Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova

Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Yalova / CentrumHuizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Yalova / Centrum - videoHuizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Yalova / Centrum - videoHuizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Yalova / Centrum - videoHuizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Yalova / Centrum - videoHuizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Yalova / Centrum - videoHuizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Yalova / Centrum - videoHuizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Yalova / Centrum - videoHuizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Yalova / Centrum - videoHuizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Yalova / Centrum - videoHuizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Yalova / Centrum - videoHuizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Yalova / Centrum - videoHuizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Yalova / Centrum - videoHuizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Yalova / Centrum - videoHuizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-1Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-2Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-3Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-4Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-5Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-6Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-7Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-8Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-9Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-10Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-11Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-12Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-13Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-14Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-15Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-16Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-17Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-18Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-19Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-20Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova, Interieur Foto-21
Prijs vanaf 268.300 €
 • Algemeen Details
 • 5+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Yalova / Centrum
 • 390 m²
 • 5+1 trplx
 • 2, 3
 • 3
 • 12/2019
 • 3
 • Klaar om te verhuizen
 • 2.5 km
 • 3 km
 • 40 km
Immo nr. YLV-021

Top 3 redenen om te kopen

• Dichtbij het stadscentrum
• Gelegen in ontwikkelingsregio
• Aanpasbaar interieurontwerp

Halfvrijstaande huizen dicht bij het stadscentrum in Yalova

Huizen zijn gelegen in de wijk Baglarbası in het centrum van Yalova. Yalova, gelegen in het midden van de grootste steden van Turkije zoals Istanbul, Kocaeli en Bursa, dat het snel groeit en zich met de dag ontwikkelt. De regio is ook een belangrijke toeristische bestemming waar in alle seizoenen toeristische activiteiten zoals thermaal toerisme, kusttoerisme, jachttoerisme en natuurtoerisme kunnen worden beleefd.

Huizen liggen op loopafstand van dagelijkse voorzieningen zoals school, apotheek, markt, etc. Huizen zijn 2,5 km naar het centrum van Yalova, 3 km naar de zee en de veerbootpier, 40 km naar de luchthaven Sabiha Gokcen en 65 km naar de luchthaven Bursa Yenisehir .

Het wooncomplex biedt functies zoals een eigen parkeerplaats voor 2 auto's, gemeenschappelijk zwembad, kinderspeeltuin, 24/7 bewakingscamerasysteem en beveiliging.

Soorten huizen

Halfvrijstaande huizen met 5 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, 1-2 en-suite badkamers, 1-2 toiletten, een ruim terras en 2 balkons.

Alle Yalova huizen zijn voorzien van lift, Turks stoombad en sauna, hobbyruimte, kleedkamer, sportkamer, stalen deur, laminaat en keramische vloeren, spotverlichting, douchecabine, keukenapparatuur, geluids- en warmte-isolatie, centraal satellietsysteem, intercomsysteem , barbecue, etc.

De huizen worden niet kant-en-klaar geleverd. De klant wordt gevraagd om te kiezen tussen twee ontwerpen (klassiek / modern) en de interieurdecoratie wordt dienovereenkomstig gemaakt.

Algemene Kenmerken van Huizen met privé Turks bad en sauna in Yalova

Villas / Yalova / Centrum

LiftZwembadIn een complexParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinKleedkamerTV SatellietDoucheBarbequeEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 268.300 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Panoramische natuurzicht villa's in een complex in YalovaPanoramische natuurzicht villa's in een complex in Yalova199.900 €5+2Kadikoy / YalovaComfortabele Yalova Villas in de Natuurlijke LeefomgevingComfortabele Yalova Villas in de Natuurlijke Leefomgeving314.800 €5+1, 6+1Termal / Yalova