Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

We keep working at home!

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Gezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul

Gezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Istanbul / GaziosmanpasaGezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Istanbul / Gaziosmanpasa - videoGezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Istanbul / Gaziosmanpasa - videoGezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Istanbul / Gaziosmanpasa - videoGezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Istanbul / Gaziosmanpasa - videoGezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Istanbul / Gaziosmanpasa - videoGezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Istanbul / Gaziosmanpasa - videoGezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Istanbul / Gaziosmanpasa - videoGezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Istanbul / Gaziosmanpasa - videoGezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Istanbul / Gaziosmanpasa - videoGezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Istanbul / Gaziosmanpasa - videoGezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Istanbul / Gaziosmanpasa - videoGezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Istanbul / Gaziosmanpasa - videoGezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Istanbul / Gaziosmanpasa - videoGezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Bouw Fotos-1Gezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Bouw Fotos-2Gezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Bouw Fotos-3Gezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Bouw Fotos-4Gezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Vloer Plannen-1Gezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Vloer Plannen-2Gezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Vloer Plannen-3Gezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Vloer Plannen-4Gezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Vloer Plannen-5Gezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul, Vloer Plannen-6
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Gaziosmanpasa
 • 97 m² - 156 m²
 • 2+1, 3+1
 • 2
 • 2, 4
 • 06/2019
 • 18
 • Onder constructie
 • 6 km
 • 20 km
Immo nr. IST-250

Top 3 Redenen om te Kopen

Staatsgarantie
• Aan TEM snelweg welke Azië met Europa verbindt
• 10.000 m² landschapsgebied

Appartementen met Investeringsmogelijkheid in het Hart van de Stad

De appartementen van Istanbul liggen aan de TEM-snelweg, de weg die Europa en Azië verbindt in Gaziosmanpaşa. Deze regio is de afgelopen jaren het grootste district van Istanbul geworden met ee ngroeiende bevolking. Er zijn vele luxe woningbouwprojecten. Gaziosmanpaşa is een van de belangrijkste plaatsen geworden voor stedelijke transformatie en investeerders.

Luxe appartementen in Istanbul liggen dichtbij veel voorzieningen, zoals de belangrijkste verkeersaders, school, ziekenhuis, winkels, cafés, restaurants, uitgaansgebieden en nog veel meer. Deze appartementen liggen op 2 km van het Vialand Thema Park, op 9 km van de snelweg E5, op 20 km van de internationale luchthaven Atatürk, op 6 km van de zee en op 450 m van de TEM-snelweg. Het ligt ook op 5 minuten van Maslak, op 2 minuten van het metrostation en op 10 minuten van de Fatih Sultan Mehmetbrug.

Ziekenhuizen in de regio: privaat European Meditern medisch centrum Başarı hospitaal, Bahat hospitaal, Bilge hospitaal, privaat Ortomedica hospitaal, Asya hospitaal, Baypark hospitaal, privaat Alibey hospitaal, Güçlü Surgical medisch centrum en İstanbul Şafak hospitaal.

Scholen in de regio: privé Atabek College, Mavigün college, Gaziosmanpaşa Doğa college, Haliç universiteit, Nişantaşı universiteit en İstanbul Commerce universiteit.

Winkelcentra in de regio: Venezia Mega Outlet, Neva, Vialand, Point Bornova en White Hill.

Het luxe complex aan de TEM snelweg is gebouwd op 18.621 m² landoppervlakte. Het complex bestaat uit 6 blokken met 18 verdiepingen met een totaal van 612 appartementen en 3 commerciële eenheden. De tuinblokken van dit complex bieden een levendig en kleurrijk leven samen met de winkelstraat. Bovendien bieden de panoramische blokken een geweldig uitzicht op de stad en het bos. Deze appartementen zijn zo ontworpen dat de meest comfortabele leefruimte wordt geboden die mogelijk is. Te verkrijgen in 2+1, 3+1 en 4+1 opties.

Het meest prestigieuze complex van Gaziosmanpaşa bevat vele privileges, zoals een goed ontworpen tuin, een overdekte autoparkeerplaats, een fitnesscentrum, twee overdekte (gescheiden man/vrouw) zwembaden, een Turks bad, een sauna, een stoombad, een fitnesscentrum, een pilatesstudio, een recreatieterras, een overdekt cafetaria, wandelpad en kinderspeelplaatsen, lift, bliksemafleider, generator, hydrofoor, technische dienst, veilig toegangssysteem, 24/7u bewakingscamerasysteem en beveiliging. Het bevat tevens een winkelstraat met 17 winkels, cafés en restaurants. Er bevindt zich tevens een school, een sportcentrum en een moskee.

Er zijn 2 types beschikbare appartementen in dit complex

Appartementen met 2 slaapkamers zijn 97-113 m² met een woonkamer, een open of een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en 2 gesloten balkons. (Sommige van de appartementen met 2 slaapkamers hebben een balkon.)

3 slaapkamer appartementen zijn 118-156 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte, 2 gesloten balkons en 2 balkons.

Alle appartementen hebben een stalen deur, keukenapparatuur, garderobekamer, aardgas, warmte- en geluidsisolatie, centrale kabel-tv, TV-satellietsysteem, centraal warm water, glasvezel-internetinfrastructuur en een douchecabine.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

Algemene Kenmerken van Gezellige Appartementen aan de Snelweg TEM in Istanbul

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinKleedkamerTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenAparte keukenStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Moderne Appartementen op de Gewenste Locatie van EsenyurtModerne Appartementen op de Gewenste Locatie van Esenyurt33.600 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Esenyurt / IstanbulLuxe Istanbul Appartementen Wandelafstand Alle VoorzieningenLuxe Istanbul Appartementen Wandelafstand Alle Voorzieningen39.200 €1+1, 2+1Esenyurt / IstanbulKwaliteitsappartementen Nabij Voorzieningen in IstanbulKwaliteitsappartementen Nabij Voorzieningen in Istanbul39.200 €1+1, 2+1Esenyurt / IstanbulIstanbul Appartementen in een Natuurvriendelijk ComplexIstanbul Appartementen in een Natuurvriendelijk Complex40.500 €1+1, 2+1Esenyurt / Istanbul