Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Commerciële winkels in een project voor gemengd gebruik in Atakoy

Commerciële winkels in een project voor gemengd gebruik in Atakoy, Istanbul / BakirkoyCommerciële winkels in een project voor gemengd gebruik in Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoCommerciële winkels in een project voor gemengd gebruik in Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoCommerciële winkels in een project voor gemengd gebruik in Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoCommerciële winkels in een project voor gemengd gebruik in Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoCommerciële winkels in een project voor gemengd gebruik in Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoCommerciële winkels in een project voor gemengd gebruik in Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoCommerciële winkels in een project voor gemengd gebruik in Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoCommerciële winkels in een project voor gemengd gebruik in Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoCommerciële winkels in een project voor gemengd gebruik in Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoCommerciële winkels in een project voor gemengd gebruik in Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoCommerciële winkels in een project voor gemengd gebruik in Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoCommerciële winkels in een project voor gemengd gebruik in Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoCommerciële winkels in een project voor gemengd gebruik in Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoCommerciële winkels in een project voor gemengd gebruik in Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - video
Prijs vanaf 216.200 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Istanbul / Bakirkoy
  • 60 m² - 3031 m²
  • 2019
  • Klaar om te verhuizen
  • 5 km
  • 40 km
Immo nr. IST-531

Top 3 redenen om te kopen

• Instapklaar, onmiddellijke eigendomsakte
• Perfecte locatie direct naast snelweg E-5
• Winkels met diverse m²

Commercieel vastgoed in een project voor gemengd gebruik in Atakoy, Istanbul

De commerciële panden die te koop staan in Istanbul zijn gelegen in Atakoy, direct naast de E-5 snelweg en een minibushalte. De commerciële winkels liggen ook naast de luchthaven Ataturk. De commerciële winkels zijn 500 meter van Istanbul Kultur University, 750 meter van Istanbul World Trade Center en CNR-EXPO Fair Centre, 5 km naar Atakoy Yatch Marina en Florya Ataturk Forest, 8 km naar TEM Highway, 12 km naar de Gouden Hoorn, en 15 km naar het Taksimplein.

Commerciële winkels bevinden zich in een wooncomplex voor gemengd gebruik met een terrein van 8000 m². Het project bestaat uit 2 blokken van 16 verdiepingen en heeft in totaal 302 appartementen en 20 winkels. Het instapklare project heeft binnen- en buitenparking, 7/24 technische ondersteuning, beveiligingscamera's en beveiliging voor de bewoners en winkeliers.

Algemene Kenmerken van Commerciële winkels in een project voor gemengd gebruik in Atakoy

Commerciële / Istanbul / Bakirkoy

In een complexOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24Beveiligingscamera
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 216.200 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Winkels die Huurinkomsten Garanderen in IstanbulWinkels die Huurinkomsten Garanderen in Istanbul206.200 €Beylikduzu / IstanbulWinstgevende commerciële eigendommen in Bahcesehir IstanbulWinstgevende commerciële eigendommen in Bahcesehir Istanbul201.800 €Bahcesehir / IstanbulCentralt beläget investeringsbutik i Turkiet İstanbulCentralt beläget investeringsbutik i Turkiet İstanbul217.600 €Kadikoy / IstanbulCommerciële winkels naast het metrostation in BağcılarCommerciële winkels naast het metrostation in Bağcılar278.400 €Bagcilar / Istanbul