Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Hoe Krijgt u Staatsburgerschap in Turkije | Turkse Burgerschap Eisen

How to Get Citizenship in Turkey

Turks Staatsburgerschap door Investering

INVESTEER 250.000 USD & WORDT TURKSE STAATSBURGER

Met de besluiten die op 19.09.2018 en 07.12.2018 in het Turkse Staatsblad werden gepubliceerd, veranderden enkele voorschriften met betrekking tot het overgaan van buitenlanders naar het Turkse staatsburgerschap. Het Turkse staatsburgerschap wordt rechtstreeks gegeven aan buitenlanders die voor ten minste 250.000 USD aan onroerend goed aankopen in Turkije en die zich ertoe verbinden een eigendom ter waarde van 250.000 USD van de notaris te kopen.

Toepassen Staatsburgerschap Programma

HOOFDSTAPPEN
 • 1

  REGEL EEN BEZİCHTİGİNGSTOUR

  Wij zijn een zeer professioneel en ervaren vastgoed bedrijf met betrekking tot het Turkse staatsburgerschap door investering. We hebben reeds honderden mensen geholpen bij het verwerven van het staatsburgerschap.

  Kom Meer te Weten
 • 2

  AANKOOP EIGENDOM

  We laten u de beste prijs gegarandeerde eigendommen zien die geschikt zijn voor het staatsburgerschapsprogramma.

  Kom Meer te Weten
 • 3

  AANVRAAG TOT STAATSBURGERSCHAP

  Wij bieden u juridische ondersteuning via onze ervaren bedrijfsadvocaten. Het is een zeer eenvoudig programma bij ons, Antalya Homes.

  Kom Meer te Weten
 • 4

  ONTVANG UW TURKSE PASPOORTEN

  Het is 2 tot 6 maanden, afhankelijk van het aantal gezinsleden van de aanvrager, de documentatie en de drukte bij ons, Antalya Homes.

  Kom Meer te Weten
VEEL GESTELDE VRAGEN
 • PROCES
 • EIGENDOM
 • FAMILIE
 • Vraag: Hoe werkt de verwerving van Turks staatsburgerschap?
  Antwoord: Wanneer u eigendommen met een waarde hoger dan 250.000 USD koopt, dient u zich aan bij het (Tapu Kantoor) Directoraat Generaal Landregistratie en Kadaster, en doet u de aanvraag tot het verkrijgen van het Turkse Staatsburgerschap. Na de aanvraag controleren ze het taxatierapport en de bankoverschrijvingsdocumenten. Het Tapu Kantoor geeft goedkeuring voor het staatsburgerschap binnen de 3 en 7 dagen. Met deze goedkeuring tot staatsburgerschap doen we dezelfde dag nog een aanvraag bij de Immigratiedienst zonder te wachten op een afspraak voor een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd. Met de goedkeuring en de verblijfsvergunning doen we uiteindelijk op dezelfde dag de aanvraag bij het Directoraat Generaal van Bevolking en Staatsburgerschap. Na de tapu aanvraag wordt het gehele proces gevolgd in een speciaal Staatsburgerschap Informatie Kantoor in Istanbul en Ankara. Ze ronden de verwerving van het staatsburgerschap binnen 2 tot 6 maanden af.

 • V: Hoe moet ik de wisselkoers van USD en TL berekenen?
  A: Op de dag van aanvraag berekent het Tapu Kantoor de waarde met de koers van de Turkse Centrale Bank (efektif satış kuru).

 • V: Hoelang duurt dit proces?
  A: Het proces is binnen 2 tot 6 maanden afgerond. De regering heeft een speciaal Staatsburgerschap kantoor geopend om de tijd te beperken.

 • V: Is er enig kritiek punt dat ik zou moeten weten?
  A: Het Ministerie wil er zeker van zijn dat de waarde minimaal 250.000 USD bedraagt. Beëdigde taxatie bedrijven verifiëren of de prijs correct is om prijsfraude te voorkomen. Taxateurs kunnen tot een afwijking (verschil) van 20% (verschil) komen van de verkoopprijs. Daarom adviseert Antalya Homes u om onroerend goed te kopen rekening houdende met deze evaluatie.

  Aangezien we u de Beste Prijs Garantie bieden, geldt dit eveneens voor het beoordelingsrapport. We zullen u de best geprijsde eigendommen adviseren die overeenstemmen met het taxatierapport.

 • V: Is er een vereiste voor een interview of test in enig stadium?
  A: Nee.

 • V: Krijg ik automatisch mijn staatsburgerschap als ik aan de voorwaarden voldoe?
  A: Nee, de goedkeuring tot staatsburgerschap is afhankelijk van verificatie van de archiefbestanden door de nationale beveiligingseenheden waaruit moet blijken dat de aanvrager geen bedreiging vormt voor de nationale veiligheid.

 • V: Het lijkt ingewikkeld om thet Turks staatsburgerschap aan te vragen en te verkrijgen. Krijg ik een assistent voor dit proces?
  A: Het deskundig team van Antalya Homes staat u bij om u door het hele proces te begeleiden. We garanderen 100% tevredenheid aan onze klanten op hun weg naar het vinden van hun droomhuis en dit sinds 2004.

 • V: Ik heb geen tijd om naar Turkije te komen. Hoe kan ik Turkse staatsburgerschap verkrijgen?
  A: Als u de volmacht aan Antalya Homes verstuurt, kunnen wij voor u het proces opvolgen vanaf het begin tot het einde.

 • V: Hoe verwerf ik het Turkse staatsburgerschap als een heimatloze (stateloze persoon)?
  A: Wanneer u voor ten minste 250.000 USD onroerend goed koopt, kunt u het Turkse staatsburgerschap aanvragen met een vereist document dat de staatloosheid van de aanvrager certificeert. (Reisdocument uitgegeven door de Verenigde Naties.)

 • V: U stelt dat het proces van staatsburgerschap 2 maanden kan duren. Krijg ik een verblijfsvergunning tijdens het aanvraagproces?
  A: Verblijfsvergunning (nr .: 6458/31-J) wordt aan u en uw gezin verleend. We verkrijgen de verblijfsvergunning op dezelfde dag na goedkeuring van het pand zonder enige wachttijd.

 • V: Moet ik de Turkse militaire dienst voltooien als ik Turkse staatsburger word?
  A: Er zijn verschillende antwoorden. In het geval uw kind jonger dan 18 jaar op militaire leeftijd komt, zijn zij verplicht om militaire dienst te verlenen. Er is een voorwaarde voor dubbele nationaliteiten; je mag kiezen tussen de twee landen. Als je het reeds gedaan hebt, moet je het misschien bewijzen. Voor personen ouder dan 22 jaar oud, moet men bij de aanvraag nagaan of er een speciale voorwaarde is bij het Directoraat Generaal voor Bevolking en Staatsburgerschap voor gepaste informatie.

 • V: Welke nationaliteiten kunnen een Turks paspoort aanvragen?
  A: Alle nationaliteiten die het toegelaten is om onroerend goed in Turkije te kopen, kunnen het Turkse staatsburgerschap aanvragen door te investeren.

 • V: Is het verplicht om in Turkije te wonen om staatsburgerschap te verkrijgen?
  A: Nee.

 • V: Is het mogelijk om een ​​dubbele nationaliteit in Turkije te hebben?
  A: Ja, Turkije staat dubbele nationaliteit toe, maar u moet uw consulaat raadplegen over uw oorspronkelijke nationaliteit omdat sommige landen zoals India, China en Saoedi-Arabië bepaalde beperkingen hebben met betrekking tot dubbele nationaliteit of niet erkennen.

 • V: Is er een alternatief voor Turks Staatsburgerschap?
  A: Als uw budget niet genoeg is om het ​​Turks staatsburgerschap te verkrijgen door investering, kunt u een Turquoise-kaart aanvragen. De Turkooise Kaart dient als de Groene Kaart van de VS. Turquoise Kaart geeft de houder alle rechten van een Turkse staatsburger, behalve het stemrecht en de verplichte militaire dienst voor de mannen.

 • V: Moet ik één pand boven 250.000 USD kopen of kunnen het meerdere zijn?
  A: U kunt verschillende eigendommen kopen met een totale waarde van meer dan 250.000 USD. U moet voor iedereen op hetzelfe moment aanvragen. Het Tapu kantoor accepteert de aanvragen tot staatsburgerschap als de aangegeven waarden hoger zijn dan 250.000 USD.

 • V: Als ik een onroerend goed in aanbouw koop waarvan ik de eigendomsakte niet op mijn naam is, mag ik dan het staatsburgerschap aanvragen?
  A: Ja, de overheid accepteert tevens de Notariële Verbintenis tot Vastgoed Aankoop. Als de betaling meer bedraagt dan 250.000 USD, kunt u de aanvraag tot staatsburgerschap doen met een Notariële Verbintenis tot Vastgoed Aankoop.

 • V: Ik koop een woning met betaalplan, kan ik het Turks staatsburgerschap verkrijgen?
  A: Ja, als u een Notariële Verbintenis tot Vastgoed Aankoop bezit en als u na 19.09.2018 termijnbetalingen heeft gedaan via de bank én als de totale betalingen meer bedragen dan 250.000 USD, kunt u het Turkse staatsburgerschap aanvragen.

 • V: Ik heb eerder onroerend goed in Turkije gekocht. Kan ik nu staatsburgerschap aanvragen?
  A: Aanvragen tot Eigendomsbewijzen (op Tapu Kantoor) na 18.09.2018 kunnen Turks staatsburgerschap verkrijgen door investering. U heeft bijvoorbeeld onroerend goed gekocht, maar er is nog geen Eigendomsakte op uw naam geregistreerd en u blijft afbetalingen doen. Elke betaling gedaan nà 19 September 2018 telt voor uw aanvraag tot staatsburgerschap.

 • V: Mag ik commercieel onroerend goed kopen met huurinkomsten en Turks staatsburgerschap verkrijgen door te investeren?
  A: Ja, elke woning die u koopt, wordt meegerekend. Bekijk hier huurinkomsten vastgoed.

 • V: Wat is de verantwoordelijkheid van het ministerie van Milieu en Urbanisatie?
  A: Het ministerie gaat na of de waarde die is opgegeven op eigendomsakte correct is en hoger dan 250.000 USD met beëdigde taxateurs. Alle waarde van het onroerend goed moet worden betaald via een bankoverschrijving aan de Vastgoed Verkopers.

 • V: Hoe verkrijgt men het Turkse staatsburgerschap door fondsinvestering en hoe werkt dit proces?
  A: Na aankoop van het vastgoedbeleggingsfonds (REIF) met een waarde boven 500.000 USD, kunt u een aanvraag indienen bij uw bank (Halkbank, İş Bank, Akbank of QNB Finansbank). Het is een van de snelste manieren om het Turkss staatsburgerschap te verkrijgen. Dit aanvraagformulier wordt naar de Raad voor Kaptaal Markten van Turkije gestuurd. We ontvangen van de bank "Goedkeurings Document tot Staatsburgerschap", dat verplicht is bij staatsburgerschapaanvraag door fondsinvestering. Antalya Homes helpt u bij het verzamelen/invullen van alle benodigde documenten. Tenslotte wordt de aanvraag verzonden naar het Directoraat Generaal voor Bevolking en Staatsburgerschap en wordt u uitgenodigd voor definitieve handtekeningen. Lees meer over het Vastgoedfondsen in Turkije.

 • V: Zal mijn familie het Turkse staatsburgerschap verkrijgen?
  A: Ja. U, uw vrouw (of man) en al uw kinderen jonger dan 18 (op de datum van aanvraag) kunnen staatsburgerschap verkrijgen.

 • V: Ik heb een invalide (gehandicapt) kind ouder dan 18 jaar? Hoe zit het met zijn/haar situatie?
  A: Uw kind dat niet in staat is voor zichzelf te zorgen, wordt Turkse staatsburger met zijn ouders met speciale aanvraagdocumenten dat hun situatie bewijst.

 • V: Is er een vereiste voor de aanvrager om zijn hele familie naar Turkije te brengen tijdens enige fase?
  A: Nee. Enkel de aanvrager moet aanwezig zijn met alle vereiste documenten van zijn/haar familieleden.

 • V: Hoeveel mensen kunnen met één Eigendomsakte aanvragen?
  A: Slechts één persoon en zijn gezin van eerste graad kunnen staatsburgerschap verkrijgen.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN
 • STAATSBURGER WORDEN MET UW FAMILIE

  Uw echtgenoot en kinderen jonger dan 18 jaar kunnen tezamen met u het staatsburgerschap
  verwerven op hetzelfde moment.

 • GEEN RIJKDOMVERKLARING

  Wanneer u het staatsburgerschap aanvraagt, hoeft u uw vermogen of
  inkomsten die u momenteel heeft in andere landen niet aan te geven.

 • NİET NODIG OM EEN PERMANENT INWONER TE ZIJN

  U hoeft niet voor een bepaalde periode permanent in Turkije te hebben geleefd om in aanmerking te komen voor het staatsburgerschap.
  U kunt blijven wonen in het buitenland en het staatsburgerschap aanvragen zodra u de verblijfsvergunning hebt.

 • HOOG RENDEMENT VAN INVESTERING

  Nadat u uw investering voor 3 jaar hebt aangehouden, kunt u uw investering laten uitbetalen. Turkse vastgoedmarkt heeft een gemiddelde kapitaalgroei van 12% per jaar. Onroerend goed prijzen stijgen ongeveer 20-25% per jaar in Istanbul.

Vereiste documenten voor Turks Staatsburgerschap per Investeringsaanvraag

Voor het voorbereiden van documenten op staatsburgerschap is speciale kennis en ervaring vereist. Aangezien elke persoon andere voorwaarden en status heeft, is het raadzaam juridische ondersteuning te krijgen van onze bedrijfsjuristen. Aangezien we honderden paspoorten hebben afgeleverd, geven we u volledige ondersteuning bij het voorbereiden van de documenten.

 • Aanvraagformulier

 • Geldig paspoort

 • 4 pasfoto's van elk lid van uw familie

 • Geboortecertificaat

 • Verblijfsvergunning of geldig toeristenvisum in uw paspoort

 • Indien van toepassing, documenten waaruit uw relatie met uw partner en kinderen blijkt (huwelijksvergunning, geboorteakte van de kinderen)

 • Indien van toepassing, Turks identiteitsbewijs en adres van aanvragende familieleden in Turkije

 • Aanvraag belastingsbetaling bewijs

 • Beoordelingsrapport

 • Bankbewijs van betaling van minimaal 250.000 USD

 • Eigendomsbewijs of Notariële vastgoed aankoop verbintenist

Staatsburgerschap Types in Turkije

Staatsburgerschap door investeringen: In 2018 introduceerde de Turkse regering een nieuw versneld systeem om een ​​Turks staatsburger te worden. Personen die in aanmerking komen voor een aanvraag, zijn onder meer iedereen die een eigendom heeft gekocht ter waarde van 250.000 USD of 500.000 USD heeft gestort bij Turkse banken. Beide transacties moeten drie jaar onaangeroerd blijven. Personen die minstens 500.000 USD hebben geïnvesteerd in vast kapitaal of 50 Turkse mensen in dienst hebben komen eveneens in aanmerking. (Lees hier meer over het het staatsburgerschap door investering in Turkije)

Het Turquoise-systeem: Geïntroduceerd in 2017; het Turquoise-systeem stelt mensen, die vaardigheden of attributen hebben in technologie, economie, sport, cultuur en kunst, maar ook bedrijfsleiders en investeerders, in staat om een ​​alternatief type van staatsburgerschap aan te vragen dat bijna volledige rechten verleent. (Lees hier meer over het Turquoise kaartsysteem)

Eigendomsrechten en Verblijfsvergunninghouders: Elke bezitter van vastgoed in Turkije kan aanvraag tot staatsburgerschap op voorwaarde dat hij 5 jaar verbleef in Turkije in een aaneengesloten periode van 5 jaar. Artikel 11 van de wet 5901 somt de vereisten op voor een ononderbroken verblijfsvergunning. Er is geen minimaal bedrag voor de waarde van het vastgoed.

Geboorte: De eenvoudigste manier is om geboren te worden in een gezin met een Turkse moeder en vader. Volgens artikel 1 van de Turkse burgerschapsrichtlijn nr. 403 hebben burgers die uit een of beide Turkse ouders zijn geboren het recht om onmiddellijk staatsburgerschap te krijgen. Als een moeder en vader een succesvolle aanvraag tot staatsburgerschap gedaan hebben, geldt dit ook voor de kinderen. Iedereen die zijn Turkse nationaliteit heeft verloren, kan het opnieuw aanvragen.

Huwelijk: Veel buitenlanders hebben na 3 jaar huwelijk het staatsburgerschap verkregen van een Turks staatsburger. Bepaalde voorwaarden zijn van toepassing, waaronder samenwonen, afzien van gedrag dat de huwelijkse band zou kunnen schaden en geen bedreiging vormen voor de nationale veiligheid of openbare orde.


Het Aanvraagproces in het Algemeen

Antalya Homes team helpt u vanaf het begin tot u uw paspoorten krijgt wanneer u een vastgoed koopt voor het staatsburgerschap door te investeren.

Voor andere soorten burgerschapstoepassingen moet je je aanmelden via het lokale gouverneurschap waar je woont in Turkije of via een consulaat als je in het buitenland woont. De vereiste documenten en soorten toepassingen zijn afhankelijk van uw omstandigheden.

Ze kunnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het paspoort, geboorteakte, verblijfsvergunning, huwelijksakte, het Turkse identiteitsnummer van familieleden, foto's. Individuele aanvragers moeten ook een interview bijwonen dat in het Turks zal worden afgenomen.

De tijd die aanvragen voor burgerschap in Turkije in beslag nemen, hangt af van de specifieke omstandigheden van de aanvrager, maar updates zijn verkrijgbaar bij het ministerie van Binnenlandse Zaken. Op grond van de bepalingen en voorwaarden van de burgerschapswet nr. 5901 kunt u opnieuw een aanvraag indienen bij het gouverneurschap van uw woonplaats als uw aanvraag wordt afgewezen.


Voordelen van het Turks Staatsburgerschap

- Uw vrouw / man en/of kinderen onder de 18 jaar kunnen samen met u tegelijk het staatsburgerschap verkrijgen.
- Wanneer u een aanvraag indient voor het Turks staatsburgerschap, hoeft u uw activa of inkomsten die u momenteel in het buitenland geniet heeft niet aan te geven.
- Het is geen vereiste dat u voor een bepaalde periode in Turkije moet hebben geleefd om in aanmerking te komen voor het staatsburgerschap. U kunt gewoon in het buitenland blijven wonen en het staatsburgerschap aanvragen zodra u de verblijfsvergunning hebt.
- U kunt naar veel landen reizen zonder omslachtige visumprocessen te volgen.

Veel van deze landen staan Turkse staatsburgers toe om 30 tot 90 dagen zonder visumverplichting te verblijven en tevens verlenen sommige landen visa bij aankomst of geven een elektronische visa af bij online aanmelding.

Het Visum Liberaliserings Dialoog heeft als doel om Turkse staatsburgers visumvrij reisrecht te verlenen aan Schengen-landen, tussen Turkije en de EU. Dit plan werd in 2013 gelanceerd. Eenmaal bereikt, zullen er nog 26 Europese landen aan de lijst worden toegevoegd van 102 landen waar Turkse burgers al vrij kunnen reizen.

INVESTERINGS INSTRUMENTEN
 • inv1

  Koop Vastgoed ter Waarde van 250.000 USD

  * met een akte beperking om niet te verkopen gedurende 3 jaar

 • inv2

  Stort 500.000 USD Contant in Turkse Banken

  * met de voorwaarde om 3 jaar lang niet te kunnen intrekken

 • inv3

  Koop Overheids Obligaties ter Waarde van 500.000 USD

  * met de voorwaarde om niet te verkopen gedurende 3 jaar

 • inv4

  Koop Aandelen ter waarde van 500.000 USD in Turkse REIT's of VCT's

  * met de voorwaarde om niet te verkopen gedurende 3 jaar

 • inv5

  Maak 500.000 USD Vaste-Activa Investering

 • inv6

  Werf 50 werknemers aan in Uw Bedrijf

 

Toepassen Staatsburgerschap Programma

VISAVRIJ REIZEN

Momenteel kunnen Turkse staatsburgers naar 102 landen reizen zonder de noodzaak om een ​​omslachtig visumaanvraag proces te volgen. De overgrote meerderheid van deze landen staat toe dat Turkse staatsburgers 30 tot 90 dagen kunnen blijven zonder visumvereisten, terwijl sommige landen bij aankomst een visa verstrekken of elektronische visa afgeven bij het online aanvragen.

De Visa Liberaliserings Dialoog, bedoeld om Turkse burgers visumvrij reisrecht te verlenen naar de Schengenlanden, tussen Turkije en de EU, werd in 2013 gelanceerd. Eenmaal bereikt, zullen nog 26 Europese landen worden toegevoegd aan de lijst van 102 landen waar Turkse burgers kunnen reeds vrij reizen.


BELANRIJKE VISAVRIJE LANDEN

harita
GA NAAR
TOP