Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Hele Gebouw met Hoge Investeringsmogelijkheid in Antalya

Hele Gebouw met Hoge Investeringsmogelijkheid in Antalya, Antalya / Lara
: op aanvraag
  • Algemeen Details
  • Antalya / Lara
  • 950 m²
  • 3
  • UITVERKOCHT
  • 8 km
  • 2 km
  • 10 km
Immo nr. TIC-075

Commercieel gebouw is gelegen in een goed ontwikkelde wijk van Lara, Güzeloba. Güzeloba is de favoriete regio voor winstgevende investeringen. Deze regio staat bekend als de drukste wijk van Lara. Het gebouw met hoge investeringsmogelijkheden ligt zeer dicht bij de markt, het postkantoor, de school, het ziekenhuis en het winkelcentrum.

Het hele gebouw in Lara ligt op 2 km van de zee, op 10 km van de internationale luchthaven van Antalya, op 3 km van het winkelcentrum Terracity en op 8 km van het stadscentrum.

Het commerciële gebouw met 3 verdiepingen bestaat uit de kelder, de begane grond, de 2 verdiepingen, de mezzanine, het terras en het heeft een oppervlakte van 950 m². Dit gebouw heeft een lift en een parkeerplaats in de openlucht. Het hele gebouw heeft de totale maandelijkse huurinkomsten van 15.000 TL.

DİT COMPLEX İS UİTVERKOCHT

Algemene Kenmerken van Hele Gebouw met Hoge Investeringsmogelijkheid in Antalya

LiftParkeerplaatsStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Centraal Gelegen Kantoor met Uitkijk op Hoofdstraat AntalyaCentraal Gelegen Kantoor met Uitkijk op Hoofdstraat Antalya144.800 €Centrum / AntalyaCentraal Gelegen Commerciële Winkel in Antalya KizilarikCentraal Gelegen Commerciële Winkel in Antalya Kizilarik157.300 €Centrum / AntalyaCommerciële Winkels te Koop in Antalya KepezCommerciële Winkels te Koop in Antalya Kepez201.100 €Kepez / AntalyaCommercieel Kantoor Zakelijke Huurder in Lara AntalyaCommercieel Kantoor Zakelijke Huurder in Lara Antalya201.100 €Lara / Antalya
Werken Bij Ons? Welkom!