Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Hele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya

Hele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Antalya / KonyaaltiHele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoHele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoHele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoHele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoHele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoHele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoHele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoHele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoHele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoHele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoHele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoHele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoHele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Bouw Fotos-1Hele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Bouw Fotos-2Hele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Bouw Fotos-3Hele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Bouw Fotos-4Hele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Bouw Fotos-5Hele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Bouw Fotos-6Hele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Bouw Fotos-7Hele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Bouw Fotos-8Hele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Bouw Fotos-9Hele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Bouw Fotos-10Hele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Bouw Fotos-11Hele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Bouw Fotos-12Hele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Bouw Fotos-13Hele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya, Bouw Fotos-14
Prijs 1.357.100 €
  • Algemeen Details
  • Makelaarskosten 2%
  • Antalya / Konyaalti
  • 783 m²
  • 06/2021
  • 4
  • In opbouw
  • 12 km
  • 3 km
  • 26 km
Immo nr. AYT-1051

Top 3 redenen om te kopen

• Dicht bij sociale voorzieningen
• Zakelijke huurder
• Investeringsmogelijkheid

Geheel gebouw te koop met 16 appartementen en commerciële winkel in Antalya, Turkije

Het hele gebouw te koop is gelegen in de wijk Hurma, Konyaalti. Het hele gebouw te koop in Antalya, Turkije ligt op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen zoals markten, banken, scholen, apotheken en ziekenhuizen. Het ruime gebouw ligt op 3 km van het Konyaalti-strand, 6 km naar het Migros-winkelcentrum 5M, 8 km naar Antalya aquarium en Beach Park, 10 km naar Antalya Museum, 12 km naar het stadscentrum, 13 km naar Kaleiçi (Oude stad), en 26 km naar Antalya Internationaal vliegveld.

Het gebouw heeft een terrein van 783 m² en heeft in totaal 16 appartementen variërend van 1+1 tot 3+1, en een commerciële winkel. Het gebouw heeft een parkeerplaats buiten, een lift, een goed onderhouden tuin, een zwembad, 24/7 beveiligingscamera's en een beveiligingskast.

De commerciële winkel heeft een oppervlakte van 250 m².

Soorten eigenschappen

Appartementen met 1 slaapkamer hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

Appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een en-suite en een balkon.

Duplex appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken, 2 badkamers, een en-suite, een balkon en een terras.

Duplex appartementen met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken, 2 badkamers, een en-suite, een balkon en een terras.

De appartementen zijn voorzien van stalen deuren, vestiaires, aardgas, combikachels, spot- en ledverlichting, video-intercomsystemen, airconditioning in elke kamer, internet, ingebouwde keukens, tv-satellietsystemen en zonwering.

Opmerking: Tijdens de verkoop wordt de commissie van de makelaar in rekening gebracht door de koper.

Algemene Kenmerken van Hele gebouw te koop met zakelijke huurder in Antalya

Appartement / Antalya / Konyaalti

LiftZwembadParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 1.357.100 €*Prijs update op 1.12.2020 13:49:59

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Opmerkelijke Zeezijde Appartementen in Antalya TurkijeOpmerkelijke Zeezijde Appartementen in Antalya Turkije550.000 €3+1, 4+1Konyaalti / AntalyaGemeubileerd appartement op een toplocatie in AntalyaGemeubileerd appartement op een toplocatie in Antalya522.300 €3+1 Centrum / Antalya