Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Goed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust

Goed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Alanya / KargicakGoed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Alanya / Kargicak - videoGoed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Alanya / Kargicak - videoGoed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Alanya / Kargicak - videoGoed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Alanya / Kargicak - videoGoed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Alanya / Kargicak - videoGoed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Alanya / Kargicak - videoGoed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Alanya / Kargicak - videoGoed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Alanya / Kargicak - videoGoed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Alanya / Kargicak - videoGoed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Alanya / Kargicak - videoGoed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Alanya / Kargicak - videoGoed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Alanya / Kargicak - videoGoed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Alanya / Kargicak - videoGoed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Alanya / Kargicak - videoGoed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Alanya / Kargicak - videoGoed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Interieur Foto-1Goed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Interieur Foto-2Goed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Interieur Foto-3Goed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Interieur Foto-4Goed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust, Interieur Foto-5
Prijs vanaf 89.500 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Kargicak
 • 69 m²
 • 1+1
 • 1
 • 1
 • 04/2018
 • 6
 • Instapklaar
 • 20 km
Immo nr. ALN-314

Top 3 Redenen om te Kopen

• Adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee
• Luxe residentieel complex aan de eerste kustlijn in Alanya
• Centrale locatie

Ontzagwekkend Vastgoed met Zicht op de Middellandse Zee op de Eerste Kustlijn in Kargıcak Centrum

De accommodatie met uitzicht op de Middellandse Zee bevindt zich in Alanya, het centrum van Kargıcak aan de kust. Alanya is het belangrijkste toeristisch centrum in Turkije. Deze wijk is beroemd om zijn stranden, verschillende activiteiten, het sociale leven en natuurlijke schoonheid. Tegenwoordig heeft Alanya een hoog investeringspotentieel in de vastgoedsector dankzij de grote voorkeur van veel mensen. Als u besluit te beleggen, kijk dan vooral naar Alanya-panden te koop.

De instapklare woningen bieden hoge investeringsmogelijkheden dankzij de centrale ligging aan zee. Alle sociale en lokale voorzieningen zoals school, winkel, ziekenhuis, café, restaurant en apotheek liggen op korte afstand van de appartementen. De internationale luchthaven van Antalya ligt op 140 km, de luchthaven Gazipaşa-Alanya op 20 km, het centrum van Mahmutlar op 4 km, het centrum van Alanya op 12 km en het Cleopatrastrand op 13 km afstand van deze appartementen.

Het wooncomplex met 6 verdiepingen is gebouwd op een terrein van 2.170 m². Het complex bestaat uit 2 blokken met in totaal 32 appartementen. Het complex heeft algemene en sociale voorzieningen zoals de wandelpaden, grote parken en tuinen, een sportterrein in het bos, een buitenzwembad, een vitaminebar, een sauna, een Turks bad, een jacuzzi, massage- en stoombaden, ontspanningsruimtes, een fitnesscentrum, een café, restaurants, tafeltennis, biljart, kinderspeelplaatsen, generator, gratis internet in de gemeenschappelijke ruimtes, technische diensten, lift, parkeerplaatsen buiten, 24/7 beveiligingssysteem en een videosysteem met gesloten circuit.

Er zijn 4 types beschikbare appartementen in het complex

1 slaapkamer appartementen zijn 69-85 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

Appartementen met 2 slaapkamers zijn 108 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en 2 balkons.

2 slaapkamer duplexen zijn 170-180 m² met een woonkamer, een open keuken, 2 badkamers, een en-suite badkamer, een balkon en een terras.

3 slaapkamer duplexen zijn 226 m² met een woonkamer, een open keuken, 2 badkamers, een en-suite badkamer, een garderobekamer, 2 balkons en een terras.

Seaside appartementen bieden luxe en kwaliteit van leven. Elk appartement heeft een goed ontwikkelde infrastructuur. Deze appartementen hebben een speciaal ontworpen keuken, centraal TV-satellietsysteem, warm water, airconditioning in elke kamer, stalen deur, brede en schuivende balkondeuren met uitzicht op de zee, gelakte interne deuren, aluminium raam, automatische zonwering, led- en spotverlichting, video intercom, internet, warmte-isolatie en douchecabine.

Algemene Kenmerken van Goed Gelegen Vastgoed in Alanya Kargicak bij de Kust

Appartement / Alanya / Kargicak

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinAirconditioningKleedkamerRolgordijnenTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenAan het StrandZeezichtStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 89.500 €*Prijs update op 28.06.2021 18:04:11

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxe Winstgevende Investerings Appartementen in AlanyaLuxe Winstgevende Investerings Appartementen in Alanya89.000 €2+1Oba / AlanyaCentrale Appartementen 300 Meter van de Zee in AlanyaCentrale Appartementen 300 Meter van de Zee in Alanya89.000 €2+1, 2+1 dp, 3+1 dpMahmutlar / AlanyaCleopatra Alaiye ResidenceCleopatra Alaiye Residence90.000 €1+1Centrum / AlanyaAppartementen met Uitzicht op de Stad en de Natuur in AlanyaAppartementen met Uitzicht op de Stad en de Natuur in Alanya90.000 €1+1, 2+1, 2+1 dp, 3+1 dpKargicak / Alanya