Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Centraal Gelegen Commercieel Vastgoed in Oba Alanya

Centraal Gelegen Commercieel Vastgoed in Oba Alanya, Alanya / Oba
Prijs vanaf 155.000 €Geverifieerde prijs
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Alanya / Oba
  • 60 m² - 300 m²
  • 1 km
  • 2 km
  • 41 km
Immo nr. TIC-096

Top 3 Redenen om te Kopen

• Eersteklas kwaliteitsapparatuur
• Dicht bij het busstation, het winkelcentrum en het ziekenhuis
• Winstgevende investeringsmogelijkheid

Kantoren met Zeezicht en Winkels met een Winstgevende Investeringsmogelijkheid in Oba Alanya

Commercieel vastgoed bevindt zich in Oba, Alanya. Deze regio biedt zakelijke centra, een nieuw staatsziekenhuis, een winkelcentrum, een markt, een apotheek, een restaurant, een café en de andere dagelijkse of sociale voorzieningen. De wijk Oba biedt u een rendabele investeringsmogelijkheid dankzij de centrale locatie.

Commerciële gebouwen met zeezicht bevinden zich op 1 km van het districtcentrum en de pier van Alanya, op 2 km van het strand, op 41 km van de luchthaven Alanya Gazipaşa en op 126 km van de internationale luchthaven van Antalya. Het winkelcentrum Metro en het nieuwe staatsziekenhuis liggen op 5 minuten wandelafstand van dit complex.

De bedrijfsgebouwen in Oba hebben een oppervlakte van 5200 m² en een bouwoppervlak van 4500 m² en bestaan ​​uit 120 commerciële kantoren en 14 winkels. Dit project heeft veel bouwfaciliteiten, zoals een parkeerplaats voor privé-auto's, een parkeerplaats voor buitengebruik, een moskee, een generator, een lift, een kinderspeelplaats, een apotheek, een supermarkt, een beveiligings- en beveiligingscamerasysteem.

De commerciële eigendommen variëren van 60 m² tot 300 m² met 3 werkkamers en 7 werkruimten. Commercieel vastgoed in Alanya heeft veel hoogwaardige kwalitatieve faciliteiten zoals airconditioning, wifi internet, brandmeldinstallatie en is bovendien modern ingericht.

Algemene Kenmerken van Centraal Gelegen Commercieel Vastgoed in Oba Alanya

Commerciële / Alanya / Oba

LiftIn een complexParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraAirconditioningMeubelenInternetStrand (1-5 km.)ZeezichtStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 155.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Centraal Commercieel Vastgoed dichtbij Bar Street in AlanyaCentraal Commercieel Vastgoed dichtbij Bar Street in Alanya499.000 €Centrum / AlanyaInvesteringswinkel met Hoge Huurinkomsten in AlanyaInvesteringswinkel met Hoge Huurinkomsten in Alanya995.000 €Mahmutlar / AlanyaGerestaureerd Hotel met Huurder in het Centrum van AlanyaGerestaureerd Hotel met Huurder in het Centrum van Alanya1.200.000 €30Centrum / AlanyaHotel te koop in een drukke straat in het centrum van AlanyaHotel te koop in een drukke straat in het centrum van Alanya2.095.000 €36Centrum / Alanya