Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

De Nieuwe Hogesnelheidstrein Verbindt Middellandse Zee naar Marmara

28.2.2017

Antalya naar Istanbul: 5 Uur

Spoorweg systeem blijft een rijzende ster in Turkije. De hogesnelheidstrein verbindt bijna alle steden met elkaar of Europese landen. Dankzij de nieuwe hogesnelheidstrein, het is erop gericht dat de afstand tussen Istanbul en Antalya is 5 uur. 

The High-Speed Train Connects Mediterranean to Marmara

Tijdens zijn bezoek aan TÜLOMSAŞ(Locomotief en Motor Industry Company van Turkije) Vervoer, Maritieme Aangelegenheden en Communicatie Minister Ahmet Arslan gave goed nieuws over de hogesnelheidstrein lijnen in Turkije. Hij verklaarde dat elke dag meer en meer individuen kiezen de hogesnelheidstrein en beweerde dat nieuwe lijnen worden gevestigd.

Hij geopenbaard nieuwe plannen van de oprichting van een nieuwe route de centrale-Anatolische regio Eskişehir naar Middellandse-Zeegebied van Antalya met Aegean stad Afyonkarahisar. Antalya en de hele mediterrane regio zal veel dichter bij de rest van Turkije. Deze innovatie zal helpen te gemakkelijk de last van zware luchtverkeer van Antalya en maakt de stad meer rendabel.

Eskişehir werd al het epicentrum van spoorweg systeem als de stad verbindt met İstanbul, Bilecik, en Kocaeli. Arslan gericht op op de ontwikkeling van Eskişehir's door vermelding ‘Het is erg belangrijk te creëren een corridor voor Eskisehir en Antalya. Wij willen Eskişehir zijn een verbindingspunt tussen het Zuiden en het Noorden.’

Terwijl Antalya staat als een stralende ster met de stadsplanning projecten en investeringen voor de toekomst als de Tunektepe Kabelwagen, Boğaçay Project, het zal zijn ook een gemakkelijk toegankelijke toerismecentrum.

4 Uur van Istanbul naar Ankara

De hogesnelheidstrein lijn van Istanbul naar Ankara creëerde een groot sensatie toen het werd geopend in 25 Juli 2016. Deze innovatie minimaliseert de afstand tussen de twee groot steden van Turkije. De trein, die snijden de afstand tussen de twee steden  tot 4 uur versnelt tot 250 kilometer per uur. De lijn omvat de stations van Ankara, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Pamukova, Sapanca, Izmit, Gebze, and Pendik.

Ahmet Arslan beweerde dat Turkije had de 6 in Europa en 8 in de wereld in termen van het gebruik en de productie van snelheidstreinen geworden. Hij voegde eraan toe de snelheid treinen zouden worden verkregen in Turkije en geëxporteerd naar de rest van de wereld. "We moeten TÜLOMSAŞ te steunen ten koste van alles" gaf de minister.

De Poorten van Europa Geopend met de Nieuwe Istanbul-Sofia Express

De hogesnelheidstrein lijn niet alleen verbinding Antalya naar de andere steden maar ook het zal verbinden de toeristische stad naar het Europese continent.

Arslan toegevoegd de Istanbul-Sofia express is al begonnen bedrijfs- in 20 Februari 2017. Met de nieuwe uitbreiding van Kapikule frontier station naar Istanbul, zou er geen behoefte voor het overbrengen tot de bus wanneer vanuit Sofia. Arslan vervolgde hij zijn verklaring met te zeggen ‘Een overeenkomst tussen Bulgaarse Rail Lines en Staatsspoorwegen van Turkije is opgetreden. De Express reist tussen Sofia en Istanbul elke dag dankzij dit samenwerking. De trein bestaat uit twee wagens, twee wagon-lits en een couchetterijtuig automatisch.’

Halkalı, Istanbul is het eerste station van Sofia-Istanbul express. ‘De trein begint met zijn reis vanuit Istanbul op 22:40. Een andere trein begint uit Sofia op 9:00. De reizen duurt ongeveer 9 uur en 50 minuten.’ hij verklaarde in zijn aankondiging. Arslan toegevoegd hun doelstellingen verbinden Istanbul - Belgrado en Istanboel - Boekarest lijnen met deze uitdrukkelijke lijn.

Je misschien jezelf afvragen; "Waarom Turkije? " Het antwoord is heel eenvoudig. Toerisme en vastgoedsectoren in Turkije dat zijn een stijgende zal zijn een meer geprefereerde gewest dag voor dag voor beleggers en vakantiegangers met innovaties worden gemaakt.

Immo Nieuws4.7.2020
Auto kopen in Turkije en reizen naar Turkije
16.6.2020
Internationale Vluchten Begint naar Turkije
19.5.2020
Turkije kondigt het COVID-19 normalisatie plan aan
25.4.2020
Hoe vecht Turkije tegen COVID-19?
21.3.2020
Covid-19 en de Effecten Ervan op de Turkse Vastgoedmarkt
2.3.2020
Wintervakantie van een Week in Antalya
28.1.2020
GİGDER - Internationale Promotieorganisatie voor Onroerend goed Opgericht
1.1.2020
Een Nieuwe Reglementering: Energie Prestatie Certificaat Vereiste
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP