Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Goed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici Antalya

Goed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici Antalya, Antalya / KaleiciGoed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoGoed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoGoed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoGoed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici Antalya, Interieur Foto-1Goed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici Antalya, Interieur Foto-2Goed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici Antalya, Interieur Foto-3
Prijs 625.000 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Antalya / Kaleici
  • 1951
  • Instapklaar
  • 400 mt
  • 16 km
Immo nr. TIC-100

Top 3 Redenen om te Kopen

• In het centrum van de stad
• Geschikt voor investering
• Gerenoveerd en niet duur

Winstgevend Vastgoed Geschikt voor Hotel, Café en Alle Commerciële Types in Kaleici

Winstgevend vastgoed is gelegen op een geweldige locatie in Kaleici, in de wijk Kılıçarslan. De regio, die in principe het hart van Antalya stad is, is gekend omwille van de nabijheid van alle sociale voorzieningen in Antalya. In Kaleici wordt u omringd door historische, culturele en natuurlijke bronnen. Als u in Antalya wilt investeren, is Kaleici de beste keuze voor u.

Het commerciële vastgoed in Antalya ligt op 16 km van de internationale luchthaven van Antalya, op 400 meter van de zee en op 500 meter van de Hadrianus kasteelpoort. Er zijn veel sociale en dagelijkse voorzieningen zoals restaurants, cafés, winkels, bars, transportfaciliteiten en parken.

Het hotel en de restaurants zijn tezamen te koop.

Het hotelgebiedt bedraagt 166 m² en heeft een gebruiksoppervlakte van 212 m². Het hotel bestaat uit 2 verdiepingen met 6 kamers, maar u kan 2 kamers toevoegen. De keuken bedraagt 30 m², 2 badkamers gescheiden voor vrouwen en mannen op de begane grond en opslagruimte in de kelderverdieping. Het hotel beschikt over een terras. De binnenruimte van het restaurant bedraagt 69 m². Het hotel werd in 2018 volledig gerenoveerd.

De 2 separate commerciële eenheden kunnen worden omgevormd tot een hotel met in totaal 11 kamers en ongeveer 110 mt aan gemeenschappelijke tuinen. Het gebied voor de straat waar het onroerend goed zich bevindt is een van de grootste gebieden in Kaleiçi en er kan buiten worden geserveerd voor ongeveer 70 zitplaatsen. Het commerciële vastgoed beschikt over een tuin, beveiligingscamerasysteem, meubilair, internet, douchecabine in hotelruimten, TV-satellietsysteem en zonnepaneel.

*De maandelijkse huurinkomsten liggen tussen 20.000 TL - 25.000 TL. Als u in Antalya wilt investeren, is dit commercieel onroerend goed een onmisbare keuze voor u.

Algemene Kenmerken van Goed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici Antalya

Commerciële / Antalya / Kaleici

ParkeerplaatsBeveiliging 7/24TuinTV SatellietDoucheMeubelenKeukenapparatuurBalkonAparte keukenStrand (0-500 m.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 625.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
8 Verdieping Commercieel Gebouw Hoofdstraat Antalya8 Verdieping Commercieel Gebouw Hoofdstraat Antalya609.800 €Centrum / AntalyaInvesteringsvastgoed met hoge signagewaarde in AntalyaInvesteringsvastgoed met hoge signagewaarde in Antalya570.000 €Konyaalti / AntalyaCommercieel Gebouw in het Industriegebied van Antalya KepezCommercieel Gebouw in het Industriegebied van Antalya Kepez692.900 €Kepez / AntalyaCommercieel Vastgoed op Centrale Locatie van AntalyaCommercieel Vastgoed op Centrale Locatie van Antalya981.200 €Centrum / Antalya