gelegen in een prachtige omgeving van Alanya, Oba. Deze regio heeft dankzij de locatie gemakkelijk toegang tot de andere regio's. Oba wordt omgeven door groene bossen, fruitbomen en luxe complexen. Er zijn veel sociale voorzieningen in deze regio.

Alanya appartementen te koop zijn 200 meter van het strand, 1 km naar het centrum, 30 km naar Gazipaşa luchthaven, 3,5 km naar Alanya winkelcentrum, 9 km naar Cleopatrastrand, 16 km naar Dim rivier en 130 km naar internationale Antalya luchthaven. Appartementen liggen dichtbij alle voorzieningen die u nodig heeft.

Het woongebouw bestaat uit 4 verdiepingen en in totaal 32 appartementen. Dit gebouw heeft een buitenzwembad, een parkeerplaats in de buitenlucht, een conciërge, een lift, een goed ontworpen tuin, een kinderpark, een fitnesscentrum, een generator, een sauna en 24/7 beveiliging.

Er zijn 3 types beschikbare appartementen

1 slaapkamer appartementen zijn 53 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

Appartement met 2 slaapkamers is 97 m² met een woonkamer, een open keuken, een en-suite badkamer, een badkamer en een balkon.

Duplex appartementen met 3 slaapkamers zijn 160 m² met een woonkamer, een open keuken, een en-suite badkamer, een badkamer, een balkon en een terras.

Deze appartementen zijn uitgerust met eersteklas materialen zoals het TV-satellietsysteem, stalen deur, zonwering, video-intercomsysteem, douchecabine, glazen balkon barrières, draadloos internet, spotverlichting en airco.

Algemene Kenmerken van Appartementen op Loopafstand van de Zee in Alanya Oba

Appartement / Alanya / Oba

LiftZwembadConciergeParkeerplaatsBeveiliging 7/24TuinRolgordijnenTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenStrand (0-500 m.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1+1 Appartement69.000 €%1459.000 €2+1 Appartement94.000 €%1184.000 €3+1 Appartement180.000 €%1179.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD

Webinar About Buying Property in Turkey

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Casa Bianca ResidenceCasa Bianca Residence58.000 €1+1Mahmutlar / AlanyaExquise Alanya Appartementen Omgeven door VoorzieningenExquise Alanya Appartementen Omgeven door Voorzieningen58.000 €1+1, 2+1, 2+1 dpMahmutlar / AlanyaLuxe Appartementen Dchtbij de Zee in Avsallar AlanyaLuxe Appartementen Dchtbij de Zee in Avsallar Alanya59.000 €2+1, 2+1 dp, 3+1 dpAvsallar / AlanyaUltra-Luxe woning in Alanya met 5-sterren HotelcomfortUltra-Luxe woning in Alanya met 5-sterren Hotelcomfort59.000 €1+1, 2+1Mahmutlar / Alanya