Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartementen op Loopafstand van de Zee in Üsküdar Istanbul

Appartementen op Loopafstand van de Zee in Üsküdar Istanbul, Istanbul / UskudarAppartementen op Loopafstand van de Zee in Üsküdar Istanbul, Istanbul / Uskudar - videoAppartementen op Loopafstand van de Zee in Üsküdar Istanbul, Istanbul / Uskudar - videoAppartementen op Loopafstand van de Zee in Üsküdar Istanbul, Istanbul / Uskudar - videoAppartementen op Loopafstand van de Zee in Üsküdar Istanbul, Istanbul / Uskudar - videoAppartementen op Loopafstand van de Zee in Üsküdar Istanbul, Interieur Foto-1Appartementen op Loopafstand van de Zee in Üsküdar Istanbul, Interieur Foto-2Appartementen op Loopafstand van de Zee in Üsküdar Istanbul, Interieur Foto-3Appartementen op Loopafstand van de Zee in Üsküdar Istanbul, Interieur Foto-4Appartementen op Loopafstand van de Zee in Üsküdar Istanbul, Interieur Foto-5Appartementen op Loopafstand van de Zee in Üsküdar Istanbul, Interieur Foto-6Appartementen op Loopafstand van de Zee in Üsküdar Istanbul, Interieur Foto-7Appartementen op Loopafstand van de Zee in Üsküdar Istanbul, Interieur Foto-8Appartementen op Loopafstand van de Zee in Üsküdar Istanbul, Interieur Foto-9
Prijs vanaf 1.556.000 €Geverifieerde prijs
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Uskudar
 • 293 m² - 362 m²
 • 3+1, 4+1, 4+1 dp
 • 2, 3
 • 1, 2
 • 04/2020
 • 3
 • Klaar om te verhuizen
 • 500 m
 • 37 km
Immo nr. IST-445

Top 3 redenen om te kopen

• Spectaculair uitzicht op de Bosporus
• Ruime moderne appartementen
• Loopafstand van de zee

Goed gelegen appartementen met uitzicht op de Bosporus in Üsküdar

De luxe appartementen bevinden zich in de Bosporus-lijn in Üsküdar, Istanbul. Üsküdar is een van de beste plekken in Istanbul waar je een verbazingwekkende harmonie van groene natuur en zee kunt vinden. De regio biedt veel sociale en dagelijkse activiteiten. U kunt bijvoorbeeld een ochtendwandeling maken met het uitzicht op de Bosporus vanuit het hoge bos van Fethi Pasha en genieten van de zee, de groene natuur en de schone lucht.

Appartementen in Istanbul Turkije liggen dicht bij alle sociale en dagelijkse voorzieningen zoals parken, musea, de pier, markten, enz. Meer in detail zijn de appartementen 50 meter van de Kabataş-Beşiktaş onderzeese wandeltunnel, 100 meter van Marmaray, 500 meter van de zee en de Euraziatunnel, 650 m van het Hacıbaba-park, 700 m van de Üsküdar-pier, 1 km van de sociale voorzieningen van Fethipaşa, 5 km van het winkelcentrum Emar, 11 km van het Taksimplein, 20 km van het busstation van Esenler, 37 km van Sabiha Gökcen Internationaal vliegveld, 45 km van Istanbul Internationaal vliegveld.

Het wooncomplex van 6.500 m² bestaat uit 4 blokken met in totaal 20 appartementen. Er is een buitenzwembad, sauna, fitnessruimte, stoombad, massageruimte, 24-uurs bewakingsdienst ondersteund door camera's, een kleine moskee en liften.

Soorten appartementen

3 slaapkamer duplex appartementen hebben een woonkamer, aparte keuken, een en-suite badkamer, een badkamer, een toilet, een kleedruimte en een balkon.

Appartementen met 4 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een en-suite badkamer, een badkamer, een toilet, een kleedruimte en een balkon.

De duplexappartementen met 4 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een en-suite badkamer, een badkamer, een toilet, een kleedruimte en een balkon.

De appartementen beschikken over keukenapparatuur, douchecabine, badkamerkasten, jacuzzi, vloerverwarming, video-intercomsysteem, alarmsysteem en volledig geautomatiseerd slim bouwsysteem.

Algemene Kenmerken van Appartementen op Loopafstand van de Zee in Üsküdar Istanbul

Appartement / Istanbul / Uskudar

SaunaLiftZwembadIn een complexFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningKleedkamerDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (0-500 m.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

3+1 Appartement2.000.000 €4+1 Appartement1.556.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Hotelconcept Istanbul Appartementen Maand/Week VerhuuroptieHotelconcept Istanbul Appartementen Maand/Week Verhuuroptie998.100 €Beyoglu / IstanbulGeweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in IstanbulGeweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul790.200 €3+1, 4+2Besiktas / IstanbulVilla in Istanbul te koop omgeven door bos valleiVilla in Istanbul te koop omgeven door bos vallei1.829.800 €7+2Sile / Istanbul