Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Commercieel Vastgoed in Kepez

Commercieel Vastgoed in Kepez, Antalya / KepezCommercieel Vastgoed in Kepez, Antalya / Kepez - videoCommercieel Vastgoed in Kepez, Antalya / Kepez - videoCommercieel Vastgoed in Kepez, Interieur Foto-1Commercieel Vastgoed in Kepez, Interieur Foto-2Commercieel Vastgoed in Kepez, Interieur Foto-3Commercieel Vastgoed in Kepez, Interieur Foto-4Commercieel Vastgoed in Kepez, Interieur Foto-5
Prijs vanaf 136.300 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Antalya / Kepez
  • 331 m² - 1241 m²
  • 06/2016
  • UITVERKOCHT
  • 5 km
  • 10 km
  • 6 km
Immo nr. TIC-031

Onroerend Goed te koop in Kepez

Een commercieel onroerend goed te koop op een nieuwe ontwikkeling en rustige omgeving in Kepez, Antalya. Een groot commercieel vastgoed van een gerenommeerde en vertrouwde de bouw. Deze accommodatie ligt dicht bij de vele sociale voorzieningen zoals scholen, markten, ziekenhuizen, parken, de belangrijkste straat, cafés, restaurants en het openbaar vervoer. De nieuw gebouwde 'Kepez Staatsziekenhuis' ligt op slechts 300 meter afstand van deze commerciële eigenschappen. Er zijn veel residentieel complex in deze regio. Deze commerciële eigenschappen zijn 10 km naar het beroemde strand van Konyaalti, 5 km naar het centrum en 6 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Deze onroerend zijn gelegen in een luxe wooncomplex. Er zijn 7 units commercieel onroerend goed in dit complex. Het zal dienen om veel appartementen en huizen in hetzelfde complex. Onroerend zijn gebouwd op 331-1241 m² oppervlakte.

Een investering kans om niet te missen.

Deze woning is UITVERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Commercieel Vastgoed in Kepez

Commerciële / Antalya / Kepez

ParkeerplaatsBeveiliging 7/24TuinInternetLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 136.300 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
KRIJG GRATIS BROCHUREKRIJG GRATIS BROCHURE Commercieel Vastgoed in KepezCommercieel Vastgoed in Kepez
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commercieel onroerend goed op een centrale locatie in AntalyaCommercieel onroerend goed op een centrale locatie in Antalya133.800 €Centrum / AntalyaCommerciële Winkels te Koop in Antalya KepezCommerciële Winkels te Koop in Antalya Kepez114.000 €Kepez / AntalyaCommerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya TurkijeCommerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije227.900 €Centrum / AntalyaAan de Weg Gelegen Commerciële Winkel in Antalya KepezAan de Weg Gelegen Commerciële Winkel in Antalya Kepez246.800 €Kepez / Antalya