Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Betaalbaar Appartement in Trabzon Dicht Bij de Luchthaven

Betaalbaar Appartement in Trabzon Dicht Bij de Luchthaven, Trabzon / OrtahisarBetaalbaar Appartement in Trabzon Dicht Bij de Luchthaven, Bouw Fotos-1Betaalbaar Appartement in Trabzon Dicht Bij de Luchthaven, Bouw Fotos-2Betaalbaar Appartement in Trabzon Dicht Bij de Luchthaven, Bouw Fotos-3Betaalbaar Appartement in Trabzon Dicht Bij de Luchthaven, Bouw Fotos-4Betaalbaar Appartement in Trabzon Dicht Bij de Luchthaven, Bouw Fotos-5Betaalbaar Appartement in Trabzon Dicht Bij de Luchthaven, Bouw Fotos-6Betaalbaar Appartement in Trabzon Dicht Bij de Luchthaven, Bouw Fotos-7Betaalbaar Appartement in Trabzon Dicht Bij de Luchthaven, Bouw Fotos-8Betaalbaar Appartement in Trabzon Dicht Bij de Luchthaven, Bouw Fotos-9Betaalbaar Appartement in Trabzon Dicht Bij de Luchthaven, Bouw Fotos-10Betaalbaar Appartement in Trabzon Dicht Bij de Luchthaven, Bouw Fotos-11Betaalbaar Appartement in Trabzon Dicht Bij de Luchthaven, Vloer Plannen-1
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Ortahisar
 • 180 m²
 • 3+1
 • 2
 • 2
 • 06/2020
 • 6
 • In opbouw
 • 8 km
 • 4 km
 • 3 km
Immo nr. TRB-092

Groot Appartement in Trabzon Dichtbij de Luchthaven en Sociale Mogelijkheden

Gloednieuw appartementencomplex ligt tegenover de luchthaven in Pelitli, de nieuw ontwikkelde regio Trabzon. De omliggende voorzieningen zullen het in de nabije toekomst veranderen in een aantrekkingscentrum. Deze regio, die de gemeente Trabzon ook benadrukt, zal binnenkort de meest populaire plaats worden. Deze regio wordt snel een belangrijke troef met nieuw aangelegde wegen, openbare gebouwen en luxe wooncomplexen in de omgeving. Het is 5 minuten naar de zee, 3 minuten naar de luchthaven, 7 minuten naar de nieuwe ringweg en 5 minuten naar Forum winkelcentrum met de auto. Krijg je plaats in dit project dat ver verwijderd is van het lawaai van de stad, maar overal in dezelfde buurt.

Nieuw luxe appartementencomplex bestaande uit 4 blokken en in totaal 6 verdiepingen. Alle appartementen hebben drie slaapkamers. Er zijn twee appartementen op elke verdieping. Veel faciliteiten zoals parkeergarage, groene gebieden, zithoeken in tuin, speeltuinen, beveiliging, aardgas, generator, video-intercom, fitnes-centrum zijn ontworpen volgens uw behoeften. Er is ook een warmte- en geluidsisolatie en eenTV-satellietsysteem in dit appartement te koop in Trabzon, Turkije. Dit is de eerste keuze voor gezinnen die willen genieten van het comfort van ruime appartementen.

Er is hier slechts één type beschikbaar appartement te koop

3 slaapkamer appartementen zijn 180 m² met een ruime woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een ensuite badkamer, een toilet en 2 grote balkons.

Alle appartementen in Trabzon hebben een aardgassysteem, een en-suite badkamer en een TV-satellietsysteem.

Algemene Kenmerken van Betaalbaar Appartement in Trabzon Dicht Bij de Luchthaven

LiftIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer BalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Adembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in TrabzonAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon26.000 €1+1, 2+1, 3+1Yalincak / TrabzonGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement OptiesGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties26.500 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 6+1Ortahisar / TrabzonOnonderbroken Zeezicht Luxe Appartementen in Trabzon YomraOnonderbroken Zeezicht Luxe Appartementen in Trabzon Yomra29.400 €1+1, 3+1Yomra / TrabzonComfortabele Trabzon Appartementen in Luxe ProjectComfortabele Trabzon Appartementen in Luxe Project33.000 €1+1, 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2Yalincak / Trabzon