Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Commercieel Vastgoed voor Investering in Antalya

Commercieel Vastgoed voor Investering in Antalya, Antalya / Lara
Prijs 236.800 €
  • Algemeen Details
  • Antalya / Lara
  • 170 m²
  • 2017
  • Instapklaar
  • 5 km
  • 1 km
  • 12 km
Immo nr. TIC-063

Excellente Gelegenheid tot het Verwerven van een Onroerend Goed Investering in Turkije

Interessante commerciële panden te koop gelegen in de wijk Lara, Antalya. De regio is zowel populair als toeristische bestemming en als  residentieel gebied dankzij zijn unieke ligging waaronder de nabijheid van de luchthaven.  Op korte afstand vindt u het strand en lokale voorzieningen zoals supermarkten, shoppingcentra, restaurants, cafe's, scholen etc. De wijk Lara trekt toeristen én investeerders aan uit heel Turkije en diverse Europese landen. Met deze investering in Lara kan u hoge huurinkomsten verwerven zowel op korte als op lange termijn.

Het commercieel Turks onroerend goed bevindt zich op 100 m van het Laura Shopping Center, Shemall Shopping Center en Medical Park hospitaal, op 1 km van de zee, op 5 km van Antalya stad en op wandelafstand naar alle andere voorzieningen. De internationale luchthaven van Antalya ligt op 12 km.

Deze commerciële eigendom maakt deel uit van een luxe complex gelegen aan een hoofdstraat. Alle winkels in dit complex beschikken over een tuin, lift, generator, airconditioning, aardgas, centraal systeem, beveiligingssysteem met camera en een eigen parking.

3 Eenheden van winkels te koop

3 eenheden  3+1 winkels  ad 170 m² totale oppervlakte gelegen op de bovenste verdieping van het complex. Er bevinden zıch huurders in de 3+1 winkels.

Als u een investering in vastgoed in Turkije wil doen, is dit een niet te missen kans !

Algemene Kenmerken van Commercieel Vastgoed voor Investering in Antalya

Commerciële / Antalya / Lara

LiftOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinAirconditioningTV SatellietStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 236.800 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Winkels en Kantoren in de Commerciële Zone van AntalyaWinkels en Kantoren in de Commerciële Zone van Antalya231.000 €Altinova / AntalyaCommercieel Onroerend Goed te koop in KepezCommercieel Onroerend Goed te koop in Kepez176.000 €Kepez / AntalyaCommercieel Vastgoed in Lara, Antalya met AardgasCommercieel Vastgoed in Lara, Antalya met Aardgas246.700 €Lara / AntalyaKlaar Duplex Kantoor aan de Hoofdstraat in LaraKlaar Duplex Kantoor aan de Hoofdstraat in Lara246.700 €Lara / Antalya
Werken Bij Ons? Welkom!