Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Huizen met zeezicht in Büyükçekmece Istanbul

Huizen met zeezicht in Büyükçekmece Istanbul, Istanbul / BuyukcekmeceHuizen met zeezicht in Büyükçekmece Istanbul, Istanbul / Buyukcekmece - videoHuizen met zeezicht in Büyükçekmece Istanbul, Istanbul / Buyukcekmece - videoHuizen met zeezicht in Büyükçekmece Istanbul, Interieur Foto-1Huizen met zeezicht in Büyükçekmece Istanbul, Interieur Foto-2Huizen met zeezicht in Büyükçekmece Istanbul, Interieur Foto-3Huizen met zeezicht in Büyükçekmece Istanbul, Interieur Foto-4Huizen met zeezicht in Büyükçekmece Istanbul, Interieur Foto-5Huizen met zeezicht in Büyükçekmece Istanbul, Interieur Foto-6Huizen met zeezicht in Büyükçekmece Istanbul, Interieur Foto-7Huizen met zeezicht in Büyükçekmece Istanbul, Interieur Foto-8Huizen met zeezicht in Büyükçekmece Istanbul, Interieur Foto-9Huizen met zeezicht in Büyükçekmece Istanbul, Interieur Foto-10Huizen met zeezicht in Büyükçekmece Istanbul, Interieur Foto-11Huizen met zeezicht in Büyükçekmece Istanbul, Interieur Foto-12
Prijs vanaf 74.800 €Geverifieerde prijs
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • 5+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Buyukcekmece
 • 72 m² - 320 m²
 • 2+1, 2+2, 3+1, 4+1, 5+2
 • 2
 • 1, 2
 • 03/2021
 • in opbouw
 • 2.5 km
 • 54 km
Immo nr. IST-447

Top 3 redenen om te kopen

• Uitzicht op zee en het meer
• 5 minuten naar de snelweg E-5 en winkelcentra
• Rustig en vredig gebied

Nieuwe woningen dicht bij lokale en sociale voorzieningen in Büyükçekmece

Woningen met uitzicht op zee en het meer bevinden zich in Büyükçekmece, Istanbul. Büyükçekmece is een van de wijken aan de Europese kant van Istanbul en bestaat uit een lange kust, veel winkelcentra, een theater, sportcentra, etc.

Woningen te koop in Istanbul zijn 1,4 km naar het winkelcentrum Perlavista, 2,5 km naar de zee en het TUYAP expositie- en congrescentrum, 3,5 km naar het Barış Akçakaya High Forest, 5,6 km naar het winkelcentrum Marmara Park, 35 km naar het busstation Esenler, 49 km naar Taksimplein en 54 km naar de luchthaven van Istanbul.

Ziekenhuizen in deze regio: Private Medical Medical Center, ObaMedikal Hospital, Private İstanbul Hospital, Istanbul Special Therapy, Disabled Care Center.

Scholen in deze regio: Beykent University, Arel University, Kadir Has University, Doğa Schools Güzelce, Bahçeşehir College Mimaroba Campus, Cihangir College, Okyanus College, Mimar Sinan Educatieve instellingen.

Winkelcentra in deze regio: Prestij-winkelcentrum, Perlavista-winkelcentrum, Paradise-winkelcentrum, Kirenci-winkelcentrum, Kumburgaz İyi Yaşam-winkelcentrum, Tepekent-winkelcentrum, Aymerkez-winkelcentrum.

Het wooncomplex is gelegen op een oppervlakte van 5869 m² en bestaat uit in totaal 38 woningen. Er zijn groene zones, camelia's, wandelpaden, vergader- en studiezalen, gebedsruimtes, kinderspeelplaatsen, ondergrondse parkeerplaatsen voor elk appartement, binnenzwembaden, fitnessruimtes, sauna, stoombad, gescheiden sport- en recreatievoorzieningen voor mannen en vrouwen.

Soorten eigenschappen

Woningen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken, een en-suite badkamer, een badkamer en een balkon.

Woningen met 2 slaapkamers hebben 2 woonkamers, open of aparte keuken, een en-suite badkamer, een badkamer, een toilet, een balkon en een terras.

Woningen met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een en-suite badkamer, een badkamer en een balkon.

Woningen met 4 slaapkamers hebben een woonkamer, een open of aparte keuken, een en-suite badkamer, een badkamer en een balkon.

Woningen met 5 slaapkamers hebben 2 woonkamers, open of aparte keuken, een en-suite badkamer, een badkamer, een toilet, een balkon en 2 terrassen.

De woningen in Istanbul, Büyükçekmece hebben keukenapparatuur, lift en combiketel.

Algemene Kenmerken van Huizen met zeezicht in Büyükçekmece Istanbul

Appartement / Istanbul / Buyukcekmece

SaunaLiftZwembadIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinKleedkamerDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenZeezicht
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Winstgevende investeringsappartementen in Büyükçekmece IstanbulWinstgevende investeringsappartementen in Büyükçekmece Istanbul74.500 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Buyukcekmece / IstanbulGeweldige Zee-Eilandzicht Appartementen in Kartal IstanbulGeweldige Zee-Eilandzicht Appartementen in Kartal Istanbul74.300 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Kartal / IstanbulPrestigieuze Appartementen in Luxe Complex in IstanbulPrestigieuze Appartementen in Luxe Complex in Istanbul74.800 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Sancaktepe / IstanbulModerne Istanbul Appartementen Ingebed in de NatuurModerne Istanbul Appartementen Ingebed in de Natuur77.300 €Std, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1Umraniye / Istanbul