Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara

Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Ankara / CankayaGerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Ankara / Cankaya - videoGerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Ankara / Cankaya - videoGerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Ankara / Cankaya - videoGerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Ankara / Cankaya - videoGerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-1Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-2Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-3Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-4Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-5Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-6Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-7Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-8Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-9Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-10Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-11Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-12Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-13Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-14Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-15Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-16Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-17Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-18Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-19Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-20Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara, Interieur Foto-21
Prijs 319.300 €
 • Algemeen Details
 • 6++
 • ZONDER COMISSIE
 • Ankara / Cankaya
 • 332 m²
 • 6+1
 • 4
 • 2
 • 2005
 • 4
 • Klaar om te verhuizen
 • 16 km
 • 40 km
Immo nr. ESB-0004

Top 3 redenen om te kopen

• Prestigieus gebied
• Een van de mooiste huizen in de regio
• Gerenoveerd en goed onderhouden

Uniek huis met 6 slaapkamers en een bar in de open lucht op een prestigieuze locatie in Ankara

Gerenoveerd huis te koop is gelegen op een van de meest prestigieuze locaties in Ankara Ümitköy. Het huis te koop in Ümitköy ligt op 1,5 km van het winkelcentrum, 2 km van het metrostation, 8 km van het stadsziekenhuis Atatürk, 12 km van de regio Çukurambar-Söğütözü, 16 km van Kızılay, 18 km van Çankaya Atakule en 40 km naar de luchthaven van Esenboğa.

De semi-vrijstaande woning met 4 verdiepingen heeft een oppervlakte van 332 m² en een gebruiksoppervlakte van 400 m². Huis te koop in Ankara is volledig gerenoveerd en in perfecte staat. In de woning is een extra fitnessruimte en een technische installatieruimte aanwezig. Het huis te koop wordt ondersteund door 24/7 beveiligingscamera's en heeft een nooduitgang. In de voortuin van de woning bevindt zich een speciaal ontworpen barunit met een schuifdaksysteem.

De unieke villa te koop bestaat uit 6 kamers, een woonkamer, 2 keukens, 2 balkons en 4 badkamers.

Het huis te koop in Ankara is uitgerust met eersteklas massieve parketvloeren, vloerverwarmingssystemen en keukenapparatuur van de beste kwaliteit. Het unieke huis dat te koop staat, biedt een comfortabel leven met zijn indrukwekkende ontwerp en uitstekende interieurkenmerken.

Algemene Kenmerken van Gerenoveerd huis te koop met luxe design in Ankara

Villas / Ankara / Cankaya

FitnessBeveiligingscameraTuinDoucheKeukenapparatuurBalkonAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 319.300 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties