Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex

Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Istanbul / EsenyurtIntelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Istanbul / Esenyurt - videoIntelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Istanbul / Esenyurt - videoIntelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Istanbul / Esenyurt - videoIntelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Istanbul / Esenyurt - videoIntelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Istanbul / Esenyurt - videoIntelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Istanbul / Esenyurt - videoIntelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Istanbul / Esenyurt - videoIntelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Istanbul / Esenyurt - videoIntelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Istanbul / Esenyurt - videoIntelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-1Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-2Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-3Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-4Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-5Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-6Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-7Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-8Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-9Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-10Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-11Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-12Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-13Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-14Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-15Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-16Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-17Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-18Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-19Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-20Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-21Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Interieur Foto-22Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Bouw Fotos-1Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Bouw Fotos-2Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex, Bouw Fotos-3
Prijs vanaf 74.100 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • Istanbul / Esenyurt
 • 75 m² aan 176 m²
 • 2+1, 3+1
 • 1
 • 1, 2
 • 04/2018
 • 17
 • In opbouw
 • 9 km
 • 14 km
Immo nr. IST-263

CAMPAGNE DETAILS

Zwaar scherp geprijsde gloednieuwe 2 slaapkamer appartementen met financiering beschikbaar. Startprijzen voor 2+1 appartementen met aparte keuken zijn alleen gedaald van 135.000 USD tot 99.000 USD voor Antalya Homes. Intelligent ontworpen appartementen hebben een centrale locatie met investeringspotentieel.

U kunt deze appartementen kopen met een aanbetaling van 40% en een betalingsplan van 36 maanden. Airconditioning, witte keukenproducten en combi zijn het geschenk aan de koper in contante verkoop.

U kunt deze aanbieding niet vinden in andere makelaars. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

Geldig tot 30.6.2018 09:30:00bekijk alle campagnes >>>

De Istanbul-appartementen liggen op 14 km van de luchthaven Atatürk, op 2 km van E-5 en op 5 km van TEM. Nieuwe appartementen hebben bioscoopzalen, hobbykamers, een Turks bad, een fitnesscentrum en een sauna.

De beschreving van dit vastgoed is leesbaar in Engels.

Algemene Kenmerken van Intelligente Appartementen in Istanbul in het Wooncomplex

Appartement / Istanbul / Esenyurt

SaunaLiftZwembadIn een complexFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinTV SatellietDoucheKeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAparte keukenStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

2+1 Appartement74.100 €3+1 Appartement103.800 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Moderne Project voor Investeringen in IstanbulModerne Project voor Investeringen in Istanbul73.600 €1+1, 2+1, 3+1Gaziosmanpasa / IstanbulPrachtige Modern Ontworpen Appartementen in IstanbulPrachtige Modern Ontworpen Appartementen in Istanbul69.600 €1+1, 2+1Kucukcekmece / IstanbulIstanbul Vastgoed in Residentiële en Commerciële ComplexIstanbul Vastgoed in Residentiële en Commerciële Complex74.700 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Basaksehir / IstanbulIstanbul Appartementen in een Natuurvriendelijke ComplexIstanbul Appartementen in een Natuurvriendelijke Complex76.200 €1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / Istanbul