Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya

Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Alanya / MahmutlarComfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoComfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoComfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoComfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoComfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoComfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoComfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoComfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoComfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoComfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoComfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoComfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoComfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoComfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoComfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoComfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoComfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoComfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoComfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoComfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Interieur Foto-1Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Interieur Foto-2Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Interieur Foto-3Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Interieur Foto-4Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Interieur Foto-5Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Interieur Foto-6Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Interieur Foto-7Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Interieur Foto-8Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Interieur Foto-9Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Interieur Foto-10Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Interieur Foto-11Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Interieur Foto-12Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Interieur Foto-13Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Interieur Foto-14Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Interieur Foto-15Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Interieur Foto-16Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Interieur Foto-17Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Interieur Foto-18Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Interieur Foto-19Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Interieur Foto-20Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Vloer Plannen-1Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Vloer Plannen-2Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya, Vloer Plannen-3
68.000 € % 7
Prijs vanaf 63.000 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Mahmutlar
 • 68 m² - 245 m²
 • 1+1, 2+1, 4+1 dp
 • 2, 3
 • 1, 2
 • 11/2016
 • 10
 • Instapklaar
 • 300 m
 • 500 m
 • 27 km
Immo nr. ALN-254

Top 3 Redenen om te Kopen

• Korte afstand tot de zee
• Dichtbij de bazaar, cafés, winkels en transportfaciliteiten
• Hotelconcept sociale gebieden

Uitstekend Vastgoed in een Verbluffend Complex in Alanya

Onroerend goed in Alanya bevindt zich op een superieure locatie in de wijk Mahmutlar. Alanya staat bekend om zijn prachtige zandstranden en biedt het hele jaar door vormen van entertainment. Het gebied trekt de aandacht van mensen van over de hele wereld.

Alanya onroerend goed in Mahmutlar ligt zeer dichtbij sociale en lokale voorzieningen, zoals supermarkten, winkelcentra, ziekenhuizen, klinieken, apotheken, scholen, moskeeën, parken en speeltuinen voor kinderen. Deze mooie appartementen liggen op slechts 300 meter van het stadscentrum en op 500 meter van het Alanya strand.

Dit moderne en instapklare complex bestaat uit 2 blokken met 60 appartementen. Het complex biedt veel geweldige faciliteiten, zoals een privéstrand, een parkeerplaats, een binnen- en een buitenzwembad met glijbanen, een gemeenschappelijke sauna, een fitnesscentrum, een fitnessruimte, een ontspanningsruimte, een goed ontworpen tuin, conciërge, liften, generator en een 24u beveiligingssysteem.

Er zijn 3 types appartementen te koop in dit complex

1 slaapkamer appartement is 68 m² met een woonkamer, een keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en een balkon.

2 slaapkamer appartementen, zijn 105-110 m² met een woonkamer, een keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en een balkon (één van de 2 slaapkamer appartementen wordt volledig gemeubileerd verkocht).

4 slaapkamer duplex appartementen zijn 230-245 m² met een woonkamer, een keuken, 2 badkamers met jacuzzi en sauna, een en-suite badkamer, een balkon en een terras. (één van de appartementen met 4 slaapkamers wordt volledig gemeubileerd verkocht).

Elk appartement is uitgerust met vele geweldige extra’s, zoals een stalen deur, keukenapparatuur met marmeren bladen, elektrische waterverwarming, warmte- en geluidsisolatie, dubbele beglazing PVC-ramen, een centraal TV satelliet-systeem en een video-intercomsysteem.

Algemene Kenmerken van Comfortabel Vastgoed met Privé Strand in Alanya

Appartement / Alanya / Mahmutlar

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinRolgordijnenTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (0-500 m.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1+1 Appartement68.000 €%763.000 €2+1 Appartement79.500 €4+1 Appartement170.000 €%21134.500 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD

Webinar About Buying Property in Turkey

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Centrale Appartementen 220 m van het Strand in AlanyaCentrale Appartementen 220 m van het Strand in Alanya62.000 €1+1, 2+1, 3+1 dpMahmutlar / AlanyaElegante Appartementen 400m van Strand in Avsallar AlanyaElegante Appartementen 400m van Strand in Avsallar Alanya61.000 €1+1, 3+1 dpAvsallar / AlanyaLuxe Appartementen te Koop in Alanya StadscentrumLuxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum63.000 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 7+1Oba / AlanyaGoed Gelegen Alanya Appartementen in Oba met Luxe DesignGoed Gelegen Alanya Appartementen in Oba met Luxe Design64.000 €1+1, 3+1 dpOba / Alanya