Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon

Appartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Trabzon / OrtahisarAppartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoAppartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoAppartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoAppartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoAppartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoAppartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoAppartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Interieur Foto-1Appartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Interieur Foto-2Appartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Interieur Foto-3Appartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Interieur Foto-4Appartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Interieur Foto-5Appartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Interieur Foto-6Appartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Interieur Foto-7Appartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Interieur Foto-8Appartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Interieur Foto-9Appartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Interieur Foto-10Appartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Interieur Foto-11Appartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Interieur Foto-12Appartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Interieur Foto-13Appartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Vloer Plannen-1Appartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon, Vloer Plannen-2
Prijs vanaf 23.700 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Ortahisar
 • 65 m² - 79 m²
 • 1+1, 2+1
 • 1
 • 1
 • 7
 • In opbouw
 • 2 km
 • 2 km
 • 3 km
Immo nr. TRB-122

Top 3 redenen om te kopen

• Dichtbij de hoofdweg en dagelijkse voorzieningen
• Ruime appartementen in een complex met rijke eigenschappen
• Gemaakt met hoogwaardige materialen

Zee-en bergzicht Trabzon-appartementen met afbetalingsopties

Appartementen te koop in Trabzon is gelegen in Ortahisar. Trabzon is een provincie van Turkije aan de kust van de Zwarte Zee. Het is een van de belangrijkste posities in termen van cultureel en historisch toerisme, tradities en gebruiken. Het koele klimaat van Trabzon, de bergen en plateaus, enorme bosgebieden en geweldige uitzichten trekken elke dag de interesse van toeristen in de regio. De luxe woningbouwprojecten trekken de aandacht van buitenlandse en lokale investeerders naar het gebied.

Appartementen te koop in Trabzon bevinden zich op een centrale locatie, Ortahisar. De flats liggen op loopafstand van de dagelijkse voorzieningen zoals markten, winkels, ziekenhuizen en scholen. De appartementen liggen op 1 km van het winkelcentrum Forum Trabzon, 1,5 km van de Technische Universiteit Karadeniz, 2 km van het stadscentrum en de zee, en 3 km van de luchthaven Trabzon.

Het wooncomplex bestaat uit één blok met 7 verdiepingen. Het heeft veel faciliteiten, zoals een parkeerplaats buiten, een basketbalveld, zitjes, kinderspeeltuinen, wandelpaden, markt, café, fitnessruimte, 24/7 beveiligings- en beveiligingssystemen.

Soorten flats

Appartementen met 1 slaapkamer hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

Appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

De flats hebben een stalen deur, dubbele beglazing PVC, laminaat en keramische vloeren, keukenapparatuur, douche en spotverlichting.

Algemene Kenmerken van Appartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon

Appartement / Trabzon / Ortahisar

LiftIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinDoucheKeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1+1 Appartement23.700 €2+1 Appartement35.600 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Adembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in TrabzonAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon23.200 €1+1, 2+1, 3+1Yalincak / TrabzonHoogwaardige appartementen op centrale locatie in TrabzonHoogwaardige appartementen op centrale locatie in Trabzon23.700 €1+1, 2+1Ortahisar / TrabzonGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement OptiesGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties29.500 €1+1, 2+1, 3+1 duplex, 3+1, 4+1Ortahisar / TrabzonComfortabele Trabzon Appartementen in Luxe ProjectComfortabele Trabzon Appartementen in Luxe Project30.100 €1+1, 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2Yalincak / Trabzon