Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Buitenlandse Huiskopers tot 1 jaar Verblijfsvergunning Verdienen in Turkije

19.04.2013

Residence Permit document in Turkey is shown in this picture.De overheid breidt de verblijfsvergunning in Turkije van drie maanden tot een jaar voor huiskopers uit het buitenland met een wetswijziging, gericht op obstakels voor de buitenlandse onroerend goed kopers in Turkije te elimineren.

Verblijfstitels voor buitenlanders die onroerend goed kopen in Turkije zal worden verlengd van drie maanden tot een jaar, volgens een aankondiging in de Staatscourant.

Buitenlanders die vastgoed kopen in Turkije mogen verblijfsvergunning van een jaar te verkrijgen bij de meeste, volgens de nieuwe wetgeving inzake het recht van vreemdelingen en internationale bescherming.

Verblijfsvergunningen zijn de belangrijkste hindernis voor buitenlandse kopers die van plan zijn om vastgoed te kopen in Turkije. Volgens eerdere verordeningen, kunnen buitenlanders in het land verblijven gedurende maximaal drie maanden op een toeristenvisum, waarna ze moeten het land voor nog eens drie maanden alvorens terug te keren vertrekken. Het proces om een verblijfsvergunning te verkrijgen kan ook exhaustingly lang.

Wederkerigheid Wet Boost de Verkoop van Vastgoed in Turkije

De sector is getuige geweest van een toename van de buitenlandse vastgoed overnames sinds de inwerkingtreding van een wetsvoorstel vorig jaar dat de voorwaarde van wederkerigheid verwijderd en versoepeld beperkingen op de verkoop van grond en onroerend goed aan buitenlandse burgers en ondernemingen. De wederkerigheid wet had betekende dat een buitenlandse burger of onderneming alleen mocht onroerend goed te ontvangen in een land als burgers of bedrijven uit dat land hetzelfde kan doen in het land van herkomst van de koper.

Buitenlanders uit verschillende landen hebben bijna 11.000 woningen in heel Turkije kocht omdat de wederkerigheid wet negen maanden geleden in werking is getreden, volgens gegevens van de Stedelijke Ministerie Ordening Milieubeheer en. Alleen al in mei, buitenlands onroerend goed aankopen in Turkije bedroeg $ 1,1 miljard vier keer het totale bedrag in 2011.Germans gerangschikt eerste onder buitenlandse burgers aankoop van onroerend goed in Turkije, met 2.557 verkopen.

De overheid streeft naar buitenlandse investeringen verder te versterken in de vastgoedsector door het steunen van de wederkerigheid wet en de uitbreiding van de duur van het verblijf in Turkije met een toeristenvisum evenals versoepeling van de voorwaarden voor een verblijfsvergunning.

Deze nieuwe verordening moet worden bevorderd om buitenlanders, zei Yusuf Hızarcıoğlu, de Turkije vertegenwoordiger van de negende International Property Show die zal worden gehouden in Dubai tussen 30 april en 2 mei. Hızarcıoğlu zeiden dat ze zouden de deelnemers over de verandering in verblijfsvergunningen aan deelnemers op zoek naar vastgoed in Turkije kopen melden.

Immo Nieuws13.04.2021
Frauduleuze methoden van Turks staatsburgerschap worden opgespoord
1.04.2021
Nieuwe Generatie Winstgevende Vastgoedinvesteringen: UNIVA Studentenhuisvesting
3.03.2021
Spain Homes is nu online met zijn vernieuwde gezicht!
16.02.2021
Buitenlandse investeerders willen hun vastgoed in Turkije houden!
4.02.2021
Bitcoin piekte, winst gerealiseerd in onroerend goed
28.12.2020
De vastgoed koopsgids: Istanbul in 6 talen is gelanceerd
11.11.2020
Het Covid-19-Vaccin is Klaar met de Bijdrage van Turkse Wetenschappers in Duitsland
19.09.2020
U kunt een woning kopen met cryptovaluta met slechts één klik
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP