Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Commercieel Vastgoed in Favoriete Regio Konyaalti Antalya

Commercieel Vastgoed in Favoriete Regio Konyaalti Antalya, Antalya / KonyaaltiCommercieel Vastgoed in Favoriete Regio Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoCommercieel Vastgoed in Favoriete Regio Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoCommercieel Vastgoed in Favoriete Regio Konyaalti Antalya, Interieur Foto-1Commercieel Vastgoed in Favoriete Regio Konyaalti Antalya, Interieur Foto-2Commercieel Vastgoed in Favoriete Regio Konyaalti Antalya, Interieur Foto-3
Prijs 509.000 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Antalya / Konyaalti
  • 585 m²
  • 07/2019
  • 4
  • Instapklaar
  • 12 km
  • 2 km
  • 27 km
Immo nr. TIC-124

Top 3 Redenen om te Kopen

 Investeringsmogelijkheid
 Dicht bij alle sociale voorzieningen
 Gelegen in de gunstige regio

Gloednieuwe Commerciële Eigendom Dichtbij Dagelijkse Voorzieningen in Konyaaltı Antalya

Het commerciële vastgoed is gevestigd in Konyaaltı, Antalya. Konyaaltı is een dynamische wijk die de meeste toeristen trekt in de Middellandse Zee. Het blijft een aantrekkelijke plek met zijn sprankelende zee, natuurlijke structuur en klimaat. De wijk is een geweldige kans voor investeerders met investeringsmogelijkheden, een rijke infrastructuur, gemakkelijke toegang en een dynamisch leven. Als u wilt investeren in een commercieel onroerend goed in Antalya, is Konyaaltı een van de beste keuzes voor investeringen.

Gloednieuwe commerciële eigendom is dichtbij de hoofdweg, winkelcentra, cafes, restaurants en andere lokale faciliteiten. Winkel in Konyaaltı is 900 mt naar de hoofdweg, 2 km naar de stranden, 12 km naar het centrum van Antalya, 11 km naar Antalya Busstation, 2 km naar de Metro Markt, 7 km naar 5M Migros winkelcentrum, 13 km naar Kaleiçi (Oude stad) en 27 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Het beleggingsgoed is gelegen op de begane grond van het residentieel complex waardoor u tevens kan genieten van de voordelen van de voorzieningen zoals de parkeerplaats en de goed ontworpen tuin.

Commerciële winkel in Antalya bestaat uit 135 m² op de kelderverdieping en 450 m² op de begane grond en een totale bruikbare oppervlakte van 585 m². Commerciële winkel is zeer geschikt om zaken uit te baten zoals een restaurant, café, winkels, enz. Goed gelegen winkel is gemakkelijk toegankelijk voor klanten en medewerkers. İt heeft gezonde omgevingscondities zoals natuurlijk licht, berglucht, een gunstig klimaat en een minimaal geluidsniveau.

Algemene Kenmerken van Commercieel Vastgoed in Favoriete Regio Konyaalti Antalya

Commerciële / Antalya / Konyaalti

In een complexParkeerplaatsTuinStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 509.000 €*Prijs update op 24.09.2020 12:27:25

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commercieel Vastgoed op Centrale Locatie in AntalyaCommercieel Vastgoed op Centrale Locatie in Antalya460.200 €2+1Kaleici / AntalyaCommercieel vastgoed met huurinkomstengarantie in AntalyaCommercieel vastgoed met huurinkomstengarantie in Antalya445.900 €Konyaalti / Antalya8 Verdieping Commercieel Gebouw Hoofdstraat Antalya8 Verdieping Commercieel Gebouw Hoofdstraat Antalya613.100 €Centrum / AntalyaGoed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici AntalyaGoed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici Antalya625.000 €Kaleici / Antalya